Seizoenentopic, een trekje van de winter !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

"  Koud, psssssstttttttt, ik durf het bijna niet te zeggen, vanochtend 9 graden in de woonkamer, daar buiten koud.......in de woonkamer nu 14 graden en we hebben het warm, hahahaha, kom maar niet op bezoek Joyce..... "

 Euh nee ik blijf wel lekker in Brabant Willemijn 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Hier was ook alles heel even wit tijdens een hagelbui. Wij zaten lekker binnen :D

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Eind van de ochtend heeft het hier even gehageld. Paar keer regen, maar verder valt het reuze mee.

Mijn vriend is met Mellow naar het bos geweest, ik ben gezellig gaan strijken... 

 

Morgen niet werken, ik moet even voor mezelf kiezen. En thuis is het toch een stuk gezelliger als op mijn werk...

honden page profiel amsteramster 3 doggies

honden foto van amster

Vies en koud weer hier. Gisterenavond laat erin en Vanmorgen al vroeg eruit. We hadden mijn verjaardag gevierd. Wel vermoeiend. Ik wilde om 12 uur Zora nog even laten plassen buiten voordat ik naar bed ging maar ze w zo moe dat ze niet d'r Bench uit wilde komen. Bleef gewoon liggen.  Vanmorgen riep ze dus wel om 7 uur dat ze wel moest plassen.

 

Toen ook maar opgestaan, even gewandeld, klein beetje eten gegeven, want daarna puppycursus om 10 uur. Ik een kop koffie uit mijn nieuwe koffiemachine die ik voor mijn verjaardag heb gekregen en een broodje.

 

Ik had mijn regenpak meegenomen naar cursus maar het zag r daar ter plekke goed uit dus niet aangetrokken en toen begon het toch te regenen, dus ik weer nat en koud. En als ik moe ben heb ik t al sneller koud en dan ook nog nat, bah bah. Zora vindt t allemaal geen probleem gelukkig.

 

Wij hebben vanmiddag wel lekker samen een middagdutje gedaan op de bank :-) was heerlijk. Denk dat Zora ook moe was. Die kwam lekker tegen me aan liggen. Was echt genieten.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Nog gefeliciteerd Amster! En wat een leuk, bruikbaar cadeau! 

 

Chica ligt nu lekker naast mij op de bank 

honden page profiel amsteramster 3 doggies

honden foto van amster

Lekker hè Joyce, met de hond op de bank. Ik vond t heerlijk vanmiddag. Wij lagen ech lepeltje lepeltje op de bank vanmiddag. Ik was de grote lepel. Zora lag lekker met d'r rug tegen mijn buik geschurkt.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Amster Gefeliciteerd nog met je verjaardag.

 

Hier best mooi weer geweest vandaag. Zelfs de zon regelmatig te zien en blauwe lucht.

 

Wel erg koud. Maar lekker met mijn warme leren gevoerde laarzen en een dikke das en jas en handschoenen was het goed te doen.Vanochtend Niet meer na de hondenclub geweest. Had geen zin om vroeg mijn bed uit te komen en Shadow wilde ook uitslapen dus tot half 10 geslapen.Toen lekker gewandeld. En bij thuiskomst heb ik ontbeten en zijn we boodschappen gaan doen. Shadow wacht dan in de auto. Zet hem lekker recht voor de deur de auto.

 

Boodschapjes uitgepakt en toen de fiets uit de garage gehaald en hebben we 3 kwartier gefietst. S'middags op kraamvisite bij een vriendin dus mijn moeder kwam op Shadow passen. Ben 3 uurtjes weggeweest en mijn moeder had Shadow al lekker uitgelaten. 

