Duitse dog x Pitbull (of Amstaff) kruisingen gezocht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel History 2.0History 2.0

honden foto van History 2.0

Kijken kijken niet kopen...

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Nog nooit gezien maar het eerste wat in mij opkomt is; een hond van 60 kg die andere honden niet tollereert... Dan wandelt de hond met jou zeg maar :p "

 



Dat wordt een zadel kopen :s

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

"  

Dat wordt een zadel kopen :s "

 hahaha ja is natuurlijk ook een optie

 

@ts, mag ik vragen waar je je pitbull teefje vandaan hebt?

honden page profiel Buddy Rhoda & KyonBuddy Rhoda & Kyon

Mick, ik denk dat je beter terug kan gaan naar de peuterspeelzaal.
Want op deze wijze antwoord geven is meer dan kinderachtig.

Wat jij wilt, is mensen wegjagen van het forum.
We hebben geen vrijheid van meningsuiting... we moeten het allemaal eens zijn met jou. En als we nieuwsgierig zijn, zijn we dom.
En als je een vraag stelt, ben je per direct dus van plan werkelijkheid te maken van je stelling.

Je bent goed bezig met het afkafferen, en vernederen van mensen.
Het blijkt dat het niveau hier niet alleen beneden niveau, maar ook erg bot is.

Normaal antwoord geven zit er blijkbaar niet in.

Waarschijnlijk heb je je school niet afgemaakt, en heb je eens een boekje gelezen waardoor je denkt slim te zijn.

honden page profiel Buddy Rhoda & KyonBuddy Rhoda & Kyon

Dank je dogmaster,
Ik had het me qua uiterlijk (in vergelijking met de foto's die hierop stond) toch anders voorgesteld.

Het heeft qua uiterlijk wel wat interessants, maar had totaal iets anders verwacht. Je zou toch eerder verwachten dat zo'n beestje niet alleen groot, maar ook lang zou moeten zijn met een langere smallere neus, en andere oren?

Ik weet niet wat ik er nu echt van vind.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

" Mick, ik denk dat je beter terug kan gaan naar de peuterspeelzaal.Want op deze wijze antwoord geven is meer dan kinderachtig.Wat jij wilt, is mensen wegjagen van het forum.We hebben geen vrijheid van meningsuiting... we moeten het allemaal eens zijn met jou. En als we nieuwsgierig zijn, zijn we dom.En als je een vraag stelt, ben je per direct dus van plan werkelijkheid te maken van je stelling.Je bent goed bezig met het afkafferen, en vernederen van mensen.Het blijkt dat het niveau hier niet alleen beneden niveau, maar ook erg bot is.Normaal antwoord geven zit er blijkbaar niet in.Waarschijnlijk heb je je school niet afgemaakt, en heb je eens een boekje gelezen waardoor je denkt slim te zijn. "

 

Er is niets mis met nieuwsgierigheid, echter is er wel heel veel mis met mensen die uitspraken doen op basis van iets moois vinden, zonder enig idee te hebben wat het mooie plaatje in werkelijkheid is.

 

Er is een groot verschil tussen onwetend (leek) en dom zijn, echter heb ik het idee dat jij dat verschil niet wil/kan zien. Om dan als een kleuter te gaan stampvoeten terwijl iemand je probeert uit te leggen waarom dit soort kruisingen onwenselijk zijn, tja.... Onvermogen?

 

Ik quote je even: "Ik denk dat ik nieuwsgierig ben geworden, juist om het feit dat ik beide rassen bezit"

Ik mag dan het kleuter niveau niet voorbij gekomen zijn, maar vreemd genoeg gaan van dit soort uitspraken mijn haren overeind staan.

 

Gelukkig hebben we hier professor bolleboos, die beter weet hoe de vork in elkaar steek als iemand die al jaren in staffordlandje rond loopt en al meerdere geweldige staffordtjes op de wereld heeft gezet. Maar nee meneer met de blinkende tanden is natuurlijk veel geloofwaardiger als iemand die fokt.....

