Seizoenen topic ..... winteren met onze honden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" Ik heb er eentje van vidaxl, ik geloof ook 2400 watt. Is voldoende hoor.
Santa is nog een stukje hoger dan Max. "

 
Oke!
Dit zou een Trim LT-A/U Waterblazer worden.....

Oh en Janno, de foto van Max en zijn broertje staan nog in het vorige topic.....

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Bacchus heeft van die leuk spriet billen. Een heel smal jongenskontje. Hij loopt af en toe een beetje scheef, achterlijf gaat sneller dan de voorkant en dat ziet er zo schattig uit. Dit doet hij niet altijd, alleen als hij het ergens spannend vind en van gekkigheid niet weet waar hij eerst heen moet lopen.

hahah jaa ik zie het voor me, inderdaad verschillende huppeltjes. faro heeft een beetje smalle billen maar heel gespierd, de billen vallen ook in de smaak bij veel honden hahaha sorry, ik kan beter gaan slapen...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wie van jullie heeft hier allemaal een waterblazer? (Van willemijn weet ik het).
 
Ik had namelijk even een vraagje, een waterblazer van 2400Watt. Is dat genoeg voor een klein Golden reutje?
 
Ik ben even wat spullen aan het aanschaffen, waaronder een waterblazer die ik dus wil hebben.
Ik heb een mooie aanbieding gevonden, maar heb zelf nooit een gehad...
 
Tevens koop ik wat scharen, een dubbele effileerschaar en een rechte voetjesschaar.... En een tandkrabbertje, voor de tandsteen.... 
 
Maar wil natuurlijk wel een goede waterblazer,  ze zijn namelijk helemaal niet goedkoop :-( "

 

 

uitproberen hier ? ik heb er een van 2800 watt.... maar zelfs een van 1800 watt kan voldoende zijn, Max heeft niet zo,n dikke vacht als Bams, de motor moet sterk zijn, dat is het. en waar je naar kijkt een van 2400 watt, ruim voldoende.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

scharen, neem een goed merk, daar heb je jaren plezier van, ik had eerst scharen van de intratuin, nou dat gaat echt niet lang mee, nu heb ik goede scharen, merk scharen, en super . je kan ze ook nog als dat nodig is slijpen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier woei.... maar wel lekker droog, wij zijn alweer terug van weggeweest, het is nog zo donker, dus echt lekker wandelen is er niet bij.

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Vandaag staat de dag in het teken van onstuimig en zeer zacht weer. Er staat een stevige westen- tot zuidwestenwind. Boven land is de wind vrij krachtig tot hard, windkracht 5-7. Aan zee is de wind hard tot stormachtig (7-8 Bft.) en soms komt het zelfs tot stormkracht (9 Bft.). Vanmiddag zou het op de Wadden tot een officiële storm kunnen komen met een uurgemiddelde windkracht 9.

Het gevaar zit vandaag in de zware windstoten: in de kustprovincies 80-100 km/uur en landinwaarts 60-90 km/uur. Vanochtend is het bewolkt en zo goed als droog. Alleen in Zeeland kan de zon even doorbreken. Vanmiddag passeert trekt vanuit het noordwesten een buienlijn over het land, waarbij kortstondig zeer zware windstoten kunnen optreden van meer dan 100 km/uur. Voor de buienlijn uit is het 11 tot 14 graden, daarna knalt de temperatuur terug naar 7 graden.

Vanavond neemt de wind in kracht af, maar echt rustig wordt het niet. In het Waddengebied blijven zware windstoten van circa 80 km/uur mogelijk. Richting de ochtend trekt de wind weer aan. De kust kan dan weer een stormachtig westelijke wind verwachten en moet rekening houden met zware windstoten. De minima komen uit tussen 5 graden aan zee en 2 in het zuidoosten. Gedurende de nacht neemt de kans op een enkele bui toe.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .



hier kunnen wij alleen maar van dromen, Washington.... ze vermaken zich prima en trekken zich niets van de koude aan.

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Hier nog een flinke wind.

