Best wel een beetje trots...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Binky maakt grote sprongen vooruit in contact met honden! Zoals een aantal van jullie wellicht weten, is hij meerdere keren aangevallen door respectievelijk Berners, Herders en Tollers. Zaak voor mij dus om te gaan trainen met hem, op dat hij niet bang hoeft te zijn voor die dieren...

 

Zo gezegd zo gedaan. We gaan iedere zondag mee met een Doggydate hier in de buurt. Daar komen alle soorten honden voor en dat is perfect. De eerste paar keer (start in oktober 2014) bleef hij als een bang musje tegen mijn been aangekleefd en blafte iedere hond weg... Dat ging steeds beter, hij zag in dat niet alle honden eng zijn en dat hij best iets verder van mijn been verwijderd kon blijven.

 

Nu, in juli, kan ik vol trots zeggen dat hij tegen 9 van de 10 honden vriendelijk doet, of afwerende hondentaal gebruikt. Pas een date gehad met alleen twee Tollers (van Kelly met Luan en Lenne) en naarmate we verder wandelden, ging het steeds beter... Ook mensen die vaak meelopen met de regionale wandelingen, zeggen dat Binky positief is veranderd. Hij is echt een image bij de wandelingen, houdt me altijd in de gaten. Iets waar de andere baasjes nog weleens jaloers op zijn.

 

Ik houd van mijn klein ventje!

 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wat fijn om te lezen! Super 

honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

Wat een schatje is het toch

 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Daar mag je zeker trots op zijn!

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne 3 doggies

honden foto van Luan en Lenne

Binky <3

 

Je mag echt trots zijn hoor Cindy, ooit wordt hij een stabiele zelfverzekerde hond. Die hoop heb ik ook nog steeds voor Luan

honden page profiel  Sophietje  **** rip Taat***** Sophietje **** rip Taat***** 3 doggies

honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****

daar mag je heel trots op zijn

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Ik ben ook echt trots en vooral heel blij dat hij lekker hond kan zijn, zonder dat hij direct bij iedere hond in de stress schiet.

 

Ik wil later heel graag een hond erbij maar had dat idee eigenlijk uit m'n hoofd gezet. Juist omdat Binky niet stabiel is. Maar ik durf nu weer vooruit te kijken en nog harder te trainen want ik weet dat hij het kan!

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne 3 doggies

honden foto van Luan en Lenne

" Ik ben ook echt trots en vooral heel blij dat hij lekker hond kan zijn, zonder dat hij direct bij iedere hond in de stress schiet.
 
Ik wil later heel graag een hond erbij maar had dat idee eigenlijk uit m'n hoofd gezet. Juist omdat Binky niet stabiel is. Maar ik durf nu weer vooruit te kijken en nog harder te trainen want ik weet dat hij het kan! "

 Ik moet heel eerlijk zeggen, Luan is stabieler geworden sinds Lenne erbij is. Als je een goede fokker heeft die je kan adviseren over een goede combinatie en dan ook een geschikte pup uit het nest kunnen ze juist heel veel positieve dingen van elkaar overnemen.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

"  Ik moet heel eerlijk zeggen, Luan is stabieler geworden sinds Lenne erbij is. Als je een goede fokker heeft die je kan adviseren over een goede combinatie en dan ook een geschikte pup uit het nest kunnen ze juist heel veel positieve dingen van elkaar overnemen. "

 Dat is gaaf om te horen! Dan ga ik toch maar gauw nóg beter oriënteren op fokkers...

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne 3 doggies

honden foto van Luan en Lenne

Ja Lenne is een hele open, nieuwsgierige pup. Ze ziet heel weinig kwaad in de wereld. Ook niet waar Luan dat wel ziet. Lenne staat dus voor een hoop dingen open die Luan eng vindt. Als Lenne dan gaat kijken volgt Luan ook wel na een tijdje omdat hij toch nieuwsgierig is en merkt dat Lennne niet opgegeten is ;). Je merkt echt dat hij er vrijer vann is geworden.

honden foto van Nikita.. ~ Djaira, Raya & Poes Modena~

Daar mag je zeker trots op zijn!
Super dat je daar in doorgezet hebt ;-) ,

Want laten we eerlijk zijn, er zijn heel veel baasjes die hun honden na zo'n voorval hun hond weghouden (wat ik ook enigzins wel begrijp), maar het is zooo fout..
Idd zoals je zegt, niet elke hond van datzelfde ras is fout.. of aanvallend..

Super! & Natuurlijk ook een dikke pluim voor Binky! ;-)

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

Wat een lekker ding 

Daar mag je zeker trots op zijn!

honden page profiel anja met Bobbyanja met Bobby

honden foto van anja met Bobby

Geweldig mag je zeker trots op zijn. Ik ben met mijn Bobby er ook druk op aan het trainen. De ene x gaat het hartstikke goed en de andere x weer minder. Ook op de Hondenschool.

Maar een doggydate ken ik nog niet hoe ben je dat zo op gekomen?

Volgende forumvraag: 4 x pure liefde
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^