Zomer , zomerperikelen verhalen over onze honden en hun baasjes.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Net 2 wandelingen gemaakt.

Nala apart en Simba apart.

Toen ik met Simba op het losloopveld was belde me mijn moeder me.

Die dacht ohw jee ik ben dochterliefs verjaardag vergeten.

Zei nee hoor rustig maar ze is 18 juni pas jarig.

Ze was in de war met de datums.

Ja echt handig een 2 de vriezer.

Die wilde ik al een tijdje.

Mede om extra vlees in huis te hebben als het eens een maand tegen zit.

En ook omdat de katten nu ook helemaal over zijn op KVV.

Heb ik nooit genoeg ruimte in de vriezer, die onder mijn koelkast zit.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

het is hier bewolkt en maar 13 graden  en er staat een koud windje niks aan dus de honden liggen binnen te snurken zelfs al sze buiten mogen zijn ze gauw weer binnen, ja buurman zit ook niet buiten en dan is buiten niet leuk dus blijven we lekker binnen .vanmorgen zelfs de verwarming even aan gehad om half zes het was 11graden in huis na een uurtje weer uit gezet maar nu is het 18graden en dat is goed, de zwanen kwamen weer kijken bij mijn voortuin , maar dit jaar is pa zwaan zo fel dat ik dus geen slobber meer geef geweektbrood en fijn gehakte sla en ander groen , Lodewijk is al 2xgepikt door het tuin hekje heen dus nu wordt eer niet meer gevoerd ja s,morgens vroeg kiep ik het langs d sloot kant maar bij huis voren niet meer ze hebben dit jaar 7 jongen. vorig jaar 5 en het jaar daarvoor 4jongen daar heb ik nog foto,s van inde foto bibliotheek zal er een plaatsen Hein.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" het is hier bewolkt en maar 13 graden  en er staat een koud windje niks aan dus de honden liggen binnen te snurken zelfs al sze buiten mogen zijn ze gauw weer binnen, ja buurman zit ook niet buiten en dan is buiten niet leuk dus blijven we lekker binnen .vanmorgen zelfs de verwarming even aan gehad om half zes het was 11graden in huis na een uurtje weer uit gezet maar nu is het 18graden en dat is goed, de zwanen kwamen weer kijken bij mijn voortuin , maar dit jaar is pa zwaan zo fel dat ik dus geen slobber meer geef geweektbrood en fijn gehakte sla en ander groen , Lodewijk is al 2xgepikt door het tuin hekje heen dus nu wordt eer niet meer gevoerd ja s,morgens vroeg kiep ik het langs d sloot kant maar bij huis voren niet meer ze hebben dit jaar 7 jongen. vorig jaar 5 en het jaar daarvoor 4jongen daar heb ik nog foto,s van inde foto bibliotheek zal er een plaatsen Hein. "

 

Leuke foto Hein! En groot gelijk, niet meer voeren bij je tuis, want ze komen terug! En dan ook nog de honden pikken? Nee, dank je!

 

Ben vanmorgen naar de fysio geweest in het ziekenhuis, en idd het was gewoon koud! 12 graden! Brr. Morgen beter en daarna hetzelfde effect als vorige week. Heet dus!

honden page profiel Joke  ,Binkie en SpikeyJoke ,Binkie en Spikey 3 doggies

honden foto van Joke  ,Binkie en Spikey

Wat een gave foto Hein!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Vanmorgen was het koud!! Stond een beetje lang te kletsen met een andere hondeneigenaar, de hondjes lagen met elkaar te rollebollen. Nu komt de zon een beetje en is het veel lekkerder. Wou gijs zn staart kammen op t balkon alleen die wou per se naar binnen.... ook voor t eerst 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Blijkbaar is een staart niet om te kammen, althans zo denkt Charlii er ook over en ze is dus niet de enige.... Gaat het verder goed met Gijs, Lieke? Zomer op de camping?  

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Hettie, ja gaat heel goed met gijs! Lekker zwemmen en wandelen ed, dikke tevreden hond hier hoor 

 

Fotos van dit weekend....

Alles in de gaten houden.. 

hij is heel fanatiek met een gat graven.. wel altijd op dezelfde plek. Hij graaft en graaft, eind vd dag gooien we het weer dicht en de volgende dag begint hij weer opnieuw, haha 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier af en toe een zonnetje, maartoch behoorlijk fris, we kwamen iemand tegen en die zei, het is koud maar wel heerlijk voor jou beer, en dat is helemaal waar, hahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Dexter is sinds een tijdje lekker aan het puberen. Weer lekker de grenzen aftasten bij ons, maar ook bij onze kat. Deze diva trekt zich er echter niets van aan:
 

 
Ik heb zo'n vermoeden dat Dexter het nooit van haar zal "winnen" ;-)
Hij zit zo mooi te wachten tot mevrouw is uitgedronken van zijn water. Daarna gaat hij zelf pas drinken. "

 Ooooooooooooooo wat een geweldige foto, de drinkende poesicat. Hihihi

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Leuke foto's Lieke! Hier ook zo'n gatengraafster. Het grootste deel van de tuin is betegeld, maar achterin is een soort bak van 4x 1,5 meter waar 2 bomen in staan en verder alleen grond en zand. Daar mag ze naar hartelust graven en rondjes om de bomen rennen, heerlijk is dat.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

Om 12 uur bij de fysio geweest, even tijdelijk, voor 2 weken een ander, maar zij deed het prima hoor! Weer veel nieuwe tips gekregen. De wond zag er heel goed uit! Beide zeer tevreden! Bewegen gaat ook goed. Het verloopt allemaal duidelijk beter dan vorig jaar!