Somber, niet koud.

Zag vanmorgen de brandweer voorbij komen richting bos...dat betekend dat er waarschijnlijk zware/dikke takken op de doorgaande weg liggen.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Wij waaien straks naar de puppycursus. Het oefenveld is door alle sneeuw en regen veranderd in een zwembad, dus zitten we de komende weken ergens binnen. De honden kennen elkaar inmiddels goed, dit is de 9e les alweer. 

Charlii loopt buiten te dansen en te springen aan de lijn deze ochtend, ze waait gelukkig niet echt weg.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Hier waait het flink, maar het is wel droog. Hondjes eerst vanmorgen ontbeten met een gevulde kong. Benji zijn snuffel rondje gelopen, straks nog een keer. meiden vanavond nog een extra ronde en vanmiddag en vanavond nog een hersenwerkje voor de hondjes op het programma staan.

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

De wind giert hier om de boerderij, toch waait het minder hard dan gisterochtend, fijn en droog gewandeld. :-D

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Hier aan de kust waait het echt mega hard..., vooral veel windstoten die je onverwachts opzij beuken 

 

Maar..., de dames vonden het weer geweldige..., geen waterblazer nodig hier.., de natuur regelt het zelf wel.

 

Maar inderdaad, kijk uit..., de sirenes rijden hier ook af en aan, dus er zal her en der wel wat naar beneden komen wat niet helemaal de bedoeling was.

 

Morgen hebben we een strandwandeling..., dus ietsjes minder mag het wel worden van mij, anders het ik die twee elke keer in de duinen liggen 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" hier woei.... maar wel lekker droog, wij zijn alweer terug van weggeweest, het is nog zo donker, dus echt lekker wandelen is er niet bij.
 
  "

 

Dit zijn inderdaad merk scharen... Niet meteen van Jaguar (dat is wel héél erg duur), maar scharen van fokkerskwaliteit.... Lijkt me ruim voldoende, trimkwaliteit heb ik niet nodig.

 

Eigenlijk vind ik deze scharen al te duur, maarja... Dan heb je ook wat he.....

 

Edit: Oeps, verkeerd bericht gequote! 

honden page profiel -- 3 doggies

Het waait hier echt enorm!! Ik wilde even een lange wandeling doen maar die is niet helemaal gelukt. Klein stukje bos meegepakt maar de wind was eng dus een Bobby die echt meteen weer terug wou. Toch even door gelopen en uit eindelijk in elk geval gepoept en geplast. Met de kont in de wind :P

 

Ik wou zo even met de bus naar de markt.. Maar ik twijfel een beetje haha. Als de markt er uberhaupt staat en niet weggewaaid is.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Het waaide gisteren best behoorlijk. Mellow heeft gelukkig gisteren wel een ochtendplas gedaan. 's Middags thuis eerst gegeten (en Wie is de Mol gekeken) en vervolgens ben ik op de bank in slaap gevallen, met het rustgevende geluid van de storm aan de andere kant van het raam 

Rond vier uur naar buiten, waar Mellow met een grote boog om mijn auto heen liep. En me vervolgens naar de hoek van de straat sleurde 

Wat gerend, achter blaadjes aan gejaagd, even zitten voor een grote pla... o nee, toch eerst poepen  Daarna alsnog die plas 

En toen liep ze weer terug. Ben dus nog wel even in de auto gestapt, omdat ik 2 plassen en 1 poep op een dag wat weinig vond.

Had me begin van de dag al voorgenomen om geen lange wandeling te gaan doen, omdat ik geen zin had in weer zo'n strijd als woensdag en donderdag. Dus we komen aan waar we zijn moeten, ik stap uit, open achterportier en Mellow springt bijna met gordel en al uit de auto  "Even wachten, je zit nog vast".

Dus losgeklikt, uit auto gesprongen en ze huppelt zo naar de schuin aflopende grasstrook toe. Snuffelt wat, rent naar voren, ziet een blaadje, doet een plas. Rolt een paar keer op d'r rug en loopt heerlijk blij mee.

