Leuke ideeën

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CindyCindy

honden foto van Cindy

4 oktober wordt Dexter 1....en is het ook nog eens dierendag. Het duurt nog even, maar ik vind het leuk om me nu alvast een beetje te oriënteren.

 

 

Nu wil ik een soort "taart" maken, maar ik heb geen idee wat leuk is om daar qua ingrediënten in te doen. En aangezien het ook dierendag is zou het ideaal zijn als ook onze kat er van kan eten.

 

Iemand een leuk idee?

honden page profiel Sanne MulderSanne Mulder 3 doggies

honden foto van Sanne Mulder

Koop wat vers vlees (voor de dieren, geen kipfilet uit de supermarkt) en maak daar een soort taart van. Verpulver wat honden/kattensnoepjes en vermeng die ermee. Zijkanten kun je bedekken met rechtopstaande kluifjes ;)

Zoiets :P

 

Ik heb trouwens laatst voor mijn honden honden''ijsjes'' gemaakt. Verschillende hondenkoekjes verbrijzelen en in een plastic wegwerp bekertje doen. Dan tot de rand aanvullen met water (of bloed als je daar aan kunt komen, vinden ze nog lekkerder) en dan het bekertje in de vriezer. Als alles bevroren is hou je de beker heel even onder de warme kraan en dan kun je het ijsje er zo uit pakken :) 

Die van mij waren er helemaal blij mee

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Toen Mellow jarig was heb ik koekjes gebakken 

En ja, ze werd vier jaar 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Haha oh wat zal Mellow blij zijn geweest! Doet me denken aan dat bake-a-bone apparaat wat je kunt kopen, ze zien er zo mooi uit! Alsof ze daaruit komen.

Ik heb voor Lobbes ooit een biefstuk gekocht en gemaakt, medium rare. Lady heeft vaker een taart met cesar en paté gehad. Obi heeft al 2x een verjaardagskaart gekregen en een grote doos met speelgoed en kluiven. Als het warm is maak ik voor Obi geitenkarnemelkijsjes met stukjes rodi worst erin. Die vind hij heerlijk!!

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Collega van mij bakt taarten op bestelling, dus ik heb een vormpje van haar geleend, vond ik leuk 

 

Was ook de eerste keer dat ik überhaupt zoveel werk verrichtte voor haar verjaardag, de andere keren ben ik het gewoon een klein beetje vergeten zeg maar 

Volgende forumvraag: Mikai 3 jaar !!!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^