Zomer , zomerperikelen verhalen over onze honden en hun baasjes.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

:-) :-) :-) Zomerweer aanstaande


Zeist (weeronline.nl), 3 juni 2015 - Morgen is het zonnig en wordt het warm. Vrijdag krijgen we te maken met zomerse tot lokaal tropische warmte en eind van de dag vanuit het westen kans op onweersbuien. Ook zaterdag is er kans op enkele buien. Daarna is het overwegend droog en vrij zonnig zomerweer

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Niets te veel beloofd !! Het is hier prachtig weer, zon schijnt al volop, wandelweer, geniet van de ochtend wandeling, fris en zonnig, wij zitten al aan de ontbijt omelet en koffie, en natuurlijk deelt Bams mee.    

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Niets te veel beloofd !! Het is hier prachtig weer, zon schijnt al volop, wandelweer, geniet van de ochtend wandeling, fris en zonnig, wij zitten al aan de ontbijt omelet en koffie, en natuurlijk deelt Bams mee.     "

Hier ook prachtig weer al.

Ben benieuwd hoelaat mijn vriezer komt.

Ook krijg ik als het goed is vandaag mijn vakantiegeld.

Kan ik gelijk wat vlees inslaan.

Ga voor het eerst via animalfoodexpres bestellen.

Daar hebben ze Carnivoer.

Prima merk en ook veel variatie zeker voor de katten.

Ook ga ik daar Haaksbarf bestellen maar dan 1kg rollen want dat is makkelijker voor Nala en Simba.

Die eten gewoon 300 gram per dag met z'n tweeën.

De katten eten maar de helft dus 150 gram.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier ook wachten, tussen 12 en vijf komen ze opmeten, nieuwe vloer erin....... dus zit ik vast, heb alweer een ronde net gemaakt met Bams, zodat ze als ze later komen tussen 12 en vijf niet uit hoeft......

en de vriezer heerlijk, vakantie geld mooi aan besteden, maar toch misschien een dagje weg hoor... dat heeft ieder nodig. toch ?

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Goedemorgen!!!! 

Hehe eindelijk lekker weer, gisteren was nog koud en flink bewolkt in de loop van de dag. Vandaag wil ik alleen maar zon zien. 

Charlii heeft een nieuwe bal voor in de tuin. Maar we gaan zo eerst lekker wandelen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

geen waarschuwing hoor, helemaal niet maar ..... pas goed op ook op jezelf, er is geen acclimatisering geweest, van de ene dag op de andere dag wordt het warm heet snikheet, dat geld voor de honden en ook voor jezelf, doe wat in de ochtend , en laat de dag lekker voorbij sudderen, zoek verkoeling en voor jezelf en voor je honden....... zaterdag wordt het gelukkig al weer normaal wat de temperaturen betreft........





.
do 04 jun 2015, 07:20


Lekker weertje




Zeist (weeronline.nl), 4 juni 2015 - Het is vandaag lekker weer. De zon schijnt volop, er staat weinig wind en de temperaturen liggen tussen 19 en 24 graden. Morgen wordt het lokaal tropisch warm, maar kan de dag worden afgesloten met enkele stevige buien, onweer en windstoten.








Afgelopen nacht heeft het op verschillende plaatsen aan de grond gevroren en kwam er tot vroeg in de ochtend mist en nevel voor. De rest van de ochtend verloopt zonnig en de temperaturen lopen gemakkelijk op. Bovendien staat er weinig wind.

Vanmiddag verschijnen enkele vriendelijke stapelwolkjes aan de blauwe hemel. De zon blijft echter de belangrijkste rol in het weerbeeld spelen en met zonkracht 7 is goed insmeren een aanrader. De oostenwind houdt zich gedeisd en de maximumtemperaturen liggen tussen 19 graden in Den Helder en 24 in Heerlen. Op de stranden kan het in de middag vroegtijdig afkoelen, doordat een frisse zeewind opsteekt.

Vanavond en vannacht is het overwegend helder. Warme lucht stroomt vanuit het zuiden het land binnen, waardoor het niet zo sterk afkoelt als afgelopen nacht. Minima liggen tussen 10 en 15 graden.

Vrijdag wordt de warmste dag van het jaar (tot nu toe) met voor het eerst (lokaal) tropische temperaturen. Op de Wadden kunnen zomerse waarde van 25 graden worden bereikt, maar in het zuiden en oosten gaat de temperatuur helemaal los met maxima van 30 tot 32 graden! Daarbij waait het matig uit het zuiden. In de ochtend en groot deel van de middag schijnt de zon slechts door wat sluierbewolking heen.

In de loop van de middag wordt de bewolking vanuit het westen dikker en tegen de avond neemt vanuit het zuidwesten de kans op stevige buien toe. Bij de buien is kans op onweer hagel en windstoten.