 

Nu lekker beide op de bank tv kijken en Shadow slapen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Van harte nog, Amster.....en wat een zalig kadooooo, ik ben een koffie verslaafde, hahahahahaha.............Cindy, kom maar even voor jezelf op.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

White shadow....hier was het echt koud, rond het vriespunt , ook in huis koud, maar even wat doen en ik had het gelijk toch behaaglijk......en Bams is heerlijk binnen......straks samen naar de slaapkamer, nee geen kachel aan hoor....ramen staan open, ook in de badkamer, Bams heeft een vetbedje maar ligt er nog steeds naast.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hier was ook alles heel even wit tijdens een hagelbui. Wij zaten lekker binnen :-D "

 Lekker dan he, hahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

We gaan tot 1 december hier door op dit topic en dan gaan we over naar de winter, houdt het maar in de gaten......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Zo, vandaag weer naar de hondenschool. Ben een paar keer niet geweest: echt te slecht en ook omwille van oogproblemen.
Vandaag naar de hondenschool geweest met een jas voor baas en hond. Dus ja, Willemijn: er zijn al honden die een jas dragen
Als ze in beweging zijn, is het misschien nog niet echt nodig. Maar soms moeten we ook individueel oefeningen doen en dan moet je wachten op elkaar. Met hun buikje zo dicht bij de grond en zonder ondervacht vond ik een jasje toch een must. "

 Niet vergelijken met Bams natuurlijk, en het wordt al behoorlijk koud voor de hondjes met wat mindere vacht, en Gies als je moet stilstaan op de hondenschool is dat een goede keuze hoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Was een leuk uitje, even met zn 3tjes naar de intratuin. En het is altijd leuk winkelen als je cadeaubonnen hebt 
 
Natuurlijk heeft Chica ook weer iets gekregen! Ze had nog niet genoeg speeltjes thuis dus tja... De eend met een heel erg leuk geluid erin konden we echt niet laten liggen! Ze is er blij mee want sjouwt heel de kamer er mee rond.
Straks nog een klein plasrondje, meer is verder niet nodig.
Morgen en dinsdag mag ze weer bij de opvang gaan spelen. "

 Wat nou verwennen, dat doen we toch nimmer Joyce.......en zoveel heeft ze toch nog niet, hahahaha, en wees eerlijk, wij zijn ook altijd zo blij met wat nieuws, ik wel.....hahahahaha

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Als ik vandaag hondenschool had gehad was de jas nodig geweest. Angel morgen avond agility lessen zoals de vooruitzichten nu zijn jasje nodig tussen het lopen door. Jaimy woensdag morgen basis gehoorzaamheid training als het zo blijft misschien jasje nodig. Hij gebruikt een kleed voor de af af blijf en in het vak waar hij af moet misschien ook tijdens de minuut zit blijf. Anders trilt hij van zijn plek af. Angel vandaag enkel kort buiten geweest de kleine kou kluum. Jaimy met zijn sheltie vriendinnen dana en indy erop uit geweest.

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

" Als ik vandaag hondenschool had gehad was de jas nodig geweest. Angel morgen avond agility lessen zoals de vooruitzichten nu zijn jasje nodig tussen het lopen door. Jaimy woensdag morgen basis gehoorzaamheid training als het zo blijft misschien jasje nodig. Hij gebruikt een kleed voor de af af blijf en in het vak waar hij af moet misschien ook tijdens de minuut zit blijf. Anders trilt hij van zijn plek af. Angel vandaag enkel kort buiten geweest de kleine kou kluum. Jaimy met zijn sheltie vriendinnen dana en indy erop uit geweest. "

Dat kleed is een goed idee! Loes trilde ook bijna uit haar vel vandaag bij het 1 minuut liggen (zo lang bleef ze trouwens niet liggen, wat ik haar niet kwalijk kan nemen). Wat voor kleed gebruik je er voor?

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

vanmiddag naar het bos geweest samen met zijn beste vriendinnetje en vrienden van mij.
af en toe een bui over onze hoofden heen en keer een hagelbui maar de honden hadden de grootste pret samen!
Harley maakte er een potje van die klom zelf in een boom!!
we wisten echt niet wat we zagen hahahaha.

net ook weer ruim een uur gelopen, was behoorlijk koud en zelf een beetje glad.
was super blij dat ik mijn laarzen met goed profiel aan had.
auto heb ik maar een dekje opgedaan zodat ik morgen niet hoef te krabben, want als ik ergens een hekel aan heb dan is het toch wel krabben!

