Ik wil een hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Jaimy (Gast)

ik wil een hond en me broertje ook maar het mag niet van onze moeder want ze kan niet tegen die haren maar hoe kan ik dan ooit een hond krijgen want ik wil een bulldog maar me moeder kan er niet tegen dus wat moet ik doen  

honden foto van Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu

Wachten totdat je op jezelf woont, ik denk niet dat er iets ander op zit.
Wat je zou kunnen doen is vrijwilligerswerk in een asiel, zodat je met honden bezig kunt zijn of een uitlaathondje zoeken bij jou in de buurt.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ik denk dat je dan nog even zal moeten wachten.
Ik weet niet hoe oud je bent?
Misschien kan je in een asiel meehelpen , of in de buurt een hond uitlaten.
Dan ben je toch met honden bezig.

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Als het niet van je moeder mag dan word het al lastig.. .

 

Mocht je moeder allergisch zijn voor de haren van een hond, dan zijn er honden die niet verharen en dus ideaal zijn (labradoodle). Misschien kun je daar een keer met haar naar kijken ?!?

 

Onthoud wel dat een hond veel tijd & ook wel wat geld kost! Ook is het een hele verantwoordelijkheid, (ook voor je ouders ).

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Als je moeder het niet wil of er niet tegen kan houdt t op. Dan moet je iets anders verzinnen. Misschien een ander dier? Of zijn er in je buurt geen mensen met honden? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heel naar voor jou Jaimy, maar je moeder is degene die het goed moet vinden, en als ze dat niet wilt, houdt alles op.

jij en je broertje gaan naar school dan is je moeder die de hond moet verzorgen, stofzuigen de haren weg, enz... uitlaten, wat ze eigenlijk niet graag wilt.

ga eens kijken als het straks vakantie is of je in het asiel mag helpen, daar hebben ze je graag, kan je honden verzorgen, misschien kleintjes uitlaten, en dan als je naar huis gaat zijn de hondjes weer verzorgt, misschien is dat een idee voor je ?

Volgende forumvraag: met twee honden naar Terschelling
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^