Gezocht: tuig maat Duitse herder pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

hoi allemaal,

Ik krijg in juni een Duitse herder pup. Nu wil ik haar in de auto vastzetten met een tuigje. Maar ik wwil er nog niet teveel geld aan uitgeven omdat ze er zo snel uitgroeit en ik dan met 3 verschillende tuigen zit. Heeft iemand iets over?

honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha

honden foto van Denise; Nova & Vancha

Je kan je tuigje ook gebruiken om gewoon mee te wandelen. Zo overnemen van iemand is heel lastig, want de ene herder pup is de andere niet. Neem gewoon je pup mee naar een dierenwinkel en laat hem of haar daar passen. Die tuigjes heb je voor heel goedkoop al hoor.

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Als je gewoon een simpel H tuig neemt http://t.zooplus.nl/shop/honden/halsband_lijn/tuigen/hunter/284829 zoals in deze link, dan kost het niet veel geld 

 

Deze tuigen zijn nog behoorlijk te verstellen en passen een hond dus heel lang, ik had zelf ook zo'n soort tuig, mijn australian shepherd had deze met 4 maanden al aan, en past het nu nog steeds, ondertussen is ze 4 jaar.

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3

honden foto van Ziva < 3

Ik zou ook je wandeltuig gebruiken. Je hebt ook een riem die je in de riemsluiting kan stoppen. 

honden page profiel amsteramster

honden foto van amster

Bij die goedkope tuigen met plastic clips heeft het geen zin om de hond in een gordel te zetten omdat de clips kapot springen bij een aanrijding.  Je hebt hele dure stevige sluitingen nodig om de klap van een aanrijding op te vangen. Dat is een beetje mijn probleem.

Dat is ook de reden dat onze autogordels niet met plastic clips vast zitten.

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Volgens mij hebben de auto tuigen uit de dierenwinkel ook gewoon plastic sluitingen.

Mijn hond zit meestal aan haar K9 tuig in de auto, dit tuig heeft ze altijd om als ze mag flyballen, en meestal als ze met de auto mee mag dan gaan we naar flyball training of naar een flyball wedstrijd.

Volgende forumvraag: Kefir aangeboden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^