Harley heeft nog geen dekje om, maarrrrr die krijgt hij zeer binnenkort wel om.
hij krijgt 'm alleen om als hij vast aan de riem zit, als hij los is dan rent hij zich het schompes dus een dekje echt niet nodig.
en ja ook al heb ik grote hond, de mijn heeft geen onder vacht ondanks zijn lange haren.
een zuchtje wind erdoorheen en hij voelt als, dus jazeker ook grote honden met een lange vacht krijgen zo nu een dan een lekker dekentje buiten om ;-)

ik merk het ook wel snel genoeg aan hem, als hij het fris krijgt dan plakt hij aan muren en schuttingen vast.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

" Dat kleed is een goed idee! Loes trilde ook bijna uit haar vel vandaag bij het 1 minuut liggen (zo lang bleef ze trouwens niet liggen, wat ik haar niet kwalijk kan nemen). Wat voor kleed gebruik je er voor? "

 


Ik gebruik altijd een klein fleeceplaid dubbel gevouwen. Ik weet dat er in een andere groep een mevrouw is die een mini vetbed gebruikt. Gebruik in ieder geval iets wat makkelijk mee te nemen is en waar je hond graag op ligt. Jaimy gaat zonder kleed helemaal niet in de natte ondergrond liggen. Te koud aan zijn buik. Bij ons zijn jasjes en kleedjes toegestaan op alle cursus niveaus binnen de club.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .




Fris, maar overwegend droog




Zeist (weeronline.nl), 23 november 2015 - Het is vandaag niet al te warm. Zeker vanochtend liggen de temperaturen dichtbij het vriespunt en is op bruggen en viaducten kans op gladheid. Het is overwegend droog met zon en bewolking. Morgen krijgen we regen en ook woensdag is het nat.








Vandaag is het fris met maxima tussen 4 graden in het zuidoosten en 8 in het noordwesten. Zeker in de ochtend is het koud met temperaturen rond of onder het vriespunt. Op bruggen en viaducten kan het dan glad zijn. Nagenoeg overal blijft het droog met in het binnenland flink wat zonneschijn. De kustprovincies hebben te maken met bewolking vanaf zee. De noordelijke wind in vrij rustig en hooguit matig van kracht. Al met al wordt het dus best een mooie dag.

Morgen wordt het in het oosten niet warmer dan 4 of 5 graden en in het westen ligt de maximumtemperatuur rond een graad of 7. Vanuit het westen trekt een regengebied over het land en wordt het in het hele land flink nat. De wind is naar het zuidwesten gedraaid en waait overdag vrij krachtig tot hard. Hiermee komt een einde aan het tijdelijke winterse weer.

Ook woensdag wordt een natte dag met veel wind, maar de temperatuur ligt met 7 tot 9 graden weer wat hoger.

Daarna volgen een aantal drogere dagen, maar het blijft voorlopig wisselvallig en vaak windrijk.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  

Ik gebruik altijd een klein fleeceplaid dubbel gevouwen. Ik weet dat er in een andere groep een mevrouw is die een mini vetbed gebruikt. Gebruik in ieder geval iets wat makkelijk mee te nemen is en waar je hond graag op ligt. Jaimy gaat zonder kleed helemaal niet in de natte ondergrond liggen. Te koud aan zijn buik. Bij ons zijn jasjes en kleedjes toegestaan op alle cursus niveaus binnen de club. "

 



jammer dat er geen houten vlonders zijn die men in het gras kan leggen, en daarover de plaid.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Koud, min 5 hier, auto al schoon gemaakt, straks de weg op.......voor Bams was de wandeling heerlijk, actief in flinke draf......en een beetje komt het ochtendgloren er al door..........even een klein beetje de kachel an gedaan........net dat het voor mij behaaglijk is en voor Bams niet warm.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Willemijn, jij bent al weer vroeg op pad geweest! 

Ik ga zo meteen ook een wandeling maken, maar niet al te vermoeiend want Black heeft vanavond nog behendigheid.

 

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Het was hier vanmorgen behoorlijk koud. Hondjes een hersenwerkje gedaan deze ochtend. De verwarming is hier aan zonder was niet meer te doen.straks wandelen. Angel vanavond behendigheid.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Het heeft flink gevroren! Gijs wou wel wandelen maar toch anders dan anders. Vanmiddag tel spreekuur met de da

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Is Gijs nog niet helemaal beter?