 

Op haar advies, toch maar even langs plastische chirurgie geweest voor een afspraak om de hechtingen te verwijderen. Had daar nog steeds niets van gehoord! Maandag, gaan ze er uit en heb ik een gesprek met de specialist over de voortgang van het herstel, autorijden en werken, en zo ja hoeveel uur.

 

Liz heeft gelukkig haar oude ritme weer te pakken! Daar ben ik wel blij mee!

 

O ja, ik heb geen verband meer maar alleen een vetgaasje met pleister! Ik mag zelfs, als ik dat wil, ook die eraf halen!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

gaat de goede kant dan uit Martin, gelukkig, en helemaal fijn dat Liz ook weer goed reageerd. ;-)

af en toe een zonnetje hier, maar dat is het dan wel voor vandaag.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

daar gaan we weer !!!!


Morgen zijn er zonnige perioden, afgewisseld met stapelwolken. De wind komt nog steeds uit de noordoosthoek en het wordt 17 graden op de Wadden tot lokaal 23 in het zuidoosten van het land.

Donderdag laat de zon de temperatuur flink stijgen. In de zuidoostelijke helft kan de zomerse waarde van 25 graden worden bereikt, in het noordwesten wordt het 20-24 graden. In de avond zou in het zuid(west)en een bui kunnen ontstaan, maar deze kan makkelijk uitblijven.

Vrijdag staat ons nog een vrij warme dag te wachten met 23 graden in het noordwesten 25-26 in de Randstad en 28 in het zuidoosten. Naast zon zijn er ook velden hoge bewolking. De kans op regen- en onweersbuien neemt toe en zodra er neerslag valt doet de temperatuur een redelijke stap omlaag.

In het weekend wordt het waarschijnlijk koeler, maar hoeveel is nog onduidelijk. Daarbij is ook kans op wat neerslag.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hoe het na het weekend eruit ziet ? is nog even afwachten, twee weer voorspellingen, waarvan de een zegt redelijk weer wat aan de koele kant de ander zegt wisselvallig, we wachten even af, a.s. donderdag in ieder geval weer zomers en ook de vrijdag, weekend ook nog aardig weer daarna, dus onzeker...

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Martin, dat is goed nieuws voor je, en gelukkig dat Liz ook goed gaat.

 

Willemijn, ik hoop dat je weersvoorspelling een beetje uitkomt.

Zondagmiddag vanaf 16.00 viert m'n vader z'n verjaardag en het is fijn als we dan ook buiten kunnen zitten.

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

Vandaag voor de eerste keer naar de Sahara in Lommel geweest met beide hondjes. Ze hebben zich geamuseerd hoor! Vooral in het witte zand hebben ze zich uitgeleefd. Ze kregen allebei even de sprintkriebels!

We zouden de kortste wandeling gedaan hebben, maar denk dat we niet zo goed zijn in die paaltjes! Via een app zag ik dat we bijna 5km gewandeld hadden, en het zou maar een dikke 2,5 km zijn. Hahaha!

Achja, de hondjes konden het aan en ze hebben genoten. Een wandeling zonder verkeer! Enkel een aantal joggers en een mountainbiker.

honden page profiel Marion&MorrisMarion&Morris 3 doggies

honden foto van Marion&Morris

Morris is zo ineens niet lekker. Vlak voor het eten. Heeft ineens rilingen. Straks maar ff tempen. Hij eet ook niet. Ik vermoed dat hij iets doms gegeten heeft; hij kauwt alles wat los en vast zit, het gaat steeds iets beter, maar toch vanmiddag een plastic tasje te pakken gehad met gebruikte koffiepads. De koffiepads zijn nog heel maar het plastic tasje ligt in 1000 stukjes door mijn tuin. Hopelijk loopt het los, ga straks proberen of ie zin heeft om een eindje te wandelen en anders blijven we maar lekker thuis. Als er morgen geen verbetering is dan maar even da bellen voordat hij iets gegeten heeft dat echt gevaarlijk is!