Het eerste stuk liep ik vól in de storm. Wind tegen, dus ik kreeg amper lucht, zij was alleen maar aan het sluipen, want als je bijna op je buik loopt kun je beter jagen, ze had zo'n lol 

De enige 'strijd' die er was, was IK MOET NAAR VOREN, DAT BLAADJE VANGEN, LOOP NOU DOOHOOOOR! 

 

Hebben uiteindelijk toch zo'n 40 minuten gelopen, ze heeft meerdere plasjes (en nog een poepje) gedaan. Was een fijne wandeling.

Toen we klaar waren wilde ze niet in de auto, ze wilde nog een rondje. Maar helaas voor haar, het ging al flink schemeren, dus ze moest het hiermee doen.

 

Of het nou kwam omdat ik even van mij af heb kunnen praten met iemand van hier (waarvoor nog veel dank) of omdat ik zelf dacht 'maar even een rustig dagje', of misschien de combinatie van beiden: ik weet het niet, maar gisteren was een goede dag 

 

Vandaag erge storm. Dus even hier gelopen. Wel 10 minuten gerend en achter blaadjes aan gevlogen. Geen plas gedaan. Heb haar in de auto gezet zodat ze even op de dijk kon lopen, rennen, plassen, maar ze gedroeg zich alsof ik haar naar het slachthuis zou brengen. Nou, dan bekijk je het maar, dag Mellow!

Ze heeft wel gegeten (en gedronken, want ja, dat kan d'r ook nog wel bij...) en ligt nu op d'r kussen te slapen.

Ik zei toen we terugkwamen nog dat ze vanmiddag weer aan de beurt is. Het is bijna middag, mijn vriend mag straks een poging wagen.

 

Omdat het zo hard stormt gaat de carport ook weer flink tekeer. Als de wind op een bepaalde manier staat dan gaat de carport 'zoemen'. Eerste keer dat Mellow dat hoorde schrok ze zich rot, nu niet meer.

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Oeeei wat een wind

toch lekker bij de wythemerplas geweest

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  

Dit zijn inderdaad merk scharen... Niet meteen van Jaguar (dat is wel héél erg duur), maar scharen van fokkerskwaliteit.... Lijkt me ruim voldoende, trimkwaliteit heb ik niet nodig.

 

Eigenlijk vind ik deze scharen al te duur, maarja... Dan heb je ook wat he.....

 

Edit: Oeps, verkeerd bericht gequote!  "

 



Rebecca ik heb ze van het merk...Okdv. professionele scharen, nou heb ik wel een vacht hier.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

" Het waaide gisteren best behoorlijk. Mellow heeft gelukkig gisteren wel een ochtendplas gedaan. 's Middags thuis eerst gegeten (en Wie is de Mol gekeken) en vervolgens ben ik op de bank in slaap gevallen, met het rustgevende geluid van de storm aan de andere kant van het raam 
Rond vier uur naar buiten, waar Mellow met een grote boog om mijn auto heen liep. En me vervolgens naar de hoek van de straat sleurde 
Wat gerend, achter blaadjes aan gejaagd, even zitten voor een grote pla... o nee, toch eerst poepen  Daarna alsnog die plas 
En toen liep ze weer terug. Ben dus nog wel even in de auto gestapt, omdat ik 2 plassen en 1 poep op een dag wat weinig vond.
Had me begin van de dag al voorgenomen om geen lange wandeling te gaan doen, omdat ik geen zin had in weer zo'n strijd als woensdag en donderdag. Dus we komen aan waar we zijn moeten, ik stap uit, open achterportier en Mellow springt bijna met gordel en al uit de auto  "Even wachten, je zit nog vast".
Dus losgeklikt, uit auto gesprongen en ze huppelt zo naar de schuin aflopende grasstrook toe. Snuffelt wat, rent naar voren, ziet een blaadje, doet een plas. Rolt een paar keer op d'r rug en loopt heerlijk blij mee.
Het eerste stuk liep ik vól in de storm. Wind tegen, dus ik kreeg amper lucht, zij was alleen maar aan het sluipen, want als je bijna op je buik loopt kun je beter jagen, ze had zo'n lol 
De enige 'strijd' die er was, was IK MOET NAAR VOREN, DAT BLAADJE VANGEN, LOOP NOU DOOHOOOOR! 
 
