Mechelser herder

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Spaik (Gast)

Ik heb vraag ik heb mechelser herder van 22 weken  en we hebben zaterdag verjaardag en me vriend zegt dat de puppy rustig 5 uur alleen kan  maar ik vind dat niks 5 uur alleen als je geen oppas heb  als wij weg gaan dan gaat hij blafen en piepen en dat duurt best lang dat hij  stil is   

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

Het kan best een keer, mits goed opgebouwd. Bij ons is de pup wel vaker een keer een paar uur alleen en dat gaat goed. Er zijn ook genoeg gezinnen met honden waar mensen moeten werken de hond een tijdje alleen zit. Anders zou het betekenen dat je nooit een keer naar een verjaardag ofzo kan gaan?

 

Mocht je het nu echt niet willen, dan kun je kijken of een van je familie / vrienden op kan passen. Of dat je tussendoor naar huis kan om uit te laten.

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Als hij niet al een paar uurtjes alleen kan zijn lijkt 5 uur alleen thuis mij wat veel.
Het zou anders zij als hij al gewend was om wat uurtjes alleen te zijn. Misschien kan je hem meenemen of kan iemand hem tussendoor uitlaten.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Het zou kunnen.... mits je pup dat gewend is

Hoe lang is hij tot nu toe alleen geweest?

 

 

Waarom neem je hem niet gezellig mee? Knoop de riem aan je stoelpoot en voilà  

Volgende forumvraag: Puppy culture live stream
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^