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Morris is zo ineens niet lekker. Vlak voor het eten. Heeft ineens rilingen. Straks maar ff tempen. Hij eet ook niet. Ik vermoed dat hij iets doms gegeten heeft; hij kauwt alles wat los en vast zit, het gaat steeds iets beter, maar toch vanmiddag een plastic tasje te pakken gehad met gebruikte koffiepads. De koffiepads zijn nog heel maar het plastic tasje ligt in 1000 stukjes door mijn tuin. Hopelijk loopt het los, ga straks proberen of ie zin heeft om een eindje te wandelen en anders blijven we maar lekker thuis. Als er morgen geen verbetering is dan maar even da bellen voordat hij iets gegeten heeft dat echt gevaarlijk is! "

 

Ja, hou hem maar even goed in de gaten, wellicht valt het wel mee.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Daarnet nog even lekker gewandeld, onderweg lag er paardenpoep, gijs wou het opeten maar 1 duidelijke nee was genoeg! Trots! Daarna snel wat snoepjes gegeven 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Marion, naar, niet leuk, hou een oogje vannacht op Morris, zodat als er wat aan de hand is.....je dichtbij bent.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Goed zo Gijs, je weet dat het vies is, waar hè, hahahaha

honden page profiel Marion&MorrisMarion&Morris 3 doggies

honden foto van Marion&Morris

" Marion, naar, niet leuk, hou een oogje vannacht op Morris, zodat als er wat aan de hand is.....je dichtbij bent. "

 Inderdaad niet leuk. Vind t net als 1 van mijn kinderen ziek is. Bah. Wil ik liever ruilen. Heb liever dat heel het gezin allemaal verder vrolijk zijn en zich goed voelen, dan laat mij maar ziek zijn. 

Als het niet betert slaap ik vannacht op de bank hij hem. Scheelt dat we een heerlijk comfortabele bank hebben.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bams en ik liggen lekker in bed, was het spuugzat om beneden op een houten stoel te zitten kaal en koud ook nog, bah, dus iPad mee, hihi, kado van mijn zusje, verduisteringsgordijnen dicht en ik doe net alsof het nacht is, hahahaha Bams denkt het ook die ligt naast me keihard te snurken, en een keer eens vroeg is niet erg, iedere ochtend zo vroeg op, wedden dat ik straks zo vertrokken ben hahahaha......in slaap gevallen !!!!! En de t.v op de sleepstand, lijk net een oud wijf zo, hahahaha

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

" Bams en ik liggen lekker in bed, was het spuugzat om beneden op een houten stoel te zitten kaal en koud ook nog, bah, dus iPad mee, hihi, kado van mijn zusje, verduisteringsgordijnen dicht en ik doe net alsof het nacht is, hahahaha Bams denkt het ook die ligt naast me keihard te snurken, en een keer eens vroeg is niet erg, iedere ochtend zo vroeg op, wedden dat ik straks zo vertrokken ben hahahaha......in slaap gevallen !!!!! En de t.v op de sleepstand, lijk net een oud wijf zo, hahahaha "

 

Is Bamse dan morgen niet nog vroeger wakker als anders? Het is nu al zo'n vroege vogel!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Inderdaad niet leuk. Vind t net als 1 van mijn kinderen ziek is. Bah. Wil ik liever ruilen. Heb liever dat heel het gezin allemaal verder vrolijk zijn en zich goed voelen, dan laat mij maar ziek zijn. 
Als het niet betert slaap ik vannacht op de bank hij hem. Scheelt dat we een heerlijk comfortabele bank hebben. "

 Kijk het aan vanavond zie je toch wat en twijfel je, goed dat je dan beneden blijft, maar als die bij de later uitlaat niets laat merken, valt het gelukkig wel mee Marion. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Gies ooooo Bams is heel erg, mag blij zijn dat ze niet om 1 uur komt dat presteerde ze wel eens hoor, dan zeg ik, hee nog even slapen hoor, maar 5 uur is de limiet, een keer lekker vroeg is toch fijn. Morgen ochtend, spinning en bodypump.      Dus toch aan mijn slaap komen, hè. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Misschien toch eens een hamer meenemen naar bed. Oeps, niet verder vertellen hè. Hahahahahaa

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

Pff Willemijn, zo vroeg! Ik vond het al vroeg als Loes mij om 8u wakker maakte toen ze bij mij sliep! Nee, mij krijg je niet om 5u uit bed hoor. Tenzij om een bijzondere reden (studiedag aan de kanten van Gent bijvoorbeeld).

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Willemijn, wat ben ik blij dat Charlii een luilak is! Ik ben altijd wel vroeg wakker, maar dan blij dat ik er nog niet meteen uit hoef. Om een uur of 8 hoor ik de eerste geluidjes beneden, tenzij er iets heel spannends buiten gebeurt....mooie tijd om op te staan. Dan heb ik in mijn hoofd al heel wat werk verzet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

 Ik sta wel vrijwillig zo vroeg op hoor ik sport iedere ochtend, over savonds zeg ik maar niets, hahaha en als ik dan niet vroeg opstaat komt Bams  wel te kort, zwemmen smorgensvroeg of een fikse wandeling, anders kan en wil ik niet weg, eigen belang dus ook omdat ik graag wil sporten !! Vandaar zeker zomers lekker vroeg op, ik heb niet zo erg veel slaap nodig, soms, hahahaha

pagina 31 van 60 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 3132 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^