Gepakt door een Yorkshire Terriër..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Hier hebben wij ook een man lopen die met 3 hondjes loopt en aaaaaaltijd los....

1 van zijn hondjes rent altijd als een idioot op andere honden af.... Ik vind dit onbeschoft gedrag en merkte ook duidelijk aan mijn hond dat ze hier niet mee om kon gaan. Iben dus een paar maanden terug voor mijn hond gaan staan en heb zijn hond geblokt en met een hele boze stem en hand-/armgebaar verjaagd.... De eigenaar had zo iets van.... nou hij doet toch niets ???? En ik heb hem toen duidelijk gezegd dat ik hier niet van gediend ben....

Het hondje rent nooit meer op mijn honden af ;-)

Misschien ook een idee voor jou ? Blokken van andere honden ?

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Thanks allemaal. Ik denk dat ik hem toch maar op til met een volgend incident.
 
Ben net terug van een wandeling met nog vijf honden. Aan de lijn viel hij de honden aan, toen hij los was heeft ie alleen maar gespeeld.
 
Probleem is ook, wat Gastinnetje zegt, Binky ziet er super schattig uit. Niemand denkt dat er met zo'n hondje wat mis is en dat is er in principe ook niet, alleen hij heeft ruimte nodig. Maar ach hij is zo knuffelbaar. Ja, maar hij laat het niet toe. Kindjes worden vaak naar hem toegestuurd en gezegd: ga dat hondje maar aaien. Instinctief ga ik sinds korte tijd voor hem staan en zeg ze dat ze dat niet moeten doen, omdat het hondje het niet leuk vindt. Nou, dan gaan ze stampij staan maken en die moeder ofzo zegt dan: nou dat is ook kinderachtig...
 
Maar ik merk ook vooral dat veel hondeneigenaren niet eens de hondentaal begrijpen. Je hond wordt als agressief bestempeld als hij gromt, snauwt, zijn tanden laat zien.. Terwijl ze niet door hebben dat hun hond te opdringerig is, te dominant probeert te zijn.
 
Even mijn frustraties eruit gooien hoor... "

 Het is ook vaak zo van: Ohh dat is toch maar een klein hondje, wat kan het beestje nou doen. Laten we hem oppakken, laten we er dit mee doen en dat mee doen. Voor grote honden hebben mensen meer respect wat dat betreft. Want stel eens dat zo'n hond uithaalt.. of snauwt. Dan schrikken mensen vaak. Ik heb zowel kleine als grote honden gehad. Wat omgedraaid ook vaak is is dat een snauw(tje) van een klein ras vaak als schattig wordt bestempeld "ohh kijk wat een eigen willetje dat ie heeft!"  Als Obi een keer blaft op straat denken mensen ohh wat is dat nou weer voor een gevaarlijk beest, bij wijze van. 

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Wat vreselijk! Beterschap! Mensen die zo doen, daar kan ik echt niet tegen!

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

"  Cindy heeft gewoon geen hond die groot genoeg is. Bij Obi blijven ze tenminste ook uit de buurt. Want grote honden maken wel indruk. Sinds obi al vaker is aangevallen jaagt ie nu zelf honden ook weg. Ik baal als een stekker dat ik dankzij een loslopende Duitse herder kan proberen dat gedrag bij obi weer weg te trainen. Ik ben er al maanden mee bezig.... En dat lukt niet 1 2 3. Hier lopen veel honden los gisteren nog probeer ik de voordeur open te maken obi staat bij me. Holt er ineens een loslopen de hond de inrit op. Obi vliegt uit z'n plaat. En dat terwijl ik nu al weken een rustige Obi heb gehad. Ze lokken het ook uit en dan zeggen ze ohh wat een grote gemene hond. Pffff! "

