Binnen plassen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marion BrennekeMarion Brenneke

honden foto van Marion Brenneke

Hallo iedereen,

Vasco, onze herplaatser heeft na tweeënhalve week vandaag al drie keer binnen geplast. Toen wij hem op 5. juli zijn gaan halen, had hij bij het binnenkomen in de keuken één keer op de poot van de bijzettafel gesproeid. Ik had toen het tuig van Noah dat ik net in mijn handen had naar hem gegooid en heel hard geroepen. Hij keek toen heel verbaasd maar sindsdien heb ik gedurende tweeënhalve week geen enkele druppel meer binnen gehad.
Op deze tijd heb ik dus kunnen vaststellen, dat Vasco zeer goed kan ophouden.

Tot hij dus vandaag drie keer binnen geplast heeft. Het vreemde is, dat ik eigenlijk vrij zeker ben, dat deze drie plasjes geen markeringen waren want daarvoor was er na mijn bescheiden mening een te grote hoeveelheid urine.

Dus stellen zich mij een aantal vragen. Er is tegenover 17 dagen geleden hier niets veranderd en als ik dan de psychologische piste wil uitsluiten, moet ik mij afvragen, wat kan het dan wel zijn ?
Bestaat er bij honden zoiets als een blaasontsteking ? Zo ja, hoe doen ze die op en wat zijn daar de symptomen van ?
Ik zal het nu nog tot morgen bekijken en als het nog gebeurd even een DA raadplegen om fysische (lees medische) problemen uit te sluiten.

Moest blijken dat het niet medisch is, dan moet ik, vrees ik de samenstelling van ons gezinnetje opnieuw bekijken en in vraag stellen......

Ben benieuwd naar meningen want ik ben eigenlijk een beetje radeloos.

honden page profiel DirkDirk

honden foto van Dirk

hoi

ik ben het er zoiezo niet eens met het feit dat je spullen naar hem gooit En zeker niet de eerste dag.

Blaasontsteking bij honden bestaat zeker. Ik zou even naar de dierenarts gaan.

Succes

honden page profiel Marion BrennekeMarion Brenneke

honden foto van Marion Brenneke

"ik ben het er zoiezo niet eens met het feit dat je spullen naar hem gooit En zeker niet de eerste dag."

Van waar hij kwam, werkten ze met de "fisher disc" maar zoals altijd (of zo is dat toch tenminste bij mij) had ik die niet bij de hand........ De bedoeling was, hem te laten verschieten en dat was op dat moment wel gelukt.
Ik weet dat er over de manier van positieve en negatieve bekrachtiging eindeloze discussies bestaan en ik ben altijd van mening geweest, dat iedereen op zijn manier gedeeltelijk gelijk heeft.
Dat punt was hier wel niet echt, wat ik op het oog had
Ik probeer te achterhalen, waarom een hond na tweeënhalve week plots begint binnen te plassen en ik ben al de hele tijd aan het denken, dat ik iets over het hoofd zie, alleen ik weet niet wat.

honden page profiel DirkDirk 3 doggies

honden foto van Dirk


ïk zou eerst iets medisch uitsluiten en dan verder brainstormen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^