 

[EDIT] Uiterlijk is totaal onbelangrijk, als een hond onbetrouwbaar is en instabiel, dan heb je helemaal niets aan het mooie plaatje behalve de zorgen en de angst dat het fout zal gaan, de vraag is alleen wanneer het fout zal gaan. Mooi om mensen hiermee op te schepen, als de centen maar binnen zijn toch?

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

@Buddy Rhoda; Het is jammer dat je nu Mick persoonlijk aanvalt. Want zijn reacties zijn wel degelijk informatief en leerzaam. Mick weet veel van deze rassen af waar jouw vraag over gaat, dat zijn reacties anders zijn dan die je zou wensen dat wil niet zeggen dat je dan zo hoeft te reageren.

 

Probeer het objectief te lezen en je zult zien dat zijn reacties heel normaal zijn.

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

Weetje wat het ook een beetje is Buddy Rhoda & Kyon, er komen hier op het forum echt heel vaak mensen die een staffords willen die gekruist is met nog wat of dat ze een nest willen fokken van vicky en hun stafford en zo kan ik nog wel een aantal dingen opnoemen. Deze mensen worden dan door verschillende mensen van het forum gewaarschuwd; doe het niet want het kan hele stabiele, gevaarlijke honden opleveren. Nee maar zo is hun hond niet en Vicky is ook echt een schatje, dat worden vast super pups! En dan een jaar later zie je mensen terug keren naar het forum; er zitten onstabiele agressieve honden in het nest die afgemaakt moeten worden als er niet snel wat gebeurd.

 

Een typisch gevalletje van ik heb je nog zo gewaarschuwd.

 

Voor mensen die van dit ras houden is het echt enorm frustrerend om mee te maken, dit ras staat al zo slecht te boek bij mensen. We worden dagelijks al geconfronteerd met de angst en haat voor ons/dit ras en honden die er dan enigzins op lijken en dan gevaarlijk gedrag vertonen  maken deze angst bij mensen alleen maar groter. Door stijgende angst en incidenten komt er dan weer een RAD en dan worden alle hondjes weer afgemaakt, ook de honden die dus wel goed gedrag vertonen.

 

Het zijn dus dingen waar we wekelijks weer tegen aan lopen en dat is soms zacht uitgedrukt ontzettend frustrerend.

Mick zegt het misschien bikkelhard en soms wat onhandig (sorry Mick ) maar hij heeft wel liefde voor dit ras en wil het graag beschermen en niet kapot laten maken.

 

Vergeet niet, jij bent niet de eerste die hier komt met zulke vragen maar de 1000e. Als jij iets 1000 keer moet herhalen wordt je er vanzelf ook schijtziek van toch?

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick


 Mick zegt het misschien bikkelhard en soms wat onhandig (sorry Mick ) maar hij heeft wel liefde voor dit ras en wil het graag beschermen en niet kapot laten maken.
  

 

 Ik zal je nog eens komen helpen

 

LOL, het is dat jij het ben, maar anders hahahahaha.

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

"  
 Ik zal je nog eens komen helpen
 
LOL, het is dat jij het ben, maar anders hahahahaha. "

 1 keer helpen was genoeg hoor, heb het nu prima onder controle hahaha. Nee even zonder dollen, wat hier boven ook al aangegeven werd, als je objectief leest leer je veel van wat je schrijft.

Zo, dat was wel weer genoeg aardigheid voor vandaag, anders ga je naast je schoenen lopen

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

"  1 keer helpen was genoeg hoor, heb het nu prima onder controle hahaha. Nee even zonder dollen, wat hier boven ook al aangegeven werd, als je objectief leest leer je veel van wat je schrijft.
Zo, dat was wel weer genoeg aardigheid voor vandaag, anders ga je naast je schoenen lopen "

 

LOL, nog nooit was je zo'n simpele boer tegengekomen als ik, je was gelijk genezen en je hond wilde me ook nooit meer zien

 

Gaat wel goed sinds met Bolle  en dat heb je niet aan mij te danken maar aan jezelf.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik ben het er ook mee eens dat het geen zinvolle, veilige kruising is. Ik maakte eerder het grapje van een zadel op de rug van de hond, maar er is een enorme kern van waarheid dat het een 60 kilo agressieve hond kan worden. Zie dat maar eens in goede banen te leiden.. Veel mensen hebben al moeite met een normaal formaat pitbull of Staff in goede banen te leiden..

