Wandeling met 'Xtra's...'

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Vanmorgen een heerlijke wandeling gemaakt. Volgens de paaltjes zou het 9 km worden. Helaas hebben we wat paaltjes gemist en aan het einde was het 7.2 km geworden. Maar dat is al heel wat voor ons!
De Xtra's waren :
.. op een gegeven moment zaten we even uit te blazen op een bankje, Pepijn ging onder het bankje door. Gelukkig had ik al snel in de gaten waarom. Achter het bankje had iemand zitten p**pen!! :'( En dat vindt Pepijn héérlijk.
Oh, wat waren we kwaad. Gelijk zo goed en kwaad als het ging schoongemaakt, met zakdoekjes, grote groene bladeren. Zelfs met z'n snoet nog door het natte gras gehaald.... Grrrrrrrrr.

....De tweede Xtra : we konden op een heel leuk terras zitten, BUITEN. Daar zitten altijd veel andere honden.
(Voor mensen in de buurt van Delft : Café DuMidi in Delfgauw... héérlijk). Daar lopen ook veel dieren (kippen, geiten).
Er lagen veel eikels tussen de stoelen en Pepijn heeft daarvan gegeten! Een andere hond deed dat ook. Nog nooit meegemaakt. Had ook geen idee of het kwaad kon, maar hij is er niet ziek van geworden en heeft later thuis gegeten.

Dat waren dus de Xtra's!



honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

DuMidi, Delfgauw :

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^