Seizoenen topic ..... winteren met onze honden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

wat ook een goed idee is... om aan te doen als ze barft

 

barft, barfen,,, Wat is dat?

honden page profiel --

*toch even verwijderd*

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Edit: dan kan mijn eerste regel ook wel weg haha 

 

Ben benieuwd naar Bamse d'r badjas 

Mellow zou een S moeten hebben, dan hangt ie lekker over d'r billetjes heen. Maar ik heb voor haar een aantal handdoekjes. Wat oude handdoekjes van ons, maar ook zo'n microvezel handdoek (speciaal voor hond). Vind dat (net als Odette) niet fijn voelen. Is het droog en je hebt ook een beetje droge handen dan is het samen net klittenband, krijg d'r altijd een heel naar gevoel van. Hetzelfde, maar dan een tandje erger als ik haar pootjes schoonveeg, brrrr.

En het knettert op Mellow d'r rug.

Als ze nat is geen probleem, dan kan ik haar knettervrij afdrogen. Als ze droog is en gewoon een half grasveld op d'r rug heeft door het rollen, dan knettert het dus.

Daarom heb ik voorkeur voor gewoon handdoek-materiaal. 

 

Vanmorgen een plas, begin middag een plas, eind middag bos? Nee, ze liep naar het grasveld. Deed een plas, ging terug, toch weer heen, terug, heen, terug. Heeft vijf minuten heen en weer gelopen tussen een paar plekjes, maar deed geen poepje (waarvan ik begin middag al zag dat ie naar buiten wilde...)

Dus na wat ge-heen-en-weer heb ik haar toch maar even in de auto gezet. Bos wilde ze niet in, dus even minuut of 20 over het dijkje gelopen. Twee poepjes gedaan, nog wat geplast, gesnuffeld, gerend en gerold. En toen weer naar huis, na die enorme knal (geen idee waar die vandaan kwam) was ze een beetje van de leg. Kreeg haar dmv een aantal 'wacht' en een 'pootje' wel weer kalm gelukkig.

 

Gok dat ze vanavond niet naar buiten hoeft. Ze is de hele dag al enorm lui. We hebben vanmiddag samen een dutje gedaan, ik op de bank, zij op haar kussen. Het is ook echt weer om lui te zijn; regen, storm. Niet echt gezellig.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

MARTIN, grote stukken vlees, hele kip bijvoorbeeld, dan zit ze lekker onder, normaal geef ik dan een slabber om, maar zo,n badjas is ook wel een optie dan. :-D

CINDY, nogmaals het is voor na de zwempartij als ze de auto ingaat, droogt haar eerst altijd goed af met een goeie zeem, pettowel zeem, maar als ze in de auto dan zit, lekker schudden en dan druipt er nog veel water uit haar vacht eer we thuis zijn is de auto ook goed zeiknat. na de zwempartij afdrogen, badjas aan, en dan de auto in en dan naar huis...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

vandaag.....



Enkele buien


Zeist (weeronline.nl), 14 januari 2015 - Het weerbeeld bestaat de laatste tijd uit veel wind, bewolking en regen te samen met relatief hoge temperaturen. Het lijkt eerder herfst dan winter. Vandaag zijn er enkele, soms winterse, buien. Morgen is het nat en onstuimig en aan zee kan het stormen. Vrijdag en in het weekend is het rustiger en droger met meer zonneschijn

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus 3 doggies

honden foto van Odette * Bacchus

Bacchus had gister ook wel een badjasje kunnen gebruiken.

Om 5 uur naar het park geweest met hem en daar liepen al 2 vriendjes rond. Ze hebben lopen rennen met zijn drietjes, op een geven moment bacchus eventjes een timeout, hij was door het dolle heen (hij was de jongste, ander 2 waren volwassen) hij kwam keurig toen we hem riepen, kleine pauze en toen mocht hij weer. Alle 3 vies tot achter hun oren.

Thuis twijfel onder de douche of met de tuinslang. Het werd de tuinslang. Bacchus is niet zo op water, dus het was even snel en hup uitschudden in de tuin, groot badlaken eromheen en naar binnen. Hij vond het maar niks, mocht niet op de bank of stoel, moest op zijn kleed eerst opdrogen. Toen dacht ik misschien wel handig zo een badjas, maar zo vaak zal het niet voorkomen.

 

 

 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Sjonge jonge wat een weer.....!!! 

Mijn plan om een verre wandeling te maken van meer als 3 kwartier valt vandaag weer letterlijk in het water.... Gisteren ging dit ook al niet pfffff

Vanochtend nog wel droog kunnen lopen , half uurtje met het idee op later een lange wandeling dus, en het weer van vanochtend zag er veelbelovend uit voor de rest vd dag maar helaas...!

Het regent nu al weer dik anderhalf uur! 

