Eindelijk een dekking! UPDATE: 3 mooie pups - bijna 8 weken oud!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

 

 

Heerlijke bende

honden page profiel Evelyn met Tommy, Tuppence en Disney!Evelyn met Tommy, Tuppence en Disney!bijna goedgekeurde fokker

honden foto van Evelyn met Tommy, Tuppence en Disney!

Ik heb voor het eerst ontzettend mijn best gedaan op een leuk filmpje! De pups zijn vandaag voor het eerst in de tuin geweest!

 

 

honden page profiel IsalindeIsalinde 3 doggies

honden foto van Isalinde

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwww

 

En hoe leuk ook om te zien hoe snel ze zekerder worden! Eerst wat twijfelend voor de deur, twijfelachtige stapjes buiten, en dan gewoon lekker ontdekken en rondwandelen 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Heel schattig , en voor je eerste fimpje zeer goed gelukt. 

 

Ik vond het grappig dat dat eerste pupje terug binnen wipte en die anderen gewoon direct buiten stormden. Hoeveel ze kunnen verschillen nietwaar.

 

stoeipartijtje met mama...ach zó lief.

honden foto van Evelyn met Tommy, Tuppence en Disney!

Hallo iedereen!! 

Sorry voor mijn lange afwezigheid, ik was heel erg druk en ben ook een even op vakantie geweest. De pups groeien natuurlijk als kool en hun individuele karakter wordt steeds duidelijker, erg leuk. Er is een heel leuk filmpje van de pups onderweg en zondag komt de 8 weken update er alweer aan!

 

Groet!

honden page profiel Evelyn met Tommy, Tuppence en Disney!Evelyn met Tommy, Tuppence en Disney!bijna goedgekeurde fokker

honden foto van Evelyn met Tommy, Tuppence en Disney!

 

honden foto van Evelyn met Tommy, Tuppence en Disney!

Hoi iedereen!

De pups zijn vandaag al 8 weken oud! Ze zijn ontzettend aan het groeien en ze hebben erg veel energie!

De laatste paar dagen was het heerlijk weer en hebben we buiten in de tuin een ren opgezet en zo kunnen de hele dag lekker buiten zijn, ze kunnen heerlijk slapen en ze spelen ook graag met de blaadjes die per ongeluk in de ren komen waaien. De pups genieten meerdere keren per dag van vlees en brokjes, maar als ze de kans krijgen willen ze toch nog wel een slokje bij mama drinken. Niet dat er nog veel uitkomt, maar het gaat om het idee ;-).

Nog maar iets meer dan een week en dan gaan Mister Parker Pyne (Cupido) en Miss Felicity Lemon (Lizzy) naar hun nieuwe baasjes. Dame Agatha blijft bij ons, ze gaat samen met Tommy bij Evelyn wonen. 

De tijd vliegt..!

PS. De pups worden steeds drukker en dus ook steeds moeilijker goed te fotograferen... ('Wij willen niet stil zitten, laat me los want ik wil achter mama aanrennen!')

 

Dame Agatha

Dame Agatha is de stoerste van de drie, ze luistert al heel erg goed naar 'kom hier', ze komt dan zo hard aanrennen dat ze regelmatig uitglijdt! Ze is erg nieuwsgierig en lijkt al te weten dat Tommy haar nieuwe maatje wordt, ze probeert hem de hele tijd kusjes te geven. Zoals in het filmpje te zien is heeft ze ook een erg levendige fantasie, ze kan zich minutenlang vermaken met de metalen waterbak! Het grappige hiervan is dat Tuppence dit ook al doet sinds ze pup is, Tuppence neemt haar bak soms mee de woonkamer in als ze zich verveelt, haha!

Dame Agatha weegt nu iets meer dan 1300 gram!

Miss Felicity Lemon (roepnaam nieuw baasje: Lizzy)

Ondanks dat Lizzy eerst niet de kleinste was, is ze nu de kleinste en maar ook de meest parmantige van de drie. Ze heeft al een hele mooie gang en haar vacht is het gladst, zij zou best eens een mooie showhond kunnen worden! Ondanks dat ze ontzettend verschillen in grootte, zijn zij en Cupido aan elkaar gewaagd! Ze spelen ontzettend ruw met elkaar, en als Parker even niet oplet dan springt Lizzy bovenop hem en geeft hem ervan langs! 

Lizzy weegt nu net iets meer dan 1000 gram.

Mister Parker Pyne (roepnaam nieuw baasje: Cupido)

Cupido is nét zijn vader, hij heeft exact dezelfde blik en houding als Harley. Wel denk ik dat Cupido een stukje groter dan zijn vader wordt, want hij blijft erg goed groeien!!! Hij kan nog steeds erg zielig doen als we hem na het knuffelen of spelen weer terug in de ren zetten, hij blijft ons piepend aankijken tot we toegeven aan zijn puppyogen! 

Hij is ook gek op het worstelen met zijn zusjes, en door zijn grootte is hij toch meestal wel de winnaar. 

Hij lijkt de rustigste van de drie en houdt er van om geaaid en geknuffeld worden, en hij blijft in tegenstelling tot zijn zusjes meestal lekker zitten, genietend van het kroelen!

Cupido weegt nu een verbluffende 1800 gram!

Toekomstige huisgenootjes

Cupido is erg blij met de vieze zakdoek die hij heeft gevonden..

Even snel een slokje drinken bij mama, ook al wil ze het liever niet meer!

Cupido is erg enthousiast om op de foto te gaan!

'Eén kusje maar Tommy, alsjeblieeeft...???'

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: reu na de bevalling?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^