 

Ik vind deze kruising vragen om ongelukken.

 

En ja, ik ben 1 van de niet eigenaren die bang is voor dit 'soort' rassen. Niet voor mezelf, maar wel voor mijn hond. Het is al zo vaak mis gegaan en ik zie ze steeds meer en meer aangeschaft worden om de verkeerde redenen en dan het liefst nog los in de woonwijk, terwijl er een aanlijn plicht is en mijn hond ook aangelijnd door de woonwijk loopt.

Kom ik een losse staff/pitbull tegen tijdens mijn wandeling, dan loop ik de andere kant op. Kom ik een aangelijnde tegen, waarvan de eigenaar op ons af loopt, dan loop ik ook de andere kant op.

Ik heb vele eigenaren met deze honden gezien, waarvan ik er maar 2 ken die echt serieus en goed met hun hond om gaan.

 

Als ik een 60 kilo hond intolerante hond tegen zou komen.. Dan kan ik mijn hond vriendelijke hondJE van 30 kilo helemaal gedag zeggen..

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

"  
LOL, nog nooit was je zo'n simpele boer tegengekomen als ik, je was gelijk genezen en je hond wilde me ook nooit meer zien
 
Gaat wel goed sinds met Bolle  en dat heb je niet aan mij te danken maar aan jezelf. "

 Haha typisch gevalletje van even met je neus op de feiten gedrukt moeten worden. Heeft wel goed uitgepakt door dat simpele boertje hahah.

Gaat sinds die tijd idd heel goed met bolle, thanx

honden page profiel History 2.0History 2.0

honden foto van History 2.0

"  
Op marktplaats kom ik ze geregeld  tegen  hier heb je er een
http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/honden-niet-rashonden/m956167456-amerikaanse-staffort-kruising-duitse-dog.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr  "

 Weet niet of dit wel zo betrouwbaar is gezien diegene niet eens normaal de naam van de hond kan spellen. Zo aan de hond te zien zie je er helemaal niets van een Dog in. Maargoed, blijft alsnog een vreemde kruising.

honden page profiel Buddy Rhoda & KyonBuddy Rhoda & Kyon

Ik vraag me af wat de reden is van de persoonlijke aanvallen op mij.
Aangezien ik nu al met regelmaat gemeld heb, totáál geen nestje wil, ik niet van kruisingen ben, ik geen hond erbij wil.... maar puur nieuwsgierig ben naar het uiterlijk.

Ik denk dat als iemand neerzet: "Ik heb een Pekinees kruising met een Rottweiler" dat we allemaal massaal gaan kijken! Puur om de kijken hoe het eruit ziet, en niet omdat we het willen fokken of aanschaffen!

De kruisingen zijn er nu eenmaal, terecht of onterecht en gezond of ongezond! Dan lijkt me, dat het kijken naar een paar simpele foto's van deze dan wel "bizarre" kruisingen, niet meer dan nieuwsgierigheid! Om mij, om die reden, hier zo flink te kakken te zetten, lijkt mij niet alleen zeer ongepast maar ook kinderachtig.

Natuurlijk is het innerlijk belangrijker dan het uiterlijk, maar het oog wilt ook wat! Ik kies liever een vrouw die er een beetje uitziet en lief is, dan een vrouw waar je kokhalzend naast ligt al is ze zo lief.

Het feit is nu gewoon dat er onterecht een hele discussie word gestart, en dat we allemaal aan het bekken zijn tegen elkaar terwijl de vraag gewoon simpel is. En ik notabene duidelijk gevraagd heb, op nette wijze hiermee te stoppen.


Dus nogmaals: IK WIL NIET FOKKEN, IK WIL AL HELEMAAL GEEN HOND ERBIJ, IK BEN OOK NIET GEINTERESSEERD IN HET FOKKEN...

Nu mag ik toch hopen dat deze eindeloze discussie voorbij is!