 Oh sorry ik was niet zo duidelijk geloof ik, ik bedoelde als baasjes denken dat onze hond vals is, dan blijven die baasjes (met hond) wel uit de buurt. Kim is namelijk ook niet bepaald groot, ze komt ong tot de knie, en niet alle honden zijn daarvan onder de indruk ;) Maar ze heeft een groot genoege bek om indruk te maken op aso-baasjes met haar snauw :P

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van team border lolly

" Ik heb eerlijk gezegd liever dat ze denken dat mijn hond vals is, dan blijven ze tenminste uit de buurt. Onze hond kan ook nogal uitvallen/blaffen/snauwen aan de lijn, volgens mij zijn er ook wel mensen in het dorp die echt denken 'wat een gestoord beest'. Maar nooit zulke aso's die hun hond gewoon laten lopen gelukkig. De enige aanvaringen hier komen voor als honden uit de tuin ontsnappen. Die krijg ik dan ook nauwelijks weg van mijn aangelijnde hond, dat heeft hier ook al een paar keer voor een terugval gezorgd... zo balen, ben je goed bezig, negeert ze honden al een stuk beter... komt er een Duitse dog aangedenderd die haar gewoon gaat lastig vallen en niet weg wil wezen :o Grrrr. "

 Ook dat werkt niet.

Mijn hond grijpen andere honden. En zijn dus vals maar 9 van de 10 keer gaat het zo:

Mag de hond even vast?

Oh maar hij doet niets hoor! 

Ja maar de mijne wel... De mijne zijn niet lief voor andere.

Oh

Bello?

Bello?

Bello is inmiddels versnipperd tussen de kaken van kia...

Wat ik doe?

Schoppen.. Ja sorry. Ik vraag het 3 keer. En bij geen gehoor schop ik.

Of ik spuiten Deo. ..

Ja niet leuk maar inmiddels lopen alle aso's om voor de grootste aso. (Ik)

Ik vind het sneu voor de andere honden maar liever 1 schop waar ze even pijn van hebben dat echt serieuze schade van 3 honden die tug of war gaan spelen met een boomertje

To (Gast)

Ben ik erg suf als ik nog nooit van een "gele" hond had geweten tot nu net??

Misschien weten veel meer mensen dat niet??

Het zou zelfs zo maar kunnen dat ook alle baasjes van een gele hond het niet weten?, mijn hond is ook gebeten van de week door een andere hond. Maar die was aan het spelen met een stok.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Er zijn er een hoop die het niet weten. Daarom heb ik ook een sleeve met daarop duidelijk de boodschap. "Ik heb ruimte nodig".

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa 3 doggies

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Zoals ik al vaker geschreven heb.....oh, wat kan ik hier boos over worden

 

Wat zijn sommige hondeneigenaren toch "DOM"

Die hebben nog nooit van fatsoen gehoord.

 

Sterkte voor Binky, arme knul !!

 

honden page profiel Hakuna MatataHakuna Matata 3 doggies

honden foto van Hakuna Matata

Misschien optillen of weghouden?

Of de hond wegsturen?

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

" Misschien optillen of weghouden?
Ik kom weleens 2 jack russels tegen die uit de tuin kunnen via een klein gaatje.
Ik probeer mijn hond weg te houden, want die 2 honden lopen op hem af en trekken soms hun lip op.
Ik ben als de dood dat mijn hond iets terug zou gaan doen, en hij is een stukje groter.
Je kan die hond misschien ook wegsturen? "

 

Optillen heb ik nooit gedaan, omdat ik daar principieel tegen ben. Maar in dit geval had dat gekund ja. Alleen zou de York een grote hond zijn geweest, dan had het weer niet gekund.

 

Wegsturen ging niet. York was gefixeerd en daar kom je niet zo goed tussen..

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Yara

Zo vervelend dat soort baasjes, helaas heel herkenbaar .

 

Ik zou idd ook voor blokkeren gaan en als dat niet werkt optillen. 

Laatst heb ik ook een JR opgetild die maar om yara heen bleef draaien, dus die heb ik zelf even teruggebracht naar de eigenaar. 

