Border collie of golden retriever!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Doggiestar! (Gast)

Hallo iedereen, ik zit al een lange tijd te twijfelen tussen border collie of golden retriever puppy. Ik weet, het zijn 2 heel verschillende honden maar ik heb me al ingelezen in alletwee de rassen. Ik heb veel tijd en ruimte ik heb 3 katten daarvan 1 kitten, 1 van 4 jaar en de oudste is van 8 jaar.   Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen.

honden page profiel Sem en yinzSem en yinz

honden foto van Sem en yinz

Border collies zijn vrij drukke exemplaren, hebben super veel uitdaging nodig, en bijna niet moe te krijgen.
Eerlijk gezegd zou ik eerder voor een golden retriever gaan.

Doggiestar! (Gast)

Dankje, ik denk ook dat dat het beste is.

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Veel borders die ik tegenkom houden er ook van om achter Obi aan te drijven. Razendsnel zijn ze en niet moe te krijgen inderdaad. Wellicht dat ze ook graag achter katten aan jagen als je ze dit niet goed aanleert. 

 

Borders zijn ook vaak wel wat nerveuzer in hun aard dan golden retrievers. Goldens zijn gewoon over het algemeen heel makkelijke honden. Heb jaren een golden gehad, was een geweldige hond. Maar goed er zijn ook geweldige border collies natuurlijk.

 

Als je op een hondensport wilt en wilt gaan actief frisbeen, joggen of wat dan ook. Tja dan is een bordercollie misschien een betere keuze. Die willen graag werken voor de baas. En zijn ook ontzettend slim.

Doggiestar! (Gast)

Ja, ik denk dat ik toch voor een Golden retriever ga dankje.

 

Volgende forumvraag: ik zoek een labrador pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^