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

" Dank je dogmaster,Ik had het me qua uiterlijk (in vergelijking met de foto's die hierop stond) toch anders voorgesteld.
Het heeft qua uiterlijk wel wat interessants, maar had totaal iets anders verwacht. Je zou toch eerder verwachten dat zo'n beestje niet alleen groot, maar ook lang zou moeten zijn met een langere smallere neus, en andere oren? Ik weet niet wat ik er nu echt van vind. "

 

Laat ik eens inhoudelijk proberen te reageren.

 

Ik denk en al helemaal na het bekijken van de MP advert, dat hier helemaal geen dog inzit. De kop, grote en rug lengte komt overeen met de gemiddelde kruising stafford x labrador x retriever x .... ik zie hier 0,0 dog in.

 

Nu ben ik niet zo bekend met de dog, maar weet wel het een en ander van staffords af. Hoe strak de doggen gefokt worden weet ik niet, maar bij stafford zie je dat dat toch altijd wel heel erg sterk gelijnteelt was. Hiermee word bij een outcross de kans groter dat die genen sterker de overhand zullen krijgen en dus meer het stafford achtige uiterlijk krijgen als  bv een dog. Als ik kijk naar de veelvoud van kruisingen waar stafford inzit, zie je dat bijna altijd wel duidelijk aanwezig. Zelfs bij de meest vreemde kruisingen ze je de brede kop en oogvorm eigenlijk altijd wel terug komen. Bij een kruising DD zou ik minimaal verwacht dat ie langer wangen (hang) zou moeten hebben.

honden page profiel Buddy Rhoda & KyonBuddy Rhoda & Kyon

"  
Laat ik eens inhoudelijk proberen te reageren.
 
Ik denk en al helemaal na het bekijken van de MP advert, dat hier helemaal geen dog inzit. De kop, grote en rug lengte komt overeen met de gemiddelde kruising stafford x labrador x retriever x .... ik zie hier 0,0 dog in.
 
Nu ben ik niet zo bekend met de dog, maar weet wel het een en ander van staffords af. Hoe strak de doggen gefokt worden weet ik niet, maar bij stafford zie je dat dat toch altijd wel heel erg sterk gelijnteelt was. Hiermee word bij een outcross de kans groter dat die genen sterker de overhand zullen krijgen en dus meer het stafford achtige uiterlijk krijgen als  bv een dog. Als ik kijk naar de veelvoud van kruisingen waar stafford inzit, zie je dat bijna altijd wel duidelijk aanwezig. Zelfs bij de meest vreemde kruisingen ze je de brede kop en oogvorm eigenlijk altijd wel terug komen. Bij een kruising DD zou ik minimaal verwacht dat ie langer wangen (hang) zou moeten hebben. "

 Buitenom de hangwangen, zou ik denken dat de oren toch ook wel echt een andere vorm zouden moeten hebben, evenals de neus. Maar wat je zegt, dat klopt denk ik wel. Tot nu toe inderdaad, wanneer je een kruising ziet met een Stafford, zie je duidelijk de contouren van zijn kop terug. Voornamelijk dat nog. Hoewel je toch zou verwachten dat een DD toch wel een overheerser zou zijn. Vreemd eigenlijk.


honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

" Ik vraag me af wat de reden is van de persoonlijke aanvallen op mij.Aangezien ik nu al met regelmaat gemeld heb, totáál geen nestje wil, ik niet van kruisingen ben, ik geen hond erbij wil.... maar puur nieuwsgierig ben naar het uiterlijk.Ik denk dat als iemand neerzet: "Ik heb een Pekinees kruising met een Rottweiler" dat we allemaal massaal gaan kijken! Puur om de kijken hoe het eruit ziet, en niet omdat we het willen fokken of aanschaffen!De kruisingen zijn er nu eenmaal, terecht of onterecht en gezond of ongezond! Dan lijkt me, dat het kijken naar een paar simpele foto's van deze dan wel "bizarre" kruisingen, niet meer dan nieuwsgierigheid! Om mij, om die reden, hier zo flink te kakken te zetten, lijkt mij niet alleen zeer ongepast maar ook kinderachtig.Natuurlijk is het innerlijk belangrijker dan het uiterlijk, maar het oog wilt ook wat! Ik kies liever een vrouw die er een beetje uitziet en lief is, dan een vrouw waar je kokhalzend naast ligt al is ze zo lief.Het feit is nu gewoon dat er onterecht een hele discussie word gestart, en dat we allemaal aan het bekken zijn tegen elkaar terwijl de vraag gewoon simpel is. En ik notabene duidelijk gevraagd heb, op nette wijze hiermee te stoppen.Dus nogmaals: IK WIL NIET FOKKEN, IK WIL AL HELEMAAL GEEN HOND ERBIJ, IK BEN OOK NIET GEINTERESSEERD IN HET FOKKEN... Nu mag ik toch hopen dat deze eindeloze discussie voorbij is! "

