Waarderingen 'POLL' !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Waarderingen 'POLL' ! Poll

Ja (31)
 
Nee (30)
 
Ja, maar niet anoniem (naam bekend maken) (86)
 

Waarderingen Ja , Nee, of Ja en niet anoniem.

Ja
Nee
Ja, maar niet anoniem (naam bekend maken)

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

" Ik heb ooit een ban gekregen omdat ik de mods als " kinderjuffen" bestempelde. 

Enfin dat dachten de mods zó te lezen.

Maar was bedoeld voor de kleuters in de  klas. 

Ik heb modmeldingen altijd flauw gevonden. Blijf dan weg denk ik. 

  "

 Ja, er is een tijd lang rijkelijk gestrooid met bans, bannen, bananen (hoe schrijf je dat?)

Ik noemde een keer HP on-democratisch, en dan met een knipoog erachter en een hoop hi,hi,hi..

lag ik er meteen voor 3 dagen vanaf.. een afkoelban! HUH??

Of dan miste ik inderdaad Anny weer een paar dagen (was ze natuurlijk weer heel stout geweest) ;-)

Het was toen ook wel een stuk drukker op het forum meen ik me te herinneren. Misschien ging er toen ook meer mis? waren er sneller escalaties waardoor er uiteraard sneller en strenger werd opgetreden?

Aniway, ik vind dat we toch best een tof debat hier voeren.
;-) Zoals Jim Carrey zou zeggen: ''A LAK IT ALAT" :-D

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Djuu wat mis ik de waarderingen SUPERDESUPER

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Eerlijk gezegd Saskia denk ik dat als de waarderingen niet anoniem zouden zijn je juist nog meer ruzies krijgt. Aan de andere kant kan iemand zich niet verschuilen achter een anonieme waardering. De waarderingsfunctie zorgde voor een hoop boze mensen en toestanden, daarom is ie weggehaald om te zien hoe het zonder ging. Inderdaad voor even en het laatste wat ik er van weet is dat er geen plannen zijn om de functie terug te brengen. Want iedere vorm die je kunt bedenken heeft ook weer haken en ogen. Ik zal het opnieuw in het team gooien.Anny, ik weet niet waarom die ban was. Ik vind dat je manier van schrijven veel duidelijker is geworden, in het begin was het vaak onduidelijk of je het nu grappig bedoelde of bot, dat heb ik nu niet meer (ken je nu ook een beetje ;-))

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Ik vind het ook fijn dat we nu wat meer naar de essentie gaan.

 

Er speelt blijkbaar meer dan we vermoeden. Goed dat we dat eens kunnen uitklaren. (clubs....dat is de grootste angst blijkbaar)

 

Maar laat het duidelijk zijn; voor mij staan de waarderingen los van de koffiehoek of clubs.
Ik heb een lid ze ooit weten benoemen als ' de meest snelle en luie vorm van forummen'.  (heb het niet zelf verzonnen, was een teckeldame)

 

Kunnen ze enkel wat meer pit brengen en moeten leden er niet over gaan zeuren bij de mods. (omdat ze niet anoniem zijn en ieder hetzelf moet uitzoeken)

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Je hebt kans dat de waarderingen veel minder worden gebruikt als ze niet meer anoniem zijn.

Ik heb het net in het team gezet zodat er hopelijk snel een uitspraak over zal komen wat we nu kunnen doen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en LanceIk heb het net in het team gezet zodat er hopelijk snel een uitspraak over zal komen wat we nu kunnen doen. "

 Daar gaat mijn nachtrust....

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

Super Caitlin..

Verder vind ik dit soort topics erg prettig..om eens van gedachten te wisselen. .

btw.. in mijn ogen is het aantal bans

enorm verminderd..? Ook dat is een enorme plus in mijn ogen..

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Caitlin; eerlijk gezegd; ik snap niet dat mensen op een forum zitten en dan verwachten dat er 'kleuterjuffen' de vuile was moeten doen. (nu snap ik hoe Anny het bedoelde)
Jullie zijn ook particulieren, vrijwilligers die met dit forum begaan zijn, maar om politioneel en als vrederechter op te treden......pff  (maar ik begrijp wel dat in de hectische tijden het forum die uitspansels had)

 

Als ik een mod contacteerde, dan ging het nooit om mezelf, maar om een gast oid die zich niet meer kon verdedigen. Daar kwam ik voor op.

 

We zijn toch allemaal mans genoeg om te weten waar we mee bezig zijn , toch?

 

Ik zou het ergens in de gebruiksvoorwaarden zetten en zien hoe het loopt. Al is het maar om nu de 'stilte' wat te doorbreken.

 

Want in 9 van de 10 gevallen wordt de waardeerknop constructief gebruikt en zorgt het voor dynamiek.

(zeker als mensen zich niet achter anonimiteit kunnen verschuilen; dan gaan ze zich in eerste instantie zeker tot elkaar wenden voor tekst en uitleg)

 

Lief van je dat je het nog een keer gaat opperen bij het team.

We wachten Arjen's antwoord af!