Zaterdag wordt de tropische lucht verdreven. Overdag is eerst nog kans op pittige regen- en onweersbuien, maar gedurende de dag neemt de neerslagactiviteit sterk af en komt vanuit het westen de zon er meer en meer aan te pas. De maxima variëren tussen 18 graden in de Kop van Noord-Holland en 24 in Limburg. Komt de zon eerder dan kan het wat warmer worden, maar blijven de buien langer hangen dan blijft het wat frisser.

Vanaf zondag is het overwegend droog zomerweer met flinke zonnige perioden en soms ook wolkenvelden. De windrichting is onzeker en bepalend voor de temperatuur. Bij een noordenwind wordt het gemiddeld slechts een graad of 18. Waait de wind uit het (noord)oosten dan wordt het ruim 20 graden.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

temperaturen liggen tussen 19 en 24 graden... 

 

Nou volgens mij is het hier al warmer! Liep in het park midden op het grasveld, jee wat warm! 

We hebben maar een klein stukje gelopen dus, gijs zijn tong hing al zowat op de grond

 

Thuis kreeg hij vlees, beetje teveel per ongeluk. Heb het verdeeld in bakjes altijd, alleen 1 bakje was een restje dus dat leek me wat weinig, ander bakje erbij gedaan en toen was het wel een beetje veel. Ach hij kan het hebben, ligt rustig te slapen dus kan geen kwaad 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Behendigheid gisteravond ging toch wel aardig!! Heb hem nog een paar keer door de korte tunnel geduwd (niet geforceerd, meer een duwtje in de goede richting) en de rest ging ook goed! 

Aan het einde van de les vroeg de trainster of we nog een rondje wouden, maar iedereen was al moe, alleen ik was zo blij dat gijs binnen een les alweer vooruitgang liet zien dat wij samen nog een paar keer over de kattenloop zijn gegaan, gewoon heen en weer. Als hij eenmaal weer doorheeft hoe het moet vind hij het hartstikke leuk! 

 

Toen gingen we opruimen dus alle honden los (die ene hond waar Gijs niet mee kan die was er niet) hun dikke pret dus hij was helemaal uitgeteld, haha 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Het is hier nu al warm, dus Lexi rollebollen buiten was dubbel zo lekker. Nu liggen de mutsen met volle buikjes heerlijk te mutsen op de kussens in het zonnetje

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

de temperaturen zijn globaal, in beschutte plekken zoals tuinen en beschutte parken zal het zeker warmer zijn en worden, hier ook in mijn tuin, brrrr, al heel warm voor Bams ze ligt op een schaduwrijk plekje waar er wat wind staat, binnen ? ook al warm voor ons dan, nu al 17 graden, maar als de zon straks binnen komt, dan zal de temperatuur zeker snel oplopen..... helaas.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Die van mij zijn alweer binnen en liggen op het koele zeil. Kun je nagaan hoe warm Bams het dan heeft. En morgen wordt het nog even warmer. En dan gaat het weer onwederen, typisch Nederland, 2 dagen bloedwarm en dan weer een weeralarm haha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bams heeft je gehoord, ze komt net binnen, lekker koel hier, nog wel, hahaha, maar straks gaan de horren naar beneden, dichte horren, zodat het toch niet te te te warm hier wordt, en ik heb een slecht geisoleerd huis helaas, dus heel snel warm hier........

de wandelingen worden kort gehouden vandaag, vanaf 12 uur helemaal niet meer tot de meting gedaan is van de vloer, hahaha... en dan misschien toch nog even zwemmen in de blauwe stad, en anders morgenochtend vroeg. :-D

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Verstandige honden die de koelte zoeken! Ik heb gelukkig een koel huis, beneden dan, maar hier zijn de schermen voor de zekerheid ook naar beneden. 

Het badje wordt morgen gevuld, vandaag lukt het zo nog wel.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ons en de hondjes rustig houden dan komt het helemaal goed......... :-D

nog even een klein rondje met mijn meis.... straks vanaf 12 uur zit ik vast... en dan wachten tot 5 uur, hopen dat ze eerder komen dan kunnen we nog te water gaan. :-D

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Ook hier is het al behoorlijk warm, de honden hebben vanochtend met mijn moeder nog een normale wandeling gehad, dit is ongeveer een uurtje, alleen mijn oudje ( Kyra ) had het er toch al behoorlijk moeilijk mee, liep veel te hijgen en ze was behoorlijk sloom ( ze begint langzaam iets af te takelen ), vanmiddag krijgen ze in ieder geval een kleine wandelingen vanavond zien we wel, morgen zullen de wandelingen ook niet echt lang worden, of we moeten Kyra thuis laten en met de andere 2 gaan zwemmen.

 

Ben wel blij dat het in het weekend ( zondag ) weer een stuk minder warm is, dan hebben we weer een flyball wedstrijd

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Hier ook al behoorlijk warm.

Dochterlief was vergeten de deur van het tuinhek dicht te doen.

Ik denk zet ze even buiten en weg waren ze.

Rustig achter ze aan gelopen en had ze binnen 5 minuten beide weer in de tuin.

Gelukkig woon ik hier rustig en waren er geen auto's.

Heb het badje inmiddels staan voor ze.