 

Ik kan er niets aan doen dat jij denkt dat je persoonlijk word aangevallen. Dat is jouw belevingswereld en gezien de overige reacties (ook die van een MOD) denk ik dat je je tenen beter iets in kan trekken, dan zou het nog wel eens inhoud kunnen krijgen.

 

Er is of was een topic over vreemde kruisingen, misschien een idee om die eens op te zoeken?

 

Sorry ik ben niet iemand die oppervlakkig naar kruisingen kan kijken en helaas gaat het mij om de inhoud in plaats van het uiterlijk. Als jij je top model aan de haak geslagen heb en die krijgt door een ongeluk een totaal verbrand gezicht, peer je hem dan of zie je door de littekens nog haar schoonheid?

 

Je moet niet vergeten dat je niet alleen op de wereld ben en ook niet alleen ben die op dit soort bizarre kruisingen zoekt. Het is juist goed om een totaal beeld te geven van dit soort kruisingen, vooral waar de gevaren zitten. Zodoende zijn reactie als de mijne misschien net hetgeen iemand doet overhalen om niet zo'n dergelijke kruising op de wereld te zetten. Snap je dit?

 

Overigens heb ik wel even gekeken of ik dergelijk kruisingen op foto kon vinden, maar ik heb ze niet gevonden, eigenlijk moet ik hier gelukkig achteraan plakken.

 

Ik hoop dat het echt zo is dat je niet zoiets op de wereld gaat zetten, maar helaas ben ik er niet gerust op. Ik hoop dat je me het tegendeel zal bewijzen....

 

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

"  Buitenom de hangwangen, zou ik denken dat de oren toch ook wel echt een andere vorm zouden moeten hebben, evenals de neus. Maar wat je zegt, dat klopt denk ik wel. Tot nu toe inderdaad, wanneer je een kruising ziet met een Stafford, zie je duidelijk de contouren van zijn kop terug. Voornamelijk dat nog. Hoewel je toch zou verwachten dat een DD toch wel een overheerser zou zijn. Vreemd eigenlijk. "

 Ja ik zou idd ook verwachten dat de oren anders gevormd zouden zijn, zeker gezien de toch wel redelijke variatie in oren bij staffies. De neus verwacht ik echter van een stafford.

 

Waarom zou je verwachten dat een DD een overheerser zou zijn? Ik denk dat er al meer dan 1000 generaties stafford/pitbulls zijn geweest en ik betwijfel of de DD ook zo'n grote hoeveelheid generatie zal hebben, maar ik ben zoals eerder gezegd niet thuis in de DD. De genen van een pit/staf zijn denk ik veel sterker vast gelegd als een DD, maar als jij daar anders over denkt, ben je zeer welkom om je visie te geven!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  

NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Zo dat is eruit!

 

Je heb een pitbull teef zeg je? Uit welke bloedlijn of bedoelde je eigenlijk te zeggen dat je een pitbull achtige cur heb die niet volledig rastypisch is?