Werd me niet in Dank afgenomen, maar dat boeit me inmiddels echt niet meer. 

 

Laatst kreeg ik in aanlijngebied, na een vriendelijk verzoek haar stuiterende, grommende hond aan te lijnen, te horen dat mijn 'valse' hond maar niet buiten moet komen als ze niet met andere honden kan.

 

Helaas zijn dit soort praktijken onderdeel van ons dagelijkse wandelingen en inmiddels maakt het me ook niets meer uit wat mensen ervan denken. Dat scheelt dan wel weer. 

Ik zeg nu vaak dat ze bijt wat nog nooit gebeurd is, maar goed als het helpt

 

Neem jouw hond in bescherming en laat de rest maar denken wat ze willen. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

"  
Optillen heb ik nooit gedaan, omdat ik daar principieel tegen ben. Maar in dit geval had dat gekund ja. Alleen zou de York een grote hond zijn geweest, dan had het weer niet gekund.
 
Wegsturen ging niet. York was gefixeerd en daar kom je niet zo goed tussen.. "

 Ach soms is er gewoon niet echt een goede optie. Optillen kan inderdaad ook niet altijd en ik weet ook niet of dat wenselijk is je plaatst je hond dan toch in een hele rare niet-hond-situatie. Toen we Lady nog hadden (kleine westie) is die wel eens bijna verscheurd door een stafford. Die brak dus los en stormde op haar af. Ze was toen al oud en had geen schijn van kans gemaakt. Ik had wel kans gehad als ik haar opgetild had. Een stafford is zo groot niet... Gelukkig hoefde het niet  maar ik had dat gedaan als het 1 seconde later geweest was. Die hond brak namelijk los maar kon nog nét op tijd weer gepakt worden, omdat de hond uitgleed op het ijs.

Ik kwam met Obi in het losloopgebied dan wel eens mensen met een chihuahua tegen die dat hondje OF meteen oppakte, of er helemaal omheen bogen al hurkend en dat hondje dan  troostend toespraken dat de grote enge hond niet aan hen zou komen. Ik riep Obi dan maar mee.. maar had af en toe zoiets van.. hoe maak je zo'n jong hondje bang voor andere honden? Ze waren duidelijk zelf bang voor Obi. De meeste chihuahua's zijn kwa karakter echt Obi's meerdere..  Er zijn er die hem gewoon wegjagen en dan gaat mijn 50kg hond met de staart tussen de poten weg hoor. In mijn beleving is het zo... mijn hond loopt los omdat hij sociaal is. Was hij dat niet liep hij niet los, zo simpel is dat. Zeker met een grote hond moet je het risico niet lopen dat er een conflict ontstaat.  Dus je mag er vanuit gaan dat hij ook de allerkleinste met respect behandeld. En dat doet hij ook... Jammer dat er niet een algemene hondenetiquette is waar iedereen zich aan zou kunnen houden. O.a. ook honden niet los in de woonwijk... zou geweldig zijn. 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Ja, precies dat...

 

Gelukkig snappen jullie het wel, maar honderden baasjes niet. Zo jammer...

 

Ik moet zeggen dat ik wel een soort opgelucht ben dat ik daarnet op Doggydating was en dat Binky gewoon lekker hond was en niet in zijn schulp was gekropen. Geeft toch aan dat het harde werken wel loont.

 

Heb dus wel weer met de gt aan de lijn gehangen, over hoe nu verder, als zelfs waarschuwingssleeves al worden genegeerd. Ik ga in elk geval op andere tijden lopen, als dat mogelijk is. En gewoon maar blijven trainen denk ik.

honden page profiel CindyCindy 3 doggies

honden foto van Cindy

Pfff ja heel irritant dat soort mensen. Om je even op te peppen: er zijn ook mensen die wèl actie ondernemen na zo'n incident.

