Seizoentopic...... LENTE, verhalen van de lente met onze honden !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..Nadine&Denzel....Nadine&Denzel.. 3 doggies

honden foto van ..Nadine&Denzel..

" Nadine wat zijn ze leuk geworden....
 
Sandra, dat doet ieder toch goed ? een lieve viervoeter in huis , nimmer mopperen als je wat later bent, altijd blij als je thuis komt, zo heerlijk eten en je altijd met een vieze lik je komt bedanken, zo zelfs dat het kwijl in je nek zit, wat geeft het ? dankbaar voor een heel klein brokje, en je altijd beschermt, en je nimmer alleen bent, je altijd op je hond kan rekenen, een hond is wel zo fijn, zonder hond ben je alleen, en ik zou de kwijl in mijn nek toch wel erg missen hoor, hahaha
 
en dan nog hier, nimmer een wekker nodig, altijd even langszij komen in alle vroegte, bang dat ik te laat opstaat, hahahaha, met haar poot even een flinke duw geven, van halllloooooooo, etens tijd kom er uit, ook al is het pas vijf uur, ze zorgt altijd er voor dat ik nimmer te laat komt, hahaha "

 

Dankjewel willemijn. En handig zo'n wekker nooit te laat haha

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

Ik alles bijgelezen, reacties getypt... en net voordat ik het wilde verzenden zag ik dat het een oud topic was, en er een nieuwe was, haha.

Dit weekend vond ik het maar koud. De eerste wandeling dit weekend gemaakt in een gebied waar we vorig jaar viel liepen. Dat deden we niet meer, omdat ze paden aan het leggen zijn etc. Maar in het weekend nu weer goed te doen. Hummie was helemaal gek, als we alleen lopen rent die een stuk minder, maar nu niet. Vooral de zaterdag alleen maar gespeeld met balletje en keihard gerend, en gerold. En daar genoot ik weer van.
1 minpuntje was dat we opeens vastzaten in de modder. Leek wel drijfmodderte zijn. Hummie sprong er gelijk uit, ik heb toch wel eventejs vastgezeten en dat tm de knieën. Vrees dat ik mijn laarzen weg aan het gooien kom, of iemand hier goede schoonmaaktips? Hummie moest in bad, met zijn lange haren was het 1 kleefboel geworden. Vond hij dan weer de mindere kant.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

goed dat je er weer bij bent Rachelle, ja lente is het geworden, vandaag schijnt heus de zon voor ieder.

 

koud is het nog, ijs staat op de ramen van mijn autootje, en er lag een dun laagje ijs op de sloot, winschoten diep was niet bevroren maar dat is stromend water.

 

 

heerlijk gewandeld, en nu lekker samen ontbijten, en voor Bams nu uitbuiken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zonnige dag na koude start

Zeist (weeronline.nl), 23 maart 2015 - Vandaag kunnen we genieten van een mooie lentedag met veel zon en slechts enkele stapelwolken. Morgen raakt de klad er weer in. De bewolking neemt toe en van tijd tot tijd valt er wat regen. De dagen daarna is het licht wisselvallig. In eerste instantie is het nog vrij fris, maar richting het weekend wordt het iets warmer.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Heerlijk gewandeld, nog steeds dode nep eendekuikens in ons dorp, raar hoor, lekker weertje :-D

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Gisteren zó heerlijk gewandeld! Zijn lekker met z'n drieën gegaan. Om 11:00 uur uit de auto, grote ronde gelopen, achteraan door het paardenveld (veld was droog, geen blubberige paardenpoep drek).

Om 12:42 zaten we weer in de auto. Was af en toe wel een koude wind, maar dat vond ik niet erg (had muts op en af en weer op).

 

Begin van de avond nog een rondje van een half uur gelopen, terwijl mijn vriend de lasagne ging maken. We waren precies op tijd terug, de ovenschaal stond nét op het aanrecht toen we thuiskwamen 

 

Nu is het ook koud, maar wel zonnig. Laagje ijs op mijn voorruit, maar ik ga toch met de fiets vandaag, dus ik hoef niet te krabben.

Ik ben goed bezig de laatste 3 weken 

Maar vooruit: als het morgen of woensdag regent, ga ik natuurlijk wél met de auto he 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

nachtvorst,dus dat beloofd een zonnige dag .kan ik goed gebruiken ,ben druk met mijn moestuintjes bezig alles voor bereiden, heb hier grote cement bakken staan ,gaten voor ontwatering er in een flinke laag hydrokorrels op de bodem en straks af vullen met aarde . Laat nu maar komen die zachte lente zon.Hondjes zijn ook vol van de lente heerlijk rauzen in het park ,weer zwemmen bij het strandje wat dus nu geen strandmeer is want het is helemaal vol groeid met gras maar dan krijg je geen modderhondjes meer ben enorm blij dat het zulk mooi weer is,Hein.