 

Dat de meningen verdeeld zijn over het vechtertjes type is niet vreemd gezien het meeste wat men ziet, onherleidbare kruisingen zijn, die een naampje opgeplakt hebben gekregen (pitbull/stafford) maar die die naam nooit zouden mogen dragen. Dan heb je nog de kapot gefokte show varianten, die een karikatuur zijn geworden en zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

Helaas zie je die eigenaren zoals ook jij, zeggen dat het aan opvoeding en socialisatie ligt, sorry, maar dat is onzin!! Een echte pit/stafford is intolerant, zoniet is ie niet rastypisch. Let op intolerantie wil dus niet zeggen dat het met geen enkele hond binnen eigen roedel om kan gaan. Elke hond kan bij andere honden, pfff hoevaak ik deze onzin al voorbij heb zien komen, ik zou je uit willen dagen om dat eens te proberen met een van mijn pups, want je komt zwaar bedrogen uit! Dit zijn uitspraken die men als leek kan maken, maar als men naar de echte rastypische varianten gaat kijken, komt men er al snel achter dat het toch wel iets anders in elkaar zit. Daarnaast waarom zou je van een vechter een labrador willen maken, koop dan een labrador..... Een ras is een totaal pakket, als die je niet bevalt, dan zoek je een ander ras, die wel aan je wensen voldoet.

 

Jij zoekt foto's van een dergelijke kruising? Succes met zoeken. Het zal wellicht prachtige plaatjes geven, maar uiteindelijk is uiterlijk totaal onbelangrijk! Ik zou veel liever kijken naar het karakter en gedrag van dit soort kruisingen. Ik voorspel je alvast dat dat iets is waar de meeste meer dan hun handen vol aan hebben en dat de voorspelbaarheid van de gedragingen bijzonder lastig is. Soms vraag ik me af of men totaal blind is voor hetgeen men denkt te kunnen bereiken. Je gaat 2 zeer verschillende karakter mixen en die 2 karakter kunnen onderling flink botsen. Veelal zie je bij dit soort type kruisingen zeer instabiel karakter. Als je pech heb krijg je een nerveus, intolerante, angstige hond met zeer agressieve trekken en jij denkt dat het leuk zou kunnen zijn????

 

Laat het fokken aub over aan mensen die er verstand van hebben en kunnen bepalen of een hond rastypisch genoeg is om in stand te houden. De markt word al overspoeld met de meest vreemde onwenselijke kruisingen, naast het al overmatige aanbod van stamboomloze pit/stafford achtige. Door mensen die dit soort kruisingen leuk denken te vinden lopen we snel weer de kans op een nieuwe RAD, geen hondenliefhebber die dit zou moeten willen......  "

 



ik moest op mijn tanden bijten, dit bericht is goed verwoord, ik hoop dat je tot inzien komt, zo,n kruising vraagt om moeilijkheden, dat wil je toch niet.

honden page profiel Buddy Rhoda & KyonBuddy Rhoda & Kyon

"  
Ik kan er niets aan doen dat jij denkt dat je persoonlijk word aangevallen. Dat is jouw belevingswereld en gezien de overige reacties (ook die van een MOD) denk ik dat je je tenen beter iets in kan trekken, dan zou het nog wel eens inhoud kunnen krijgen.
 
Er is of was een topic over vreemde kruisingen, misschien een idee om die eens op te zoeken?
 
Sorry ik ben niet iemand die oppervlakkig naar kruisingen kan kijken en helaas gaat het mij om de inhoud in plaats van het uiterlijk. Als jij je top model aan de haak geslagen heb en die krijgt door een ongeluk een totaal verbrand gezicht, peer je hem dan of zie je door de littekens nog haar schoonheid?
 
Je moet niet vergeten dat je niet alleen op de wereld ben en ook niet alleen ben die op dit soort bizarre kruisingen zoekt. Het is juist goed om een totaal beeld te geven van dit soort kruisingen, vooral waar de gevaren zitten. Zodoende zijn reactie als de mijne misschien net hetgeen iemand doet overhalen om niet zo'n dergelijke kruising op de wereld te zetten. Snap je dit?
 
Overigens heb ik wel even gekeken of ik dergelijk kruisingen op foto kon vinden, maar ik heb ze niet gevonden, eigenlijk moet ik hier gelukkig achteraan plakken.
 
Ik hoop dat het echt zo is dat je niet zoiets op de wereld gaat zetten, maar helaas ben ik er niet gerust op. Ik hoop dat je me het tegendeel zal bewijzen....
  "

Nu zit er een verschil in antwoorden, net was het afbekken... nu is praten. Hier kan ik op antwoorden.

Aangezien ik geen enkele ervaring heb met fokken, en hier ook niet mee wil beginnen. Zijn deze reacties voor mij overbodig.

