Puppy mee op campervakantie!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel rositarosita

honden foto van rosita

Over 5 weken ga ik met een vriend twee weken camperen. Semmy is dan 15 weken. Wat zijn jullie ideeën hierover? Of misschien ervaringen?

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Geen ervaring, dus even een upje voor je.

 

Veel plezier in elk geval! 

honden page profiel rositarosita

honden foto van rosita

Dankjewel!

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes 3 doggies

honden foto van 3 muisjes

Ik denk dat het prima te doen is hoor, je moet er alleen wel goed voor zorgen dat Semmy genoeg rust krijgt en niet overprikkelt raakt. Houdt er ook rekening mee dat er andere honden op de camping zullen zijn! Een puppyren aanschaffen is overigens nog niet eens zo'n gek idee voor camperen denk ik, dan heeft ze ook haar eigen veilige plekje waar ze kan spelen als jullie eventjes bezig zijn met koken bijvoorbeeld en kan ze daar rust in nemen, of anders zo'n campinglijn?  Ik zou ook vast even kijken naar een dierenarts daar in de buurt en het nummer vast noteren, mocht er dan toch iets gebeuren dan weet je gelijk waar je terecht kan. Verder wens ik jullie natuurlijk heel veel plezier! 

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Op zich is dat best goed te doen denk ik, meteen een goede socialisatie periode aangezien je met van alles te maken krijgt (andere honden, drukte, kinderen, auto rijden etc etc)... Plan de vakantie wel zo in dat je pupje tussen alle indrukken door genoeg rust krijgt, dus niet een hele dag op pad bijvoorbeeld maar ook rustmomenten tussendoor plannen. En natuurlijk dingetjes plannen waarbij je pupje mee kan en niet dat ze alleen in de camper moet blijven   Goed is inderdaad om van te voren al te kijken waar er in de buurt dierenartsen aanwezig zijn, mocht er dan iets zijn dan hoef je niet in een stressmoment dat nog allemaal op te zoeken.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Leuk!

Ga je naar het buitenland? Let er dan op dat Semmy in orde is met de rabiës-vaccinatie.

Ik heb goeie ervaringen met reizen met een pup. Wij namen Nukka mee op rondreis door Noorwegen toen ze 4 maanden oud was, en dat was heerlijk! Elk moment vd dag samenzijn, samen nieuwe omgevingen verkennen, dingen ondernemen, maar ook samen lekker lui zijn en een tukje doen in de natuur  En zeer goeie, ontspannen en intense manier om een band op te bouwen, ik kan het iedereen aanraden  Veel plezier!!!!!

Volgende forumvraag: 22 weken en nog niet zindelijk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^