Gezocht betrouwbare hondenoppas

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnikaAnnika

honden foto van Annika

Geachte, met regelmaat zoeken wij een oppas aan huis, gemeente Lopik. Wij hebben 6 (7) honden. In het weekend als wij naar mijn familie gaan zijn er maar drie honden (eens in de twee maanden in overleg alles uiteraard). De honden zijn zeer lief en niet dominant. Alleen tijdens het eten zijn zei van elkaar gescheiden. Voor de periode 12 Mei tot 16/17 Mei zoeken wij een oppas aan huis, die niet alleen voor de honden zorgt, maar tevens het huis in de gaten houdt. Wij hebben een grote boerderij met veel land.
3 clumber spaniels
2 St Hubertus
1 Bordeaux Dog
Zij zijn een roedel en willen met elkaar zijn. Voor 1-3 dagen is het geen probleem het roedel uit elkaar te hebben, maar niet voor langer. De oudste is 14 nummer (7) en heeft alleen aandacht nodig ( een zwar mishandelde hond geweest) en drie keer per dag even in de tuin gelaten moet worden en eten en drinken. Dat is namelijk mis gegaan met onze vorige oppas (hier vonden wij onder de kast alleen maar poep). Wij willen een vertrouwde oppas, waar wij een band mee kunnen opbouwen en niet telkens weer nieuwe mensen. De oppas moet hier aan huis zijn. Wij willen onze honden niet in een andere omgeving en zeker niet de oudste. Het beste voor onze dieren. Wij vernemen graag van u. Verwachtingen veel knuffel, eten, drinken, buiten laten. Liefst een stel en niet alleen, dat maakt het makkelijker. Prijs n.o.t

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Upje voor jullie ;-)
Succes

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke 3 doggies

honden foto van Saskia & Duke

Ik zie nergens waar je vandaan komt? Wellicht wel handig! :-)

En een upje ;-)

honden page profiel AnnikaAnnika

honden foto van Annika

Hoi Saskia regio Utrecht. Gemeente Lopik staat in de tekst.
Groet, Annika

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke

honden foto van Saskia & Duke

Helemaal gemist.. Heb het nochtans 3x nagelezen! ;-)

Succes met je zoektocht! Voor ons te ver.. ;-)

honden page profiel AnnikaAnnika

honden foto van Annika

Jammer Saskia, maar dank voor je antwoord :-) :-)

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Ik hoop dat je een goede oppas vind, ik kan je niet helpen, ook al woon ik wel in de buurt, maar 6 ( 7 ) honden is een beetje veel, en ik ben maar alleen.

Annika (Gast)

Klopt Danielle, moet ook echt met 2 mensen. Dan is het goed te doen. Het zijn geen onrustige honden, maar hebben wel hun beweging nodig.

Volgende forumvraag: Bello hondenspeeltuin.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^