Laat ze nog even in de tuin geniet voor het te warm is.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

Het verband is er eindelijk af! Heb nu mijn vingers weer vrij en kan zelfs weer een sjekkie draaien! Alleen de plaatsen met de hechtingen doen bij buigen en strekken nog erg zeer. Oppassen dus.

 

Een spalk meegekregen voor de nacht, want, niet zoals mijn middelvinger is hij niet geheel recht geworden. De spalk moet dus voor meer strekking gaan zorgen. Maar het verschil is toch wel fenomenaal!

 

Ik kan nu weer lekker typen, en dus weer reageren zonder alleen maar smileys! Martin is weer terug!

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Hier ook al behoorlijk warm.
Dochterlief was vergeten de deur van het tuinhek dicht te doen.
Ik denk zet ze even buiten en weg waren ze.
Rustig achter ze aan gelopen en had ze binnen 5 minuten beide weer in de tuin.
Gelukkig woon ik hier rustig en waren er geen auto's.
Heb het badje inmiddels staan voor ze.
Laat ze nog even in de tuin geniet voor het te warm is. "

 

Leuk filmpje Antje! Maar zou je de camera de volgende keer horizontaal willen houden? Dan krijg je beter beeld.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Antje, leuk filmpje!! 

 

Gijs is dol op water, maar niet in die vorm, haha 

 

Martin, welkom terug :D 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

"  
Leuk filmpje Antje! Maar zou je de camera de volgende keer horizontaal willen houden? Dan krijg je beter beeld. "

Zal ik zeker doen.

honden page profiel PaulinaPaulina 3 doggies

honden foto van Paulina

Wat leuker om te zien die waterpret! Die van mij vind natte voetjes helaas al een drama, haha

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Wat leuker om te zien die waterpret! Die van mij vind natte voetjes helaas al een drama, haha "

Simba vind het niet erg maar Nala vind het ook een drama

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Zet je simba in het badje of gaat hij er zelf in?

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Zet je simba in het badje of gaat hij er zelf in? "

Soms wel andere keren gaat hij er zelf in.

 

honden page profiel Marion&MorrisMarion&Morris 3 doggies

honden foto van Marion&Morris

Ik doe ook mee!! 

 

Verliefd op mn Morris; hij glimt me tegemoet met zn prachtige zwarte vacht. Verliefd!

 

Heeeerlijk weertje hier.

Kindjes op bed, dus ff Morris tijd.

Ben blij dat mijn hond ook zo'n zon aanbidder is. Als het weer zo heerlijk blijft ga ik vanmiddag eens kijken of hij water interessand vind. Modder en plassen tot aan zn poten in ieder geval wel! 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Ik doe ook mee!! 
 
Verliefd op mn Morris; hij glimt me tegemoet met zn prachtige zwarte vacht. Verliefd!

 
Heeeerlijk weertje hier.
Kindjes op bed, dus ff Morris tijd.
Ben blij dat mijn hond ook zo'n zon aanbidder is. Als het weer zo heerlijk blijft ga ik vanmiddag eens kijken of hij water interessand vind. Modder en plassen tot aan zn poten in ieder geval wel!  "

 

Hoelang heb je Morris nu Marion? En is dit je eerste hond?

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Ik doe ook mee!! 
 
Verliefd op mn Morris; hij glimt me tegemoet met zn prachtige zwarte vacht. Verliefd!

 
Heeeerlijk weertje hier.
Kindjes op bed, dus ff Morris tijd.
Ben blij dat mijn hond ook zo'n zon aanbidder is. Als het weer zo heerlijk blijft ga ik vanmiddag eens kijken of hij water interessand vind. Modder en plassen tot aan zn poten in ieder geval wel!  "

 

Hoelang heb je Morris nu Marion? En is dit je eerste hond?

honden page profiel Marion&MorrisMarion&Morris 3 doggies

honden foto van Marion&Morris

"  
Hoelang heb je Morris nu Marion? En is dit je eerste hond? "

 Vorige maand martin,en nee heb altijd honden gehad 

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"  Vorige maand martin,en nee heb altijd honden gehad  "

 

Morris ziet er goed uit! Veel plezier met hem hem, vertel er natuurlijk over hier!

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

De middagwandeling was een groot feest! 

Ging naar de vissteiger, met wat stokjes in het water gooien. Maar toen zag ik op het veldje een stabij hier uit de straat, lang niet gezien meer, en een ander vriendje van gijs. Nou dan gaan we maar even kijken. Samen beetje rennen en int water, wij hebben ze bij de dode vissen die aan de andere kant lagen weggehouden. kwam er nog een labrador, en twee wat kleinere hondjes, nog een labrador. Op een gegeven moment waren er wel 10 honden geloof ik 

Een vrouw ging met tennisballen in het water gooien, gijs rende elke keer ook maar achter de meute aan. Maar toen dacht hij, jullie kunnen we wat, en ging hij in zn eentje rondjes zwemmen, haha. Toen kwam hij het water uit, bij me, worstjegegeven en zijn we naar huis gegaan

pagina 19 van 60 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 1920 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^