Hobby's

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Mathilde (Gast)

Hoi,   Wat voor leuke hobby's doen jullie samen met je hond of wat voor hobby's hebben jullie nog?    

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Wat ik leuk vind om met de honden te doen is: wandelen, apporteren, trainen en vanaf zondag wil ik beginnen met steppen. Als mij pup een jaar oud is wil ik agility gaan doen als ze er geschikt voor is(mijn oudste hond is daar te angstig voor)

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Schapendrijven (hobbymatig), behendigheid (meer wedstrijdgericht), frisbee (wedstrijdgericht) en de gehoorzaamheid (hobbymatig)

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Ik wandel graag, dus dat gaat mooi samen met Bacchus. Mijn andere hobby's zijn breien en haken en die doe ik echt liever niet met Bacchus, hoewel hij graag meedoet, bolletjes pikken enzo. 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Hobby's met Lupa heb ik nog niet. Ik wil haar eerst de tijd gunnen om helemaal aan het Nederlandse leven te wennen voor we echt samen aan de slag gaan. Maar ze is zo snel & behendig dat me dat wel leuk lijkt.

Voor nu is onze hobby vooral heel veel samen stoeien, knuffelen en wandelen.

Mijn eigen hobby is post maken (zelf enveloppen, kaarten en themapost maken van mooie papiertjes, uit oude boeken etc) en daar houdt Lupa me graag gezelschap bij. Ze zit of bij me op het bureau uit het raam te kijken, of ligt op het logeerbed in mijn postkamer te slapen of te kluiven. En natuurlijk de extra wandelingetjes naar de brievenbus of de post die Lupa zelf ontvangt van lieve postvriendinnen van mij. 

 

honden page profiel Team Black & WhiteTeam Black & White

honden foto van Team Black & White

Ik en Mikai hebben als hobby: sledehondensport (aan het trainen nu voor wedstrijden dit of volgend seizoen) agility, wandelen en samen zot doen

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

Mijn hobby is hardlopen. Trek daarbij een heupgordel om en maak je hond eraan vast en je hebt canicrossen. Dat is onze grootste hobby. Verder ben ik dol op fotograferen en Shadow op poseren.

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Met Clooney wandelen en trainen voor de gehoorzaamheid. En zonder Clooney paardrijden :-)

Volgende forumvraag: Shiloh nu net thuis
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^