 

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

De dag begint hier koud, beetje gevroren.

Maar het zonnetje is al aanwezig.

Volgens mij gaat het een hele mooie dag worden!

Ik ga m'n jas aantrekken.... en ga richting peuterspeelzaal.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Heerlijk gewandeld, nog steeds dode nep eendekuikens in ons dorp, raar hoor, lekker weertje :-D "

 

heb ik wat gemist Grietje ? dode nepkuikens ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

werkze Petra, ja het wordt een pracht dag, kindjes kunnen straks lekker naar buiten, hier gaat de cres al om zeven uur open, soms een half uur eerder voor vroege kindjes op afspraak is dat dan, van zeven uur smorgens tot savonds 7 uur, kindjes van 0-4 jaar. woensdagmiddag BSO... tot 12 jaar, ook heel leuk. Bams heeft altijd wat te zien, hoewel, ze mogen pas na tienen naar buiten eerder niet, wegens geluidsoverlast, hahaha, nee ik heb er geen last van, maar de buren wel.

 

en ik vind het heerlijk dat ze er zijn, altijd een oppas voor Bams, want ze kunnen zo de tuin in kijken... Bams is niet alleen.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Goedemorgen allemaal, ja koud, -3, maar geen wind en wel zon, dus vroeg er uit vandaag!!! Vanmiddag pas aan het werk, vanochtend even de garage bellen, mijn auto doet raar....

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Hier wordt vandaag niet veel gewandeld.

Ik ben namelijk ziek.

honden page profiel Indy haar bazin.Indy haar bazin. 3 doggies

honden foto van Indy haar bazin.

Hier is de ziekte ook toegeslagen...  Snif, kuch, snotter, honing met thee..

 

Vandaag maar wat hersenwerkjes doen in huis, korte wandelingen, en kijken of de puppycursus gaat lukken vanavond 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Beterschap Antje en Lian! Even naar buiten, doe je toch vitamine D op...

honden page profiel Indy haar bazin.Indy haar bazin. 3 doggies

honden foto van Indy haar bazin.

Tnx Hettie .

 

Yep, daarnet even een korte wandeling gehad. En binnen met Indy maar even clickertraining gedaan en met de voerbal gespeeld samen. Daar was ze al weer moe genoeg door geworden.

 

Helaas nog geen zon, dus nu maar weer thee en honing en wat fruit eten denk ik...... stomme griep . Krijg amper vast voedsel door mn keel..

 

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Was het vanmorgen zo lekker zonnig toen ik op de fiets zat, nu is het al een hele tijd grijs. Gewoon somber...

Net werd het zelfs een beetje donker, leek wel of het elk moment kon gaan regenen. Gelukkig weer wat lichter geworden, maar het ziet er niet gezellig uit.

 

Vond het trouwens érg koud op de fiets! Had koude vingers ondanks handschoenen en de wind waaide gewoon door mijn muts heen, dus had weer oorpijn ook 

 

Maar eens kijken wat voor wandeling we vanmiddag gaan maken. Als het zo koud blijft doe ik maar een kortere wandeling, mag best een keertje (en die korte wandeling duurt dan nog steeds 3 kwartier, dus zó kort is ie nou ook weer niet).

En misschien ben ik vanmiddag wel gewoon helemaal wakker, want dat is nu nog niet echt het geval 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Gister jachttraining gehad met heeeerlijk weer, dat is nog eens fijn buiten trainen! Lekker in het zonnetje, Aiko vond het ook heerlijk. Ze mocht aan een dode kraai snuffelen en -super goed- ze nam hem gelijk in haar bek en bracht hem naar mij! Was wel even wennen, zo'n dode kraai aanpakken haha. Ook lekker gewandeld met mn kleine neefje van 3 en Aiko, dat is toch een stuk fijner met zulk mooi weer. Ze was heel voorzichtig met hem, alsof ze het aanvoelde.

 

Ik moet vandaag ook nog "volg" trainen met Aiko, maar het is inderdaad ijzig koud en niet echt lekker buiten. En met handschoenen aan is het zo lastig met de beloningssnoepjes pakken haha. Hoe doen jullie dat? Nog handige tips? :-)

 

Oh het viel me vanmorgen ook echt op dat het om 7 uur al licht was, zo fijn! Eerder licht en later donker, ik heb dan echt altijd meer aan een dag. Hebben jullie dat ook?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Antje en Lian, goed uitzieken, rustig aan, en kleine korte wandelingentjes met de hond, misschien een klein weekje en jullie zijn weer in orde, de hondjes jullie kennende komen niets te kort, misschien is er iemand die ze voor een langere ronde mee kunnen nemen...