Hebben uiteindelijk toch zo'n 40 minuten gelopen, ze heeft meerdere plasjes (en nog een poepje) gedaan. Was een fijne wandeling.
Toen we klaar waren wilde ze niet in de auto, ze wilde nog een rondje. Maar helaas voor haar, het ging al flink schemeren, dus ze moest het hiermee doen.
 
Of het nou kwam omdat ik even van mij af heb kunnen praten met iemand van hier (waarvoor nog veel dank) of omdat ik zelf dacht 'maar even een rustig dagje', of misschien de combinatie van beiden: ik weet het niet, maar gisteren was een goede dag 
 
Vandaag erge storm. Dus even hier gelopen. Wel 10 minuten gerend en achter blaadjes aan gevlogen. Geen plas gedaan. Heb haar in de auto gezet zodat ze even op de dijk kon lopen, rennen, plassen, maar ze gedroeg zich alsof ik haar naar het slachthuis zou brengen. Nou, dan bekijk je het maar, dag Mellow!
Ze heeft wel gegeten (en gedronken, want ja, dat kan d'r ook nog wel bij...) en ligt nu op d'r kussen te slapen.
Ik zei toen we terugkwamen nog dat ze vanmiddag weer aan de beurt is. Het is bijna middag, mijn vriend mag straks een poging wagen.
 
Omdat het zo hard stormt gaat de carport ook weer flink tekeer. Als de wind op een bepaalde manier staat dan gaat de carport 'zoemen'. Eerste keer dat Mellow dat hoorde schrok ze zich rot, nu niet meer.
  "

 

Goed van je, Mellow, om hier je verhaal te doen! Jij kunt t van je afschrijven en wij kunnen je daardoor ook weer support geven. Ben benieuwd hoe t vanmiddag gaat.

Hier stormt en regent het inmiddels steeds harder. Charlii is aan t bijkomen van de puppyles, die heeft nog geen puf in een rondje. Lekker binnen dus.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heerlijke verhalen meiden, de wind zalig.... wel hebben we hier net een flinke hoosbui achter de rug... de ramen bolde , dacht even ... nee he, ze gaan toch niet naar binnen vallen he. hahaha

haalde bams al weg. brrr. nu is het droog maar wat een woei.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Vanmorgen geluk gehad dat Black een speelkameraadje tegenkwam, hij heeft heerlijk kunnen rennen en spelen.

Met zoveel wind niet leuk om te wandelen dus het kwam goed uit.

 

Zo meteen mag hij mee naar stal.

Even op stal rondlopen en mee naar de nieuwjaarsborrel van de rij vereniging.

Dan is hij toch mee, anders is het wel erg saai voor hem zo'n dag.

 

Freggle is een paar keer buiten geweest, snel plassen en weer op de bank. 

 

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

"
"  

Dit zijn inderdaad merk scharen... Niet meteen van Jaguar (dat is wel héél erg duur), maar scharen van fokkerskwaliteit.... Lijkt me ruim voldoende, trimkwaliteit heb ik niet nodig.

 

Eigenlijk vind ik deze scharen al te duur, maarja... Dan heb je ook wat he.....

 

Edit: Oeps, verkeerd bericht gequote!  "

 



Rebecca ik heb ze van het merk...Okdv. professionele scharen, nou heb ik wel een vacht hier. "


Hier ook okdv, erg tevreden mee.

