Pup plast 's nachts in bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Romee (Gast)

hoi allemaal,  mij pup is nu 16 weken en plast nog binnen. Daar maak ik me eigenlijk niet zoveel zorgn over want dat is gewoon een kwestie van herhalen. Waar ik me zorgen over maak is dat mijn pup plast als wij slapen in de bench, ik weet niet of hij dit vervelend vind maar ik heb geen idee hoe ik dit moet oplossen.   ik hoop dat iemand me kan helpen ????    

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik denk dat het dan goed is om de komende nachten 's nachts de wekken te zetten en er dan 2 of 3 keer uit gaan om de pup te laten plassen.

honden page profiel MarijkeMarijke

honden foto van Marijke

Inderdaad, er snachts uit gaan om je hondje te laten plassen. Hier met 1,5 week sliep Amber lekker door.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

De blaas en ophoud spieren moeten echt getraint worden sterker worden. Dat gaat bij de een sneller als de anders. Er zijn inderdaad pups die er echt snachts ook een keer uit moeten nog.

Dit doe je dan met zo min mogelijk aandacht. Uit de bench (zonder praten) riem om, oppakken, naar buiten naar gras neerzetten, plasje, goedzo beloning oppaken en weer terug in de bench.
Hoe meer je communiceert(onnodig) hoe wskkerder en enthousiaster je pup word. Hoe minder aandacht hoe sneller ze na het pladje weer verder slaapt.

Eenmaal dit goed gaat heel langzaam die tijd ertussen steeds verlengen tot ze uit eindelijk de nacht kan doorslapen en sochtends optijd eruit voldoende is.

Heel veel succes.

Als je het plasje in de bench zou laten gaan, en niet opvangt door even extra eruit te gaan loop je risico dat het voor je pup normaal word snachts op haar eigen plek te plassen. Dat zal het gehele zindelijk maken bemoeilijken.

Volgende forumvraag: Welkom Sam!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^