Suprelorin

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Ultimo (Gast)

Zijn er eigenaars die ervaring hebben met het implantaat suprelorin en minder soepel bewegen,  trillen op de voorbenen en hierdoor vallen? Wij hebben dobermann die dit implantaat krijgt sinds de puberteit omdat wij ook nog een teefje hebben. Hij vertoont bovenstaande symptomen.  we merkten beterschap maar nu hij opnieuw implantaat gekregen heeft deze week, is de situatie terug naar af. Iemand hier ervaring mee?    

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Hoeveelste implantaat is dit?
Het effect op de langere termijn is niet bekend, dus wie weet is het de oorzaak?

Voor het plaatsen van het nieuwe implantaat, hebben jullie dit toen met de dierenarts overlegt? Wat zij die?


Zelf heb ik 1x gebruik gemaakt, maar dergelijke symptomen heb ik niet gezien bij mijn reu

Misschien handig om contact op te nemen met je dierenarts :)

Ultimo (Gast)

Volgens dierenarts geen bijwerkingen.  Lieten reeds rx, scan nemen van voorpoten.  Perfect normaal gebouwd. Misschien volgens 2de dierenarts, pezen tekort. Dan heeft hij verschillende keren massage, manuele therapie en elektrotherapie gekregen. Weinig beterschap. Ook naar Merelbeke in universitaire dierenkliniek geweest. Geen diagnose.

 

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Ik heb eerst ook gekozen voor een suprelorin chip maar ik ben enkel maar positief en herken niks van de bijwerkingen die jij aangeeft.

 

Enkel wat ik hoor ook van cursisten dat het bij de ene heel goed werkt en ze wat gedrag betreft een positieve verandering zien en maar de ander ziet totaal geen effect.

 

 

Ultimo (Gast)

Bedankt voor de reacties.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Ik zou contact met de fabrikant zoeken (al dan niet vai je dierenarts) en ernaar vragen. Die is er ook bij gebaat om uit te vinden of het al dan niet van het implantaat komt. 

 

Volgende forumvraag: cesar
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^