 

Ik had laatst ook zo'n situatie en ik heb die andere hond (boerboel) gelukkig bij zijn nekvel kunnen pakken en streng kunnen toespreken.

Zegt die man: ja, mijn hond kan slecht andere honden lezen (no shit sherlock). Toen ik vroeg waarom zijn hond dan los liep, zei hij dat andere honden eigenlijk altijd uit de buurt gehouden worden door baasjes. Waarschijnlijk omdat het een gigantische boerboel is. Maarja, dat schrikt dexter (en mij) niet af. Die is grote honden gewend.

 

 

Toen zag ik bij de boerboel houding, haren en staart al de verkeerde kant op gaan en kon ik hem gelukkig blokken en bij zijn nekvel grijpen. Gelukkig kalmeerde hij gelijk en kon ik hem laten zitten....En dexter met "lopen....wachten" op afstand krijgen.

 

De baas van de boerboel was me eeuwig dankbaar en nu zie ik hem zijn hond telkens aanlijnen als er andere honden in de buurt zijn. Alsof hij nu beseft dat hij zijn hond dan goed kan kennen,  Maar de andere hond altijd onbekend is voor hem. Zo kan het dus gelukkig ook :)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

"  
Optillen heb ik nooit gedaan, omdat ik daar principieel tegen ben. Maar in dit geval had dat gekund ja. Alleen zou de York een grote hond zijn geweest, dan had het weer niet gekund.
 
Wegsturen ging niet. York was gefixeerd en daar kom je niet zo goed tussen.. "

 Hoe zo niet optillen bij een grote hond? Optillen en je rug toekeren.

 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ik zou het ook zo doen. Maar ik weet serieus niet wat ik moet doen als die herder hier een keer losbreekt (en dat gebeurt een keer, hij trekt als een tank, ze houdt hem amper). Hoe moet ik ze nu alledrie optillen? Ik liep vanmorgen al vroeg om hem niet tegen te komen. Ik zit er echt mee, hij wordt steeds feller. Veel mensen passen hun rondje aan hier voor hem.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik zou het ook zo doen. Maar ik weet serieus niet wat ik moet doen als die herder hier een keer losbreekt (en dat gebeurt een keer, hij trekt als een tank, ze houdt hem amper). Hoe moet ik ze nu alledrie optillen? Ik liep vanmorgen al vroeg om hem niet tegen te komen. Ik zit er echt mee, hij wordt steeds feller. Veel mensen passen hun rondje aan hier voor hem. "

 Ik denk dat ik me volledig zou richten op die herder. Loop op hem af als hij los is, probeer je honden achter je te krijgen met de riemen en brul heel hard naar die herder terwijl je in een hoge houding naar hem kijkt met de allerboze blik die je kan maken: weg! Donderop! 

Een  stok bij je hebben, dat je hem kan porren en blijven weg sturen.

Een hond verwacht jou reactie niet, zo haal je hem uit zn concentratie en meestal druipen ze af. Of ze gaan in een boogje om je, maar blijven weg sturen. Als hij er toch opklapt, duik op zn rug, ga bovenop hem zitten, zo heb je de controle.

Weet je wijkagent het van die herder? Het is toch niet normaal dat je niet eens je rondje kan lopen. 

Wellicht kan hij met die eigenaresse gaan praten over een muilkorf. De angst die jullie hebben. 

Ken je andere hinden eigenaren? Even overleggen of die ook een melding willen maken, samen sta je sterk. 

Buurtterrorist, hoort gewoon niet!

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Hij heeft nog nooit een hond te pakken gehad omdat hij aan de riem zit. Ze kunnen hem ook echt niet loslaten, doen ze ook niet.

Mijn enige angst is dus dat de riem een keer breekt, welke kans reeel aanwezig is omdat ie trekt als een dolle, gaat helemaal uit zijn stekker als ie mijn meiden en enkele andere honden ziet.

Zolang zij hem aangelijnd heeft denk ik dat ze weinig doen.