Natuurlijk, ik begrijp ook wel dat dit een kruising is die je niet zou moeten maken. Dat zou het zelfde zijn als een Franse Bulldog en Malthezer, en Godzijdanks ben ik me heel bewust van dat dit soort kruisingen niet alleen ongezond zijn. Ik heb er ooit eens over nagedacht om ons teefje te laten dekken (door een gelijke hond), maar dit heb ik niet gedaan, en ga ik ook niet doen.

Maar goed, terug naar het verhaal. De informatie over deze kruisingen zijn voor mij totaal niet van toepassing, omdat ik zoals ik al aangaf geen enkele intentie heb te fokken. En zeker niet in het kruisen, overigens... als ik dat wel zou zijn geweest, zou ik dat absoluut niet over mijn hart (ja die heb ik echt) kunnen verkrijgen, omdat ik dat wel als de dood zou zijn, dan mijn teef zou overlijden.

Soort moet bij soort blijven, dat vind ik bij mensen ook. (sorry, niet racistisch bedoeld) Maar daarom kan het uiterlijk me nog wel boeien, en dat is slechts waar het om gaat.

honden page profiel Buddy Rhoda & KyonBuddy Rhoda & Kyon

"  

ik moest op mijn tanden bijten, dit bericht is goed verwoord, ik hoop dat je tot inzien komt, zo,n kruising vraagt om moeilijkheden, dat wil je toch niet. "

 Willemijn, ik heb nu al zovaak gezegd: Ik wil geen hond erbij, en ik wil al helemaal niet fokken. Nooit! Inhoudelijke tekst is gewoon niet relevant. Correct / Incorrect. Ik ben gewoon nieuwsgierig! Is dat verboden?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik citeer: Maar goed, nu gaat de discussie de andere kant op... dat is niet mijn doelstelling. Ik zoek alleen foto's van andere kruising honden.Verder lezen jullie niet, en krijg is i.p.v een antwoord op mijn vraag pure afblafferij! Het is een simpele vraag toch? Wie heeft een kruising Duitse dog x Stafford. Ik heb niet gevraagd of het juist is, ik heb ook niet gezegd dat ik er een wil, ik al helemaaaaaaal niet dat ik er mee wil fokken!!! Graag even iemand anders afblaffen, of een normale toon neerzetten. En al helemaal niemand gaan beschuldigen! In zekere zin maak je mij voor dom uit, maar ik denk dat je eerst moet lezen voor je mij beschuldigd. Ik vraag niet om commentaar, ik vraag wie deze kruising nog meer heeft, aangezien hier sowieso 2 mensen op HP zitten die dit hebben.Mag een mens zonder dergelijke bij bedoelingen niet nieuwsgierig zijn? "Rot op" ik geef duidelijk aan geen persoon te zijn die rassen kruist, en dan krijg je alsnog de volle laag. Bij voorbaat graag even lezen. Daarnaast, wat je vertelt vind ik de grootste onzin!Godzijdank weet ik beter, 32 jaar ervaring met mijn vak en hobby.Ceasar Milan is ook onzin zeker? zo niet, dan raad ik je aan beter te kijken.Hier in Nederland lopen ze erg achter met opvoeding."Alle" honden kunnen, welk ras dan ook... heel sociaal zijn zolang je ze opvoed! En hier stopt mijn discussie.  Ik citeer dan ook nogmaals mijn antwoord: Maar goed, nu gaat de discussie de andere kant op... dat is niet mijn doelstelling. Ik zoek alleen foto's van andere kruising honden. "

 



jij opent een topic, niet zo gek dat er dan een discussie ontstaat toch ? hadden we alleen ooo en aaa moeten roepen dan ? je vraag... fotoos over deze kruisingen, dan is het topic zo verdwenen, en ergens hoopte je toch op een discussie, want wat had het anders voor zin om een paar fotoos neer te zetten ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Is toch niet zo raar dat men dat denkt als je zelf deze rassen bezit en notabene in de titel zet Duitste dog X Pitbull ?!?

Knutsel wat met photoshop en je kunt die kruising zo mooi maken als je wilt. 

