jarco puppy groot / lotgering ervaringen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Ted (Gast)

Hallo allemaal,

Ik voer mijn pup momenteel Jarco puppy groot. Ze groeit er goed op, echter heeft ze vaker van die slappe geel-achtige ontlastig. Ik weet niet of het door de brokken komen of door de rotzooi die ze altijd van de grond opvreet. :-D

Wat zijn jullie ervaringen met deze brokken?

Ik ben trouwens ook aan het kijken naar KVV van lotgering. Ik ben een beetje verbaasd dat dit voer nog goedkoper is dan de meeste brokken?

Totaalvoer met Pens, Rund & Lam 36 x 500 gram = 18kg € 25,80

Als ik over zou stappen naar lotgering, wat kan ik dan aanhouden om de pup voldoende te voeren? Ik las ergens iets van 20 x aantal kg. Is dit correct?

Of is Jarco genoeg voor de pup? Is natuurlijk makkelijker...

honden page profiel Bennie & Diva / SultanBennie & Diva / Sultan

honden foto van Bennie & Diva / Sultan

linkje met info over kvv voeren http://www.voerwijzer.com/beginnersinformatie-kvv

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Over Lotgering verschillen de meningen nog al. ;) De één zweert erbij en de ander vindt het bagger. Ik heb er persoonlijk weinig ervaring mee. Één keer geprobeerd, maar mijn hond lust geen enkele soort (Golden Retriever).

 

Gele en slappe ontlasting zou voor mij wel een reden zijn om te gaan wisselen van voer. Kennelijk reageert je hondje er toch niet helemaal lekker op.

 

Brok wat vrij goed betaalbaar is (vind ik persoonlijk) en een groter vleesaandeel heeft zijn de brokken van Dog Lover's Gold. Misschien is dat een idee?

Gast (Gast)

Ik heb ook een poosje Jarco brokken gevoerd, beviel me niet om de zelfde reden die jij noemt. Veel te vaak slappere en lichte ontlasting.

Volgende forumvraag: Mechelser herder
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^