 

 

 

 

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Wat dan ook nog een optie zou kunnen zijn is dat de topic opener zelf kan kiezen of er gewaardeerd kan/mag worden in zijn of haar topic.

Net als dat je nu als topic opener er voor kan kiezen dat gasten wel of niet kunnen reageren..., of alleen fokkers..., dan als extra keuze 'wel of niet waarderen'

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Daar had ik nog niet aan gedacht Ina!

 

Is een goede mogelijkheid!

 

 

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Zou goed kunnen Esther, sowieso gaat er voor een ban een x aantal waarschuwingen aan vooraf. Er waren periodes dat het meer nodig was inderdaad.

Is zeker zo Saskia. Ik denk dat sommige mensen teveel opgeslokt raken in een virtuele wereld en dan kan ik me voorstellen dat je je iets heel persoonlijk aantrekt. Geeft niet, zijn we ook voor.

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Ik gooide 2 dagen geleden het figuurlijke balletje op, en zie nu eens wat een tof en open gesprek we hier voeren. Precies 'dit' mis ik al te lang hier. Niet direct iets waar de moderators of Arjen iets aan kunnen veranderen., ''er zijn altijd fases'' maar gewoon eens openhartig kunnen zijn over wat je leuk en minder leuk aan dit forum vind,, kan toch zeker als opbouwend ervaren worden?

Verder wil ik nog even aangeven dat ik het met Saskia eens ben, dat we wel redelijk tot de kern gekomen zijn.. clubjes worden veelal niet als positief beschouwd en de waarderingen (in hun oude vorm) werden vaak verkeerd gebruikt, al dan niet misbruikt door deze clubjes/kliekjes.

Te vaak werden continu dezelfde personen, ongeacht wat ze schreven, in het rood gezet. Dat gebeurde naar mijn idee absoluut door een groepsverband, en zoiets doet mij sterk aan internet-pesten denken... en dat hoort natuurlijk absoluut niet thuis op een volwassen en gemanierd forum als deze (op geen enkel forum overigens maar op sommige ligt het moraal echt drastisch lager)

Hoe dan ook.. het is leuk dat Caitlin gaat polsen of er 'oren zijn' naar de suggesties die hier gedaan zijn. Het is voor mij nog steeds geen must, ik mis geen enkele waardering want ik kan prima typen.. en haast heb ik ook niet. Heb ik wel haast, dan zit ik niet op HP.
Maar.. als velen het wel een toevoeging vinden.. tja, we moeten het met elkaar doen, toch? daar horen concessies bij..

Als het maar PLEASE, PLEASE nooit meer anoniem wordt teruggevoerd. Een goeden nacht allemaal... ik hang ondertussen zo ver voorover boven het bureau dat ik haast met mijn neus kan typen.. slaapse zzzzzzzzzz

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

Ik opperde een tijd terug al dat de termen van waarderingen misschien anders moeten.

 

"Gevaarlijk antwoord" in plaats van oneens. Dus voor de adviezen van op de rug leggen, nekvel pakken enz.

 

"Goed advies" voor een positieve aanpak.

En andere dingen die wat minder subjectief zijn. Zodat je ook niet van die dingen krijgt als "oneens" voor een opmerking á la "mijn hond heeft een rode halsband". Okee, als je kleurenblind bent kun je het daarmee oneens zijn, maar verder...?

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

" Caitlin; eerlijk gezegd; ik snap niet dat mensen op een forum zitten en dan verwachten dat er 'kleuterjuffen' de vuile was moeten doen. 
 
We zijn toch allemaal mans genoeg om te weten waar we mee bezig zijn , toch?
 

 
 
 
  "

Nou..exact dat bedoel ik..

Daarbij.. een klein beetje incasseringsvermogen mag je van een ieder wel verwachten..

Wanneer men geen puntje van kritiek/feedback kan verdragen ( of dat nu een rode pijl is of direct in een post ) vraag ik me serieus af wat je op een forum als dit doet..

 

 

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

" Nou..exact dat bedoel ik..

Daarbij.. een klein beetje incasseringsvermogen mag je van een ieder wel verwachten..

Wanneer men geen puntje van kritiek/feedback kan verdragen ( of dat nu een rode pijl is of direct in een post ) vraag ik me serieus af wat je op een forum als dit doet..

 

  "

 Zeker moet je tegen kritiek kunnen. Anders hoor je echt niet op een forum thuis wat mij betreft.

Ik verbaas me er ook wel eens over hoe sommige 'zogenaamd' zielig, verdrietig of hoogst beledigd kunnen reageren als reacties niet 'pro hun zijn!' En dan zo'n hele verdedigingslinie die ervoor komt staan.. alsjeblieft zeg! Mogen we nog discuteren of enkel handjes aaien!

Ik vind dat 'vooral' wanneer je zelf een topic opent.. je dit toch niet doet 'for friends only' of om een theekrans te organiseren. Dan verwijs ik toch echt weer naar social media. Kritiek of opmerkingen moet je kunnen incasseren hier, ze horen hier.