 

  "

 



juist.

honden page profiel Buddy Rhoda & KyonBuddy Rhoda & Kyon

"  Ja ik zou idd ook verwachten dat de oren anders gevormd zouden zijn, zeker gezien de toch wel redelijke variatie in oren bij staffies. De neus verwacht ik echter van een stafford.
 
Waarom zou je verwachten dat een DD een overheerser zou zijn? Ik denk dat er al meer dan 1000 generaties stafford/pitbulls zijn geweest en ik betwijfel of de DD ook zo'n grote hoeveelheid generatie zal hebben, maar ik ben zoals eerder gezegd niet thuis in de DD. De genen van een pit/staf zijn denk ik veel sterker vast gelegd als een DD, maar als jij daar anders over denkt, ben je zeer welkom om je visie te geven!! "

Ik denk vanwege zijn grote, ik heb totaal geen ervaring met fokken.
Ik zou verwachten dat omdat de DD zo groot, lomp en robuust is dat dit het meeste wel zou overtreffen. Ik denk dat ik  (kan het beestje dan ook niks aan doen) dat je een mismaakt beeld krijgt.  Lange smalle neus, Lange oren, Lang lijf... zeker niet in proporties. Maar toch ben ik nieuwsgierig hoe dit er uit komt te zien.

honden page profiel Buddy Rhoda & KyonBuddy Rhoda & Kyon

"  

jij opent een topic, niet zo gek dat er dan een discussie ontstaat toch ? hadden we alleen ooo en aaa moeten roepen dan ? je vraag... fotoos over deze kruisingen, dan is het topic zo verdwenen, en ergens hoopte je toch op een discussie, want wat had het anders voor zin om een paar fotoos neer te zetten ? "

Ik denk dat niemand houd van een discussie. Ik niet in ieder geval. Een praatje maken prima. Mijn bericht vertelde duidelijk wat ik zocht. Geen discussie. Ik zocht foto's! Dat lijkt me toch niet zo lastig.

Zijn er hier topics met foto's dan?
Ik heb er genoeg voorbij zien komen, en dan ben ik dan ineens de boeman.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Willemijn, ik heb nu al zovaak gezegd: Ik wil geen hond erbij, en ik wil al helemaal niet fokken. Nooit! Inhoudelijke tekst is gewoon niet relevant. Correct / Incorrect. Ik ben gewoon nieuwsgierig! Is dat verboden? "

 



je hebt dat al meerderen keren verkondigd, maar als men zo,n topic opent, zeker door iemand die wij in het geheel niet kennen, is dat vragen om een discussie, niet zo gek toch....... als ik hier aan zou komen, met mijn hond en een pony, wat zou daar uitkomen ? krijg ik ook iedereen achter me aan, terwijl ik dat in het geheel niet van plan bent, niet zo gek toch ? en is er direct een discussie toch ?

honden page profiel Buddy Rhoda & KyonBuddy Rhoda & Kyon

"  

je hebt dat al meerderen keren verkondigd, maar als men zo,n topic opent, zeker door iemand die wij in het geheel niet kennen, is dat vragen om een discussie, niet zo gek toch....... als ik hier aan zou komen, met mijn hond en een pony, wat zou daar uitkomen ? krijg ik ook iedereen achter me aan, terwijl ik dat in het geheel niet van plan bent, niet zo gek toch ? en is er direct een discussie toch ? "

 Ik vind het wel gek, als je notabene al aangeeft geen verdere bijbedoelingen te hebben is dat iets wat je gewoon kunt accepteren. Als jij vraagt of je man shampoo wilt halen komt hij ook niet met een trot bananen thuis toch? Simpel voorbeeld misschien... maar ik vraag simpelweg om foto's en krijg daarinplaats de wind van voren, en wat schuldigen naar mijn hoofd geslingerd. Dat vind ik dus wel heel raar.

En wat jouw voorbeeld betreft, het lijkt toch vrijwel onmogelijk dat mensen zo'n fantasie hebben daar iets om aan te merken te hebben.
Ik vind het in ieder geval raar dat je na een simpele vraagstelling volledig wat anders krijgt.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ff een serieuze vraag: Hoe oud ben je TS?

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Wie kan mij helpen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^