 

honden page profiel amsteramster 3 doggies

honden foto van amster

Ik hoop dat t meevalt voor Gijs en dat ie snel beter is. Vervelend hoor van dat spugen en slecht eten. Had het in je andere topic ook gelezen.

 

Ik krijg het idee dat veel mensen hier of zelf of met hun hond wat aan heb kwakkelen zijn.

 

Ik voel me vandaag ook niet zo fit. Werd wakker met koppijn. Was eerst van plan om nog te gaan hardlopen zelf nadat ik met Zora gewandeld had, maar even besloten rustig aan te doen. Ben niet ziek denk ik, maar weinig eetlust en hoofdpijn, beétje slapjes voel ik me.

 

Vanmorgen wel lekker gewandeld. Over de kade richting de dijk gelopen. Kwamen onderweg een Stabij pup tegen waar Zora mee bespeelden gestoeid heeft. Ze waren allebei even lomp dus ze was daarna flink moe dus maar terug gewandeld.

Mooie foto kunnen maken in het ochtendzonnetje.

Nu even een kopje thee nog en dan even een paar uurtjes werken samen. We doen gewoon alles rustig aan vandaag. Hoef gelukkig ook geen boodschappen te doen, heb nog een lekkere bolognese saus uit de vriezer getoverd voor vanavond en verder genoeg in huis.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Nu hij geeft niet meer over en geen diarree, maar hij slaapt alleen maar en wil niet eten..

ik vermoed dat het van de medicijnen komt

 

 

Ik vind het wel mooi weer! Koud maar met de zon erbij toch wel lekker

honden page profiel Loco en ikLoco en ik 3 doggies

honden foto van Loco en ik

Hopelijk gaat het snel weer beter met Gijs en komt het vele slapen en niet/weinig eten door de medicijnen. Je houd ons wel op de hoogte he van wat de dierenarts er over zeg?

 

Vanmorgen vroeg was het goed koud. Nu net terug van het uitlaten. Nu was het wel lekker met het zonnetje erbij. Gelukkig maar, want het uitlaten schoot niet op. Zijn favoriete speelvriendje tegen gekomen, waar eventjes mee gespeeld mocht worden. Iemand was de ganzen aan het voeren. Super interessant natuurlijk om er op je gemak naar te zitten kijken naar die rare beesten op 2 poten. Totdat er iemand met een hond aan kwam, kennis maken met een nieuwe hond is toch net iets leuker. Daarna kwam nog een ander hondje voorbij waarvan het baasje veel leuker is. Is al een ouwe hond die niet wil spelen. Maar het baasje kroelt altijd met Loco en hij krijgt er een hondenkoekje van.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

de ochtend was behoorlijk fris, maar daarnet een lange wandeling gemaakt, jee wat heerlijk de zon scheen volop.... thuis alles opengegooid, ramen en deuren, even frisse lucht binnen.... hahahah.

en morgenochtend... moet ik om kwart voor acht de deur uit met Bams... naar drenthe, 100 kilometer rijden voor de winterbeurt... alleen heb ik me niet gerealiseerd dat Bams al die tijd zal moeten staan, wat onmogelijk is, Bams zoals jullie weten heeft OT.... primaire orthostatische tremor, bij het staan, stilstaan is het dan een dansende beer, ben heel benieuwd hoe dat zal gaan.

toch ga ik met haar er naar toe... ik blijf er al die tijd bij, ze kan ook best liggend geknipt worden, en gewassen zittend... vandaar ik er zelf al die tijd bij blijft... hihi, ik krijg morgen een andere hond mee.... ik maak fotoos van voor en na..

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Gijs is alweer meer wakker en heeft een ei gegeten! Ik kijk het dus nog even aan

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

We warn dus in het parkje bij het watertje, lag nog ijs op, maar hij wou met zijn poot in het water.. *KRAK* gevolgd door een heel verbaasd gezicht, haha

(het is ondiep + hij zat vast, ik zou hem nimmer op een grote plas laten gaan als er ijs ligt)

pagina 46 van 56 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 4647 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende forumvraag: relax tabletjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^