Voer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Mandy en MiloMandy en Milo

honden foto van Mandy en Milo

Mijn chihuahua was 2 weken geleden erg ziek, overgeven, diaree en futloos. We zijn naar de dierenarts geweest en kregen pilletjes voor de misselijkheid en diaree.
Is na een week weer beter geworden. Toen is hij een week beter geweest en vanacht was hij weer misselijk en futloos. Sinds een paar maanden geef ik hem in het weekend pens en hart compleet van FarmFood en doordeweeks gewoon zijn brokken van Acana. Destijds had een voedingdeskundige aanbevolen hem de pens te geven in de weekenden voor een gezonde darmflora voor zijn ontlasting en dat werkte ook goed maar nu had ik hem van het weekend ook weer pens gegeven en hij was oppeens weer misselijk.
Zou iemand weten of de misselijkheid/diaree iets te maken heb met de pens? Omdat het een tijdje goed gegaan is begrijp ik het niet.

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Te veel pens zorgt ervoor dat ze diarree krijgen, dit werkt namelijk laxerend.

 

Beter is om in het weekend een kvv compleet te geven, meestal zit daar wel pens in, maar in een mindere hoeveelheid. En het sluit beter aan op de voeding die hij door de weeks krijgt.

honden page profiel Mandy en MiloMandy en Milo

honden foto van Mandy en Milo

" Te veel pens zorgt ervoor dat ze diarree krijgen, dit werkt namelijk laxerend.

 

Beter is om in het weekend een kvv compleet te geven, meestal zit daar wel pens in, maar in een mindere hoeveelheid. En het sluit beter aan op de voeding die hij door de weeks krijgt. "

 



Dan ga ik dat zeker proberen en kvv compleet kun je dat gewoon in de winkel kopen?

honden page profiel Mandy en MiloMandy en Milo

honden foto van Mandy en Milo

honden page profiel Bennie & Diva / SultanBennie & Diva / Sultan

honden foto van Bennie & Diva / Sultan

op sites van kvv merken staan meestal ook hun verkooppunten, dierenspeciaalzaken en hondenscholen bv.

Volgende forumvraag: van kvv naar bikvoer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^