Robot zuigers

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

@Pauline (aangezien jij er 1 hebt) ....hoelang duurt het voor een ruimte? En hoe groot is die ruimte ongeveer?

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Dit is de reden waarom ik er geen wil...
Ahum.....de baas in dit filmpje klinkt nogal boos en snapt niet dat een hond ook spontaan aan de diaree kan raken.

 

Dan krijg je onderstaand resultaat.

(en hee..ik weet wel dat honden spontaan aan de diaree kunnen raken...of dat ze zo erg naar buiten moeten, maar dat er niemand thuis is om ze uit te laten...dit kan de beste hondenbaasjes overkomen.)

 

 

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

" @Pauline (aangezien jij er 1 hebt) ....hoelang duurt het voor een ruimte? En hoe groot is die ruimte ongeveer? "

 

Het ligt er aan hoe vies het is, maar ik zet hem meestal aan bij de ochtendwandeling en uit als ik terug kom. Dat is tussen de 30 en 45 minuten. Hij kan ook zelf beslissen wanneer het schoon is maar zolang heb ik hem nog nooit gegeven. Ik kan me voorstellen dat de robots die een interne map maken sneller klaar zullen zijn.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Is jouw hond alle dagen aan de dunne dan? ;-)

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

Het gaat hierbij om de hele benedenverdieping, open keuken, dus hij kan zich wel makkelijk verplaatsen. Hoe groot, normaal eengezinswoning rijtjeshuis (geen idee hoe groot dat is)

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

" Dit is de reden waarom ik er geen wil...Ahum.....de baas in dit filmpje klinkt nogal boos en snapt niet dat een hond ook spontaan aan de diaree kan raken.
 
Dan krijg je onderstaand resultaat.
(en hee..ik weet wel dat honden spontaan aan de diaree kunnen raken...of dat ze zo erg naar buiten moeten, maar dat er niemand thuis is om ze uit te laten...dit kan de beste hondenbaasjes overkomen.)

 
  "

 

Ik zet hem aan als ik met de hondjes aan het wandelen ben, dus geen kans op poepgesmeer

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Wij hebben er ook een, van Samsung. Zal even kijken of ik een foto kan vinden op internet ervan en kan plaatsen..

 

Ik vind het op zich heel handig, maar het vervangt natuurlijk nooit een normale stofzuiger. Hij zuigt alles goed, maar de hoekjes maak je zelf beter schoon met een gewone stofzuiger. 

Verder moet je er rekening mee houden dat je spullen goed aan de kant en/of omhoog doet voor hij aan gaat. Verder een prima ding. Oh en waar je ook rekening mee moet houden; het laadstation moet ergens worden beplaatst waar het genoeg ruimte heeft. Dacht zo'n 30-50 cm aan beide kanten. Dus het neemt nog aardig wat ruimte in beslag. Ik heb hem dichterbij spullen staan en dan merk je dat hij zichzelf niet altijd 'terug kan vinden'. Als hij dan terug naar z'n laadstation moet, kan hij het niet altijd vinden. 

Maar verder werkt het prima om de ergste stof/vuil weg te halen.

 

Ik heb hem overigens nooit aan als de honden alleen thuis zijn, alleen als ik met hen ben wandelen of als ik erbij ben. Er zit een goede stootrand aan en een goede sensor. De honden zijn er niet bang voor dus blijven ook gewoon liggen. Het apparaat ziet ze dan liggen en gaat achteruit en kiest een andere weg. 

 

Op dit van ons zitten verschillende opties. Dat je hem in kunt stellen wanneer hij moet gaan stofzuigen en welke delen van het huis, maar dat gebruik ik eigenlijk nooit. Ik zet hem altijd gewoon aan op 'zo lang stofzuigen als je kan' en dan rolt hij gewoon een tijdje door het huis heen. Achteraf gezien had ik dus niet zo'n luxe hoeven kopen. 

 

Een foto lukt me zo niet via de ipad, maar volgens mij is het de 'samsung navibot SR8750'. 

 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Er staat overigens ook in de gebruiksaanwijzing dat je het apparaat nooit alleen met huisdieren aan moet doen. Dus die poep in je huis is dan ook een beetje eigen schuld dikke bult ;)

 

Overigens vindt Finch de stofzuiger helemaal geweldig! Hij legt z'n knuffel er op en volgt op die manier z'n knuffel door de huiskamer. Schijnt een heel leuk spelletje te zijn ;)

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik heb nu ook een Samsung op het oog:

http://www.samsung.com/nl/consumer/home-appliances/vacuum-cleaners/robot/VR10ATBATGY/EG

250 Euro
Stoot rand
Maakt een map
Goed voor haren
Goede reviews
Epa filter. Het enigste min punt is dat hij geen hepa heeft.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: erkende fokker of broodfokker.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^