 

snel beterschap, meiden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier ook , flink koud, wel heerlijk voor mijn Bams. wanneer het al snel warmer wordt is het toch al te veel voor dr, en banjert ze alleen nog maar in het water voor afkoeling..

 

ze is in de rui, maar o wat zit er nog een boel op. vandaag toch erop uit meiden, morgen is de herfst toch even terug.

 

goed van je Lian, dat je toch even erop uit bent gegaan, van eenkorte wandeling krijgen ze niets hoor. even aan jezelf denken....

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Gijs ligt al een tijd op het balkon, binnen zijn is voor watjes ;) 

Hij gaat wel heel slim uit de wind liggen, hij verbaasd me elke dag weer hoe slim hij is

 

tegenwoordig als we zeggen, gijs waar is de wubba? Dan gaat hij zoekend rondlopen tot hij zn speeltje vind en komt hem dan met trots tonen!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Lieke, dat ras wat jij hebt zijn ook slimmerikken. hahahaha wel ontzettend leuk dat tie zijn wubba gaat zoeken, misschien eens extra verstoppen, zodat tie lekker bezig is.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Ja alleen dan moet 1 persoon hem afleiden want anders loopt hij achter de persoon aan die hem gaat verstoppen, haha

maar zelfs als het heel makkelijk is vind hij het leuk om te doen

maar zo ondertussen kent hij alle verstopplekjes al.....

honden page profiel NymeriaNymeria 3 doggies

honden foto van Nymeria

Antje en Lian, jullie ookal? Ik ben nogsteeds verkouden. Niets lijkt te helpen.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Antje en Lian beterschap!
Vanmorgen begon hier zonnig, inmiddels grijs en fris. Lekker gewandeld met de hondjes. Benji heeft zijn hoektand rechts boven afgebroken en de tand ernaast is ook niet helemaal heel meer. Hoe en wanneer is me onbekend. Overlegd met dierenarts en we gaan het zo laten omdat hij centraal al zoveel problemen heeft word narcose te belastend. Vandaag is hij weer beetje onstabiel in gangwerk dus rustig dagje dan ingepland. Zijn darmen gaan weer goed gelukkig. Maar oude lieve man is duidelijk op de sukkel tour.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

"  

heb ik wat gemist Grietje ? dode nepkuikens ? "

 



Ik heb er een topic over gemaakt Willemijn, koffiehoek, ons dorp, voor de tweede keer bezaaid met beeldjes van hele zielige dode kuikentjes. 5 jaar geleden ook al, nooit bekend geworden wie het heeft gedaan en waarom.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Het is lekker buiten,ik ga vanmiddag met Tosca naar de da,het zit mij niet lekker en voor Vigo maak ik voor morgen een afspraak kan er naar zijn poot gekeken worden.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

" Gijs ligt al een tijd op het balkon, binnen zijn is voor watjes <img class=" /> 

Hij gaat wel heel slim uit de wind liggen, hij verbaasd me elke dag weer hoe slim hij is

 

tegenwoordig als we zeggen, gijs waar is de wubba? Dan gaat hij zoekend rondlopen tot hij zn speeltje vind en komt hem dan met trots tonen! "

 



Slimme honden die Friese staby's :-D

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Vanochtend al een heerlijk zonnetje, ik had het niet koud hoor!

 

Voor de verandering maar weer eena spullen ingepakt haha Mn wagen weer vol geladen!

Even wat eten en dan nog lekker even erop uit.

Zo af en toe verdwijnt de zon achter een paar wolken maar al met al prima weertje.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Bedankt voor de beterschaps wensen.

Dochterlief had Nala en Simba vanmorgen al uit gelaten.

Ik heb ze net al even in de tuin laten spelen.

En ze lopen gewoon los in de woonkamer.

Dus een dag met wat minder beweging vergeven ze me wel.

Ik voel me al een stuk beter.

Meestal ben ik maar een dag tot anderhalve dag ziek.

Ik ben morgen wel weer op de been en dan ga ik extra lang met ze wandelen.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Wij komen net terug van de wandeling, maar poeh. Wat had ik het warm zeg...... Volgende keer maar mijn dunnere vestje aan doen, want die ik vandaag aan had was écht te warm... 

 

Max had het ook warm en ging voor een duik in de sloot.... 

Volgende forumvraag: slapen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^