Ik heb haar wel gister toegeroepen dat het leed niet de overzien is als de riem breekt.

Ik check regelmatig de tuigen en riemen hier, ik zie haar daar niet voor aan. Ik ga het wel vragen. Maar het is weer zo'n typ dat meteen kwaad wordt als je over haar hond durft te beginnen.

honden page profiel SYSY 3 doggies

honden foto van SY

Ik zou de hond volgende keer optillen, helaas is dit niet bij elke hond mogelijk. Veel mensen luisteren inderdaad niet als je ze waarschuwt, omdat ze alleen aan hun eigen hond denken en denken oh maar die doet niets die gaat altijd heel vrolijk naar andere honden. Maar dan hebben ze niet door dat dat 'vrolijk naar andere honden toe gaan' voor andere honden niet altijd even fijn en leuk is als ze denken.

 

Overigens is dat van die gele lijntjes (je hebt ook andere kleuren voor andere problemen geloof ik) pas sinds kort wat meer bekend. Ik wist er eerst ook niets van, tot ik een paar maanden terug op FB er een bericht over zag. Sindsdien heb ik het nog een paar keer daar voorbij zien komen. Er zou eigenlijk meer aandacht voor moeten zijn.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Hij heeft nog nooit een hond te pakken gehad omdat hij aan de riem zit. Ze kunnen hem ook echt niet loslaten, doen ze ook niet.

Mijn enige angst is dus dat de riem een keer breekt, welke kans reeel aanwezig is omdat ie trekt als een dolle, gaat helemaal uit zijn stekker als ie mijn meiden en enkele andere honden ziet.

Zolang zij hem aangelijnd heeft denk ik dat ze weinig doen.

Ik heb haar wel gister toegeroepen dat het leed niet de overzien is als de riem breekt.

Ik check regelmatig de tuigen en riemen hier, ik zie haar daar niet voor aan. Ik ga het wel vragen. Maar het is weer zo'n typ dat meteen kwaad wordt als je over haar hond durft te beginnen. "

 



Wij hadden vroeger voor onze dh een riem met metalen schakels, we hadden ook een leren, die je raadt het al in twee stukken was getrokken. Die van obi is ook van leer en heb een poos geleden nog een nieuwe gekocht omdat die andere dun aan het worden was. Ik ben altijd bang dat ie ooit eens voor een auto sprint en de lijm breekt. Mijn grootste nachtmerrie... Ook al is obi zelf ook enigsins bang voor verkeer.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" Ben ik erg suf als ik nog nooit van een "gele" hond had geweten tot nu net??
Misschien weten veel meer mensen dat niet??
Het zou zelfs zo maar kunnen dat ook alle baasjes van een gele hond het niet weten?, mijn hond is ook gebeten van de week door een andere hond. Maar die was aan het spelen met een stok. "

Er zijn inderdaad veel mensen die dat niet weten. Maar als het baasje van de 'gele hond' dan aangeeft dat hond niet sociaal/ziek/onzeker/whatever is, zelfs dán luistert men niet want "de mijne doet niks hoor". Nee, maar de mijne wél...

 

Mellow ziet er ook lief uit. Ze ís ook lief, maar ik zie aan haar hele lijf dat ze iets niet wil. En waarom grietje met Chihuahua van nog geen anderhalve kilo haar hondje dan gezellig aan 5 meter Flexi op de mijne laat aflopen... je ként mijn hond niet eens! Ik zou Mellow nooit zomaar op een hond van het formaat kalf laten aflopen. Als ik de hond ken en weet dat het kan, oké, maar een onbekende hond, die ik nooit heb gezien... nee, ik zou het risico niet nemen.

 

Mensen gaan veel te veel af op het uiterlijk. Een Stafford is gevaarlijk en eng, en een Maltezer is lief. Maar zo simpel is het niet altijd, wordt tijd dat mensen zich daar bewust van gaan worden, zeker als het baasje van de 'lief ogende hond' aangeeft dat het niet kan. 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Precies dat.. 

