Gezocht: 'stoffen' reisbench voor teckel te leen (of te koop)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Hallo,

Wij gaan in september kamperen, lekker met de tent. Ook gaat onze teckeldame voor het eerst mee. Super leuk, hopen we
Het lijkt mij practischer om ipv met haar metalen bench te gaan slepen een stoffen bench mee te nemen.

Omdat het dus de eerste keer 'kamperen met de hond' wordt zou ik graag eerst een stoffen bench willen lenen om te kijken of het voor beide partijen wel bevalt.

Dus: Is er iemand die een stoffen bench te leen heeft voor ons om uit te proberen? Natuurlijk staat er een vergoeding tegenover.
Het zou gaan om de eerste 3 weken van september en ik zou hem op kunnen halen in de regio Noord-Holland of oost Gelderland.

 

Groetjes,

Sanne

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Zo duur zijn die benches toch niet?

http://www.witjesverzendhuis.com/honden/hondenbench/hondenbench-nylon-lichtgewicht

En als het niet bevalt, zet je de bench weer op MP.

 

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

Voor een stoffen bench en eerste ervaring, zou ik gaan voor een nieuwe. In een stoffen bench blijven toch meer geurtjes hangen, dus dan heb je En die nieuwe spannende kampeerervaring, En wat is die gekke geur in mijn bedje?

 

Zorg er wel voor dat tijdens het kamperen er een goede ondergrond is voor onder of in de bench, waar de kou niet doorheen kan komen. Het kan 's nachts toch vrij koud worden, en veel van die kou komt uit de grond. Verder als je hond het een beetje spannend lijkt te vinden is het misschien een idee om een goedkoop fleecedeken oid te kopen, dat hij daar thuis al op kan liggen. Dan zit de geur van jullie, van de hond, van thuis in het kleedje dat in de bench kan :) Geeft misschien toch een wat vertrouwder gevoel, mocht ze het spannend vinden. 

 

Denk er ook aan dat, hoewel het 's nachts koud kan zijn, het 's ochtends al snel broeierig kan zijn in de tent. Dus houd je hond goed in de gaten, dat je er uit gaat voor ze het te warm krijgt.

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

Wil je voor een reisbench gaan, omdat ze er ook soms in 'vast' moet zegmaar, tijdens de reis er naartoe o.i.d.

 

Als dat niet het geval is, kun je ook zo'n kleine zachte mand kopen waar ze 's nachts in kan liggen. Zoiets: http://www.zooplus.nl/shop/honden/slaapplaats/kussen/zonder_motief/366649 

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

" Voor een stoffen bench en eerste ervaring, zou ik gaan voor een nieuwe. In een stoffen bench blijven toch meer geurtjes hangen, dus dan heb je En die nieuwe spannende kampeerervaring, En wat is die gekke geur in mijn bedje?
 
Zorg er wel voor dat tijdens het kamperen er een goede ondergrond is voor onder of in de bench, waar de kou niet doorheen kan komen. Het kan 's nachts toch vrij koud worden, en veel van die kou komt uit de grond. Verder als je hond het een beetje spannend lijkt te vinden is het misschien een idee om een goedkoop fleecedeken oid te kopen, dat hij daar thuis al op kan liggen. Dan zit de geur van jullie, van de hond, van thuis in het kleedje dat in de bench kan :-) Geeft misschien toch een wat vertrouwder gevoel, mocht ze het spannend vinden. 
 
Denk er ook aan dat, hoewel het 's nachts koud kan zijn, het 's ochtends al snel broeierig kan zijn in de tent. Dus houd je hond goed in de gaten, dat je er uit gaat voor ze het te warm krijgt. "

 Dank voor de tip van het geurtje in de gebruikte bench, daar had ik inderdaad niet aan gedacht..

Voor de rest zullen we idd genoeg van haar eigen fleecedekentjes en maatregelen tegen de kou (en warmte) meenemen.

Aangezien ze thuis in een bench slaapt en hier ook gedurende de dag vaak in gaat liggen, wil ik haar ook zo'n plekje geven op vakantie. Een los mandje is dus (voor mij) geen optie.

Wel bedankt voor het meedenken

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Ik heb er zelf eentje aangeschaft omdat we onze kittens ophaalde in Duitsland en dan is een beetje meer ruimte wel fijn voor een kitten.. Middenformaatje heb ik.. Ze zijn inderdaad niet zo duur, ik geloof dat die van mij 70 euro was maar durf ik niet meer helemaal zeker te zeggen... Je hebt ze in diverse kwaliteit , die ik hier heb is wel heel stevig...

 

Maar nu komt het.... Teckels zijn volgens mij goede ontsnappers haha... Mijn Camila heeft momenteel een hernia en moet geregeld rust houden in de bench... Dus de stoffen bench beneden gezet... Maar mevrouwtje heeft dus een gat erin gebeten en eruit ontsnapt...  Dus heb je een actief en ondernemend hondje even nadenken of het dan wel een optie is

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^