Moeilijke eter met een budget...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

met die dure brokken ben je met kvv evenveel kwijt .

 

Ik voer combi vers krijgt die van herby  en daar ben ik echt tevreden over. Lotering hoor ik teveel slechte verhalen over dat heb ik heel eventjes gehad. Daarbij af en toe een bakje smuldier vind die ook echt lekker. Door de brokken krijgt die ook altijd beetje blikvlees droog eet die niet. Ik vind het niet erg om eraan vast te zitten ik eet ook geen droge aardappels. Bij herby krijg je kratvoordeel dus dan nog goedkoper.  

 

Ik bestel altijd de kilorollen en maak daar 5 porties van 200 gr van. Ik bestel altijd mee met de oppas voor 2 maanden en volgensmij ben ik gemiddeld 15 euro per maand kwijt als ik 1 x per dag vers voer. 

honden page profiel RafRaf

Is Kivo betaalbaar en te verkrijgen? Dat is tamelijk vet, dus je hond zal er minder van nodig hebben en in gewicht winnen.

 

Niet op jou persoonlijk, maar ik moet soms een beetje grijnzen als ik lees dat het eten voor de hond niet te veel mag kosten.

1. Je spaart veel geld uit bij de DA door een goede brok of KVV te geven.

2. Je hond heeft er niet voor gekozen om bij iemand terecht te komen die eigenlijk geen kwaliteitsvoer kan betalen.

3. Ik stond vanmiddag bij de vleesafdeling van de winkel, te kijken voor een goedkoop stukje vlees voor mijzelf. Een stuk gehakte biefstuk kost al gauw 4 à 5 euro voor ongeveer 300 gram... Voor dat bedrag heb ik een kilo KVV waar mijn bende een dag van eet. Onnodig te zeggen dat ik verder geen zin meer had in dat stuk vlees...Ik heb het niet echt nodig, mijn honden wel.

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Raf ik ben het niet met je eens,waarom zou een mens minder kwaliteitsvlees moeten eten dan een hond.

 

Ik zou best mijn honden een bakje smuldier geven en voor onszelf een biefstukje kopen.

honden page profiel rilanarilana

Ik voer zelf geen kvv, mijn hondje krijgt acana brokken, en daar doet hij het heel erg goed op, ook hij eet niet alles, maar deze brokken vind hij wel lekker, misschien een goed idee om proefzakjes te vragen zo kan je kijken wat hij lekker vind.

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Biofood geperst pups en kleine rassen vindt wifi heel erg lekker. Ze krijgt meestal vers, maar het is handig om ook brok in huis te hebben ( reis, vlees vergeten uithalen) en ze eet veel beter als ik voldoende afwissel.

ik was het ronduit beu om dure brok te kopen, die ze dan toch niet lekker vond. En de helft liet staan.

biofood is niet zo duur en heeft een vrij goede samenstelling.

 

de ervaring met mijn moeilijke eters heeft mij vooral geleerd omafte wisselen. Als ze niet wil eten, dan heeft ze pech en krijgt ze niet meteen iets anders. De maaltijd erna bied ik het nog eens aan. Pas de dag erna is er iets anders. Na drie jaar volhouden eet ze bijna altijd haar bak leeg. Ze eet twee keer per dag. Hoe meer in de bak, hoe minder ze eet. Een overzichtelijke portie is zo op...

gewoon geduld dus. Maar die geperste brokken zijn samenmet renske, vers lam en iets met pens, blikvoer(rocco of dibo) favoriet. Verder eet ze ook veel tafelresten ( rijst, pasta, gekookte groenten zonder vet of kruiden, fruit...)

succes!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Inderdaad :( beetje jammer van de kostprijs. Mijn hele loon gaat op naar Mochi dus is het niet dat ik het hem niet gun, het is gewoon dat ik het effectief niet kan betalen. Hij krijgt de beste zorgen en voeding waar mogelijk terwijl ik overleef op witte producten. Niets mis mee trouwens maar de meeste mensen denken vaak dat ik het niet wil uitgeven aan de hond terwijl niets minder waar is. Ik word enorm slecht betaald op mijn huidige job. 

Bedankt voor de tips. Momenteel niet zwanger trouwens maar was er erg nieuwsgierig naar. Mits de nodige hygiëne geen probleem dus <img class=" /> super om te horen. Ik zal wat dingen toepassen die ik hier gelezen heb en duimen dat het helpt. Er mogen best wat kilootjes bij.  "

 



tuurlijk moet je hond goed eten, maar.... jij ook, cijfer je zelf niet weg voor je hond, dat is niet nodig... jij moet ook goed eten, en als je je hond smuldier compleet geeft is dat goede voeding, jij eet ook niet altijd beefstuk, ik ook niet hoor, hier een bal gehakt vind ik ook heerlijk en ik vind dat als je aan een hond begint er goed voor moet zorgen, maar er zijn grenzen, je hond hoef echt niet duurder te zijn dan jouw behoeftes..... let op jezelf en cijfer je niet weg wat voeding betreft ..... hier zijn pannenkoeken aan het eind van de maand ook heerlijk... kijk naar je eigen portemonnee, en smuldier is betaalbaar voor ieder.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

" Raf ik ben het niet met je eens,waarom zou een mens minder kwaliteitsvlees moeten eten dan een hond.
 
Ik zou best mijn honden een bakje smuldier geven en voor onszelf een biefstukje kopen. "

 Haha Monique! 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Van Carnibest naar Haaksbarf
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^