Zo meteen lopen we dus maar naar mijn ouders toe, kan Chica daar even met Blacky spelen. Lunch ik daar even mee en lopen we daarna weer terug. Prima alternatief maar toch balen... Hopen dat het eind vd middag wel droog wordt dat we nog enigzins een wandeling van betekenis kunnen maken vandaag...

 

Ach ik heb ook erg slecht geslapen vannacht dus daarom baal ik ook extra van dit stomme natte grijze weer..... 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Heb het vannacht ook flink horen stormen en regenen.

Vanmorgen was het redelijk droog, toen ik naar mijn werk ging regende het wel weer (niet hard).

Minuut of tien werd het ineens heel donker, harde regen. Nu is het wel weer lichter, maar het regent nog wel. Geen keiharde stortregen, maar wel echt weer om mijn capuchon op te doen en Mellow haar jas straks even mee naar binnen te nemen (zodat ik die al kan aandoen voor we naar buiten gaan).

 

Ik heb het wel koud, wordt tijd dat die verwarming hier wordt gerepareerd...

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Hier is het nu droog, maar ik kan nog niet gaan wandelen, faro moet zeker 2 uur daarvoor gegeten hebben, ik ben veel te bang voor maagkanteling, aangezien faro ook heel erg last van lucht kan hebben en 2 keer een maagdilatatie heeft gehad.
Ik ben er altijd heel voorzichtig mee.

hier ook een slechte nacht gehad, het word voor mij tijd voor ander weer, dat is beter voor mijn lichaam.

Voor faro wilde in emigreren, naar Griekenland, lekker warm en droge lucht.
maar nu we Faro hebben wil ik dat niet meer, Faro houd niet van warm, en ik laat me nu uit het veld slaan door het weer haha
Nu wil ik naar de Ardennen hahaha

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Vanochtend droog gewandeld, en nu regen, en Bumper heeft vanochtend weer een muis gescoord.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

" Vanochtend droog gewandeld, en nu regen, en Bumper heeft vanochtend weer een muis gescoord. "

 

Die Bumper.....eet hij ze ook echt op???

 

Hier is het ook droog, dus tijd voor een feestje: rondje Roestelberg!

 

 

Altijd leuk op de loslooproute, grote en kleine honden, Charlii is niet bang, maar wel onderdanig als dat beter uitkomt. Na 20 minuten merk je dat ze moe wordt en dan is het rondje ook al bijna gemaakt.

Dus nu in diepe slaap naast me.

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Hier schijnt de zon,al drijven er nu wel donkere wolken over om 12uur moest ik gaan verzitten omdat het zonnetje precies in mijn gezicht scheen ,het is nu gaan miezeren maar de zon is er ook nog. straks kijken of de regenboog er staat vind ik altijd zo,n mooi gezicht. er staat ook wind maar het is niet koud buiten. Hein.

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus 3 doggies

honden foto van Odette * Bacchus

Hier nu een witte maar erge natte wereld. Hagel, natte sneeuw, regen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

spijtig, meiden, heren, het is niet anders, we krijgen het nog even voor onze kiezen...

wo 14 jan 2015, 10:17


Volgende week winters
Van onze weerman
Soest -
Een stormachtige donderdag met veel regen en hoge temperaturen tot 9 graden betekent voorlopig de laatste dag in een lange reeks van veel te zachte en drijfnatte dagen.


Morgen is er kans op rukwinden en een stormachtige wind uit het zuiden maakt het opnieuw onaangenaam. Het regent aanvankelijk flink bij 6-10 graden. Vrijdag start een periode van geleidelijk kouder weer. De tiendaagse termijn laat dalende temperaturen zien. We krijgen te maken met sneeuwval en vorst in de nacht en ochtend.

Omdat de stroming hoofdzakelijk uit het noorden komt, zit echte winterkou er (nog) niet in. Wel krijgen we te maken met winterse buien met hagel en sneeuw. De temperaturen komen uit op plus 3 graden, in de nachten vriest het een graad of 3. In de Alpen valt de komende dagen veel sneeuw, ook aan de zuidzijde. In het noorden van Scandinavie vriest het 20 tot ruim 30 graden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vanochtend droog gewandeld, en nu regen, en Bumper heeft vanochtend weer een muis gescoord. "

 




het is wel heel erg bij jullie, hele vlaktes worden kaalgevreten door dat muizengebroed... wageningen erbij gehaald, ze halen de schouders er bij op, over twee jaar ..misschien... een oplossing vertelde die.

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Net naar het park geweest hondjes lekker moe en ik zit te vernikkelen , was toch kouder dan ik dacht.en de wind is toegenomen verder weer een mooi zonnetje en de hondjes ruzien om het lekkerste plekje in de zon te hebben , Hein.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Beste Willemijn

Hartelijk dank voor de bestelling, deze wordt vandaag aan u verzonden.