 

En als die lief ogende hond dan uitvalt, dan is hij agressief en moet hij een muilkorf.

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia 3 doggies

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

" Hij heeft nog nooit een hond te pakken gehad omdat hij aan de riem zit. Ze kunnen hem ook echt niet loslaten, doen ze ook niet.
Mijn enige angst is dus dat de riem een keer breekt, welke kans reeel aanwezig is omdat ie trekt als een dolle, gaat helemaal uit zijn stekker als ie mijn meiden en enkele andere honden ziet.
Zolang zij hem aangelijnd heeft denk ik dat ze weinig doen.
Ik heb haar wel gister toegeroepen dat het leed niet de overzien is als de riem breekt.
Ik check regelmatig de tuigen en riemen hier, ik zie haar daar niet voor aan. Ik ga het wel vragen. Maar het is weer zo'n typ dat meteen kwaad wordt als je over haar hond durft te beginnen. "

 En die angst is ook nog reëel, sorry dat ik het zeg.

Die rotti had al een eerder bijtincident op zijn naam staan omdat de riem brak. Er liep een vrouw in de loslooproute, en de rotti weet gewoon over de hekken te springen om naar die hond te komen. Die vrouw wist haar hond (stafford,, dus ook niet heel licht) over de hekken te gooien en toen zat de rotti in haar been.

Ik begin er toch ook echt van overtuigd te raken om een bus deo mee te nemen, wellicht dat het hetzelfde effect als pepperspray kan hebben. Dan kun je in ieder geval op een afstand nog iets doen. Zeker als je met meerdere honden loopt, dan heb je gewoon niet de handen vrij om de hond tegen te houden. Of je moet jezelf boven op de hond weten te werpen zodra hij langs komt, maar een hond met de kill in het hoofd, daar zal dat moeilijk bij worden. Zeker een grote sterke hond.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Nee precies, ik loop met drie ouwe meiden, dat weet je.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Gek toch dat je niets kan doen, alleen als er echt al iets gebeurd is. 

Lijkt me naar zo een agresieve hond in de buurt.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ja het is van de zotte. Maar ik neem echt het risico niet, dus hou drie keer per dag in de gaten wanneer zij loopt, het is even niet anders.

Maar spontaan met mijn meiden de deur uitlaten is er dus niet meer bij.

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Yara

" Ja het is van de zotte. Maar ik neem echt het risico niet, dus hou drie keer per dag in de gaten wanneer zij loopt, het is even niet anders.
Maar spontaan met mijn meiden de deur uitlaten is er dus niet meer bij. "

 Loopt ook niet zo lekker hoor

 

Maar vervelend als je zo'n hond in de buurt hebt. 

Is de hond wel van jou onder de indruk denk je als je hem blokkeert?

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Nou mijn killer york heeft vandaag nog niemand doodgebeten hoor, rustig gewandeld en met alle tegenkomende honden  zich vriendelijk gedragen.

 

Het  zal net zó zijn als bij ons mensen zeker....soms moet je iemand echt niet,  zonder bepaalde reden en dan zit ineens bam  erop 

 

Laatst ook, een baasje zei dat zijn hond super lief was...nog nooit gebeten.....en toch opeens werd het een bijtend stuk venijn tegenover Lance.

 

Gelukkig had ik wél de tekens zien aankomen. Verstarren , rugharen omhoog....

Soms ontgaat het me ook echter.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ik blijf ver uit z'n buurt, ik zou hem niet eens kunnen blokkeren als ie losbreekt. Ik loop met drie honden, hij is megagroot en agressief.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik blijf ver uit z'n buurt, ik zou hem niet eens kunnen blokkeren als ie losbreekt. Ik loop met drie honden, hij is megagroot en agressief. "

 Bleh. Echt vreselijk! Een stroom stoot apparaat, jaaaa.

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Vuurwerkvrij adres?!?!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^