Waarderingen zouden daar van mij wel weer bij mogen, zo lang het maar niet anoniem is. Ik vind het anonieme 'onzin waarderen' dan weer niets te maken hebben met hoe een ander 'tegen kritiek' moet kunnen. Het bevordert enkel het anoniem kunnen gallen.. kinderachtig ja! maar het gebeurde veel te veel.

Als het verleden ons dat geleerd heeft lijkt de uitkomst me vrij simpel. Geen waarderingen meer.. en anders met afzender erbij.

In het kader van transparantie, waar dit forum toch zulk een voorstander van is, lijkt dat me de meest simpele oplossing.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" Nou..exact dat bedoel ik..
Daarbij.. een klein beetje incasseringsvermogen mag je van een ieder wel verwachten..
Wanneer men geen puntje van kritiek/feedback kan verdragen ( of dat nu een rode pijl is of direct in een post ) vraag ik me serieus af wat je op een forum als dit doet..
 
  "

 Eens! 

Het is maar internet, we zitten achter een scherm, lekker anoniem.

Als je alle kritiek zo zwaar opneemt van een openbaar forum, hoe sta je dan in je echte leven. Heb je wel een leven.

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Ik wou nog graag iets zeggen over de waarderingen, ik mis ze toch wel. Eerder niet zo, maar nu bv met al die mijn puppy bijt/gromt/plast topics, dan hebben al een aantal mensen voor mij een goed antwoord gegeven, dan zou ik dus bij die mensen superantwoord aanklikken. Nu moet ik dan weer gaan typen eens met die en die, vind ik dan vaak teveel werk en dan laat ik het maar. Maar voor ts zou het dan wel duidelijk zijn dat de antwoorden die al gegeven zijn dat veel mensen het daar mee eens zijn 

 

BIj de wat ingewikkeldere topic werkt het met die waarderingen vaak wat lastiger vind ik 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ik lag eerst dubbel om strooien met bananen door Suzan en dacht toen (als waarderingen-leek ), misschien een goed idee van Ina, dat je als TS kunt kiezen?

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

"  Eens! 

Het is maar internet, we zitten achter een scherm, lekker anoniem.

Als je alle kritiek zo zwaar opneemt van een openbaar forum, hoe sta je dan in je echte leven. Heb je wel een leven.

  "

 Onzin! Ook op het internet horen fatsoenlijke omgangsnormen te gelden.. net als in het echte leven.

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Helemaal eens dat je tegen kritiek moet kunnen ;-)

Maar dan moet het wel kritiek zijn op wát er geschreven is , en niet op wíe het geschreven heeft.
En dat gebeurt vaak genoeg.

En dat zal met de waarderingen niet anders zijn.

Ik betwijfel of de super antwoorden en de oneens op de reactie gegeven word ipv op de persoon.


En dat sommige mensen denken het is 'maar' internet...... Het zijn wel echte mensen die iets zeggen toch?
Ik neem aan dat wat je op het forum zet dat je dat ook zou zeggen als je voor die persoon stond.

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Daar ben ik het absoluut mee eens Jaimie! ;-)

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

" Helemaal eens dat je tegen kritiek moet kunnen


Maar dan moet het wel kritiek zijn op wát er geschreven is , en niet op wíe het geschreven heeft.

En dat gebeurt vaak genoeg.


En dat zal met de waarderingen niet anders zijn.


Ik betwijfel of de super antwoorden en de oneens op de reactie gegeven word ipv op de persoon.En dat sommige mensen denken het is 'maar' internet...... Het zijn wel echte mensen die iets zeggen toch?

Ik neem aan dat wat je op het forum zet dat je dat ook zou zeggen als je voor die persoon stond. "

 Top antwoord ;-)

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

Mij valt t ook op dat t forum toch wat rustiger is, maar als ik het me goed herinner was dat voorgaande jaren ook rond deze periode.

Iedereen is vrij om de antwoorden te geven waar hij/zij achter staat.
Ik heb het soms ook moeilijk met wen topic en ik reageer dan gewoon niet.

Ik zie dan wel eens antwoorden voor bijkomen waar ik een top of een flop voor wil geven maar ook toen dat nog kon met die waarderingen (en ik deed t wel eens) vind ik het niet meer dan netjes om even je antwoord of waardering toe te lichten.

Ik mis ze nog steeds niet O-)

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

:'(
Kan er iemand even mee kijken achter Suzan ....vrees dat ze vastzit met haar neus op klavier
tussen de cmd en ctrl toets.... :'(

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Waar zit mijn neus??

Ikke niet snap :'(

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

suzan ik ben net een ELLENLANGE quote kwijt van jou ....

zoek maar zelf terug op dat het laat was ..'.etc etc

 

Waarderingen waar blijven jullie nu toch ?

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

"  ik hang ondertussen zo ver voorover boven het bureau dat ik haast met mijn neus kan typen.. slaapse zzzzzzzzzz "

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

 Zoals altijd ....intellect heerst . 

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Jullie gebeden lijken verhoord nu hoor.

 

haha de "niet vals spelen" is geweldig, ik dacht huh kan ik mezelf ook waarderen zo gezellig

pagina 19 van 27 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 1920 21 22 23 24 25 26 27
Volgende forumvraag: runderoor
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^