Met vriendelijke groet, Fred Lange
Beschrijving: Beschrijving: 120_NN



verzonden, wow....

en dan nog wat meiden heren... er komt hier een raar goedje uit de lucht vallen, ziet er uit als wit, is nat... zouden de engeltjes aan het spelen zijn boven met hun kussens ? veren kussens die dan kapot zijn en naar beneden komen dwarrelen ?

raar goedje, wit en nat... wat zou dat nou zijn ?

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

We waren net op tijd terug bij de auto!!

 

ooooh sneeuw willemijn?! Heerlijk

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

het is meer droog dan gisteren.
gisteren was het echt verschrikkelijk.

nog wel regen maar af en toe droog.
donkere luchten, maar moet zeggen zie nu een stuk blauw voorbij komen.
vanmorgen in de auto zag ik bliksem heen en weer gaan maar hoorde geen gerommel, het was ook vrij snel ver.

Harley is zins gisteren echt verschrikkelijk!
bah, hij luistert voor geen meter en is mij enorm aan het uitdagen.

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

Willemijn, sneeuw? echt?

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

charlii, leuk de roestelberg! ben er ook wel eens geweest :-)

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

" Willemijn, sneeuw? echt? "

 Hier wordt komend weekend weer sneeuw verwacht. Als t net zoveel is als vlak na de Kerst kunnen we flinke sneeuwpoppen maken! 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

" charlii, leuk de roestelberg! ben er ook wel eens geweest :-) "

 

Ja Kiki, dat is mijn "huisberg". Ik ben een bofkont en Charlii ook.

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

"  

Ja Kiki, dat is mijn "huisberg". Ik ben een bofkont en Charlii ook. "

 



je boft zeker!
lekker genieten :-D

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

Vanmorgen was het grijs en grauw en miezer regen, ook best fris. Nu is het zonnig droog, maar wel koud. Hondjes zijn uit geweest en hebben hersenwerk gedaan. Zelf huisje schoongemaakt en boodschapjes gedaan. Bah voel me toch weer grieperig worden, dus toch maar rustig aan. Vanavond wel nog even een actief uurtje op het veld, behendigheid met me lease hond. Benji doet het nog lekker rustig aan ivm zijn heupblessure en de meiden stoeien er op los en zijn bezig met een botje. Benji heeft zijn botje al op.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Nou ik alles gehad, en geheel gratis, motregen, regen, hagel, natte sneeuw, flinke wind en ook nog daarbij het zonnetje.
Mijn benen zijn zooo koud, toch 1 1/2 uur gewandeld. :-D
Nu een lekker bakkie Thee!

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Stabij Gijs, 

Dan hebben wij om precies dezelfde tijd de wandeling gemaakt!

Ik was zo'n 10 km verderop in het bos als waar jij liep.

En net toen we terug waren werd het helemaal donker en regen.

 

Charlii, mooie plek om te wandelen bij jou!

 

Hier helaas geen sneeuw, alleen erg waterkoud en veel regen.

 

Bij ons op het werk heerst het influenza virus, de afdeling is al gesloten voor buitenstaanders en we moeten met mondkapjes en schorten de zieke bewoners verzorgen.

Vanmorgen was ik ook helemaal niet fit, dus ik was bang dat ik het ook zou krijgen.

Maar nu gaat het wel weer beter, ik moet vannacht 2 nachten in de nachtdienst dus kan geen griep gebruiken.

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Ik was liever jou tegengekomen sylvia dan de groep waar we een aanvarig mee hadden...

 

echt mooi daar! Overzichtelijk bos en lekker strandje erbij

Vonden jou honden die beelden eerst ook maar raar? Gijs ging blaffen dus mn vader en ik gingen beelden knuffelen... haha

 

hoe zit het nou met parkeren daar? Die slagbomen deden het niet? Hebben nu bij de ingang van zwolse bos geparkeerd

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ja, Black wil alleen maar spelen en  heel hard rennen met honden!

Er zit geen greintje kwaad in hem.

Hij zou Gijs best leuk vinden.

 

Ik was niet bij het Heerderstrand, maar in 't Harde in het bos.

Wel vlakbij dus.

Bij het Heerderstrand kom ik eigenlijk nooit.

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Oeh Sylvia, dat is wel echt vervelend joh! Komt zoveel extra's bij kijken als er iets heerst op een afdeling!

Hopen dat jij de dans ontspringt, en werkse!

 

Hier na mijn geklaag, klaarde het toch op! Om half 4 nog zo'n 75 minuten gewandeld met Chica. Ook met een ondergaand zonnetje en wat wind. Het was een beetje guur zelfs, de wind.

Nu even de beentjes omhoog op de bank en dan zo weer eens wat koken.

pagina 18 van 61 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1819 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende forumvraag: ontwormen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^