Iemand ervaring met Sarplaninac van des Lions de Macédoine

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OakleyOakley

Hallo,

Wil graag een sarplaninac gaan kopen, als maatje voor mij en mijn 3 andere honden om mijn terrein van 1,3 hectare te gaan bewaken. Ben op zoek door Europa naar goede fokker die dit najaar een nest krijgt zodat ik de pup eind dit jaar in huis kan nemen.

heeft iemand ervaring met fokker: des Sarplaninec des Lions de Macédoine.

Hoor ook graag als iemand een andere goede fokker weet.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Imposante honden.

je zou bij de rasvereniging kunnen informeren; ook al zit deze fokker in Macedonië; zoveel fokkers van dit ras zullen er niet zijn in Europa.

http://www.raadvanbeheer.nl/rashonden/hondenrassen-rasgroepen/?tx_ras_pi1%5Bras%5D=117&cHash=a50e212b7c57808e6c89981d875678a8

 

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker

honden foto van Witte Draak

Wat Loesje zegt. Bij de rasvereniging onderhouden ze vast en zeker contacten met andere rasverenigingen binnen Europa en zijn ze bekend met de fokker die actief zijn in het ras. 

 

Vereniging herders en berghonden uit zuid- en oost Europa en Azië

August (Gast)

Beste Oakley, Loesje en alle die Sarpla"s baasjes willen zijn. Een bijzonder evenwichtig ras maar al heb je 10 ha, indien geen ervaring, begin er niet aan. Ik heb veel te veel foute beslissingen met Sarpla"s gezien. Zelf heb ik, na mijn terugkeer van de Balkan waar ik 12 jaren verbleef nu onze tweede  Sarplaninac. Drie jaren gezocht voordat wij een geschikte hond vonden. Na herhaaldelijk bezoek aan de kennel is de pup van nu 10 weken bij ons in Duitsland. Een gezonde pup en nu reeds volledig lid van mijn gezin. De pup heeft en paspoort en een garantie certificaat. De kennel in Belgie: Les Lions de Macedoine. Eigenaar Hasudin Sabotic rue des Sopreyes 71 4051 Chaudfontaine (bij Luik) . Gegroet Gjus.

oakley sarplaninac (Gast)

Hoi August.

Ik heb ook een pup teef van dezelfde kennel van crna x karabas :)

Ze doet het super goed met de andere honden en kat in huis en op straat.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^