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Wat een wind, waait hier nog steeds flink. Benji zijn snuffel rondje in de wijk weer gedaan rond 13uur. Heerlijk op het gemakje kort in de wijk, ander rondje dan vanmorgen voor de afwisseling. Je moet wat met je max 10min rondjes. Daarna de meiden meegenomen en 30min in het park gelopen. Wel flinke bui gehad. Alle hondjes een hersenwerkje bij thuiskomst en nu liggen ze lekker te slapen. Straks rond half 5 benji nog een snuffel rondje en de meiden vanavond nog hun extra rondje. Krijgen ze nog een hersenwerkje met hun eten en dan nog een kort rondje voor we naar bed gaan.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Het merk van deze scharen weet ik zo even niet uit mijn hoofd, dat zou ik dan even moeten opzoeken op de pc.

Ik heb inderdaad ook van okdv gehoord, maar een aantal die ik ken waren er niet heel tevreden over. Daarom heb ik deze van mijn lijstje geschrapt.
Jaguar gaat me sowieso te ver in prijs, dus ik denk dat ik gewoon bij deze scharen blijf. Ik heb er maar twee nodig. Een dubbele effileer en een voetjes schaar. De rest kan ik allemaal met de kappersschaar van hier doen (Jaguar).

En aangezien ik de waterblazer en tandenkrabber daar ook weg haal, is het alleen maar mooi meegenomen. Gratis verzending...
Als arme student zijnde moet ik goed op m'n geld letten ;-)
En Max wordt toch amper getrimd. Zijn staart, voetjes en broek + vlaggen.... Meer niet. Zijn kraag blijft gewoon intact, dus een professionele effileerschaar hoeft van mij niet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dan ligt het toch aan ervaring van mensen wat men prettig vind of niet, de fokkers van de newfoundlanders hebben deze scharen die ik heb, juist van hun aanbevolen ......

vandaar dat het ervaring is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

voor je een keuze maakt Rebecca, de scharen mag je uitproberen, gewoon eens Max onderhanden nemen met de okdv scharen.

enne gratis hoor. hahahaha

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Ik hou wel van de wind hoor  

Al was het gisteren avond terug rijdend van het werk wel er vervelend rijden met en harde wind en flinke regen...

Vanochtend rondje dierenparkje gedaan en om 11.50 grote ronde gelopen van klein uurtje. Langs de boerderij was een boom om gewaaid, geen auto kon er langs. Ze waren met een zaag bezig en een tractor om de boom aan t opruimen.

Chica werd ook lekker wild van dit weer. Halverwege helaas wat miezer erbij mja...

Chica heeft heerlijk gesnuffeld,  gerousd en gerend, inclusief dolle vijf minuten kris kras over het boerenveld  hihi.

Net heeft het een hele tijd hard geregend nu weer zo goed als droog.

Kunnen we er over een uurtje nog even op uit.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

jep ik ga zo ook nog even een uurtje, en ja, soms met harde wind heb ik ineens een speelse ondeugende hond, errug leuk!

Lekker net doen of hij me niet hoort, ineens hard rennen, graven, de kolder in zijn kop.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

honden page profiel -- 3 doggies

Leuke fotos! Dat zal zeker uit waaien zijn geweest!

Met mellow ook een fijne dag gehad. super!

 

Ben alsnog naar de markt geweest. Er stonden 3 kraampjes. Maar wel bij 1 van die 3 gevonden wat ik zocht.

 

Hondjes liggen te slapen.. Ik heb duidelijk mooi weer gangers :P

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Even een vraagje in t algemeen, Charlii is m'n eerste hond en ik leer iedere dag bij. Vanochtend ging ik met haar naar de puppycursus, voor t eerst weer na de kerstvakantie. Ze vindt het heel leuk, doet lekker mee, is niet de grootste maar ook niet de kleinste. Meestal tukt ze een uurtje of wat als ze terug is, maar vanmiddag is dat anders. Ze slaapt bijna de hele tijd. Ik ben er om 3 uur even met haar uitgeweest, 10 minuutjes, ze wilde weer naar huis na alle boodschappen en toen plofte ze weer aan m'n voeten en slaapt nu nog! Snurken gewoon.

Normale reactie voor een pup van 4 maanden? 

pagina 10 van 61 12 3 4 5 6 7 8 9 1011 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende forumvraag: ontwormen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^