mijn Roemeense vriendinnetje Lupa :: Genieten & gelukkig zijn op blz 15

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Poe wat zul jij kapot zijn. Wat een pech dat je ziek werd. Maar een goeie ervaring zo!

 

Lekker bijkomen!

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ja vermoeiend he? Ik heb de laatste weekenden elke keer een hondje te logeren (even tijdelijke oplossing) en ze is meer dan welkom hier. Moh vind haar geweldig en andersom ook, ze is zo makkelijk en best rustig (rustiger dan Moh) maar toch is het vermoeiend 2 honden. Ik zat er ook stiekem wel beetje aan te denken om ooit misschien 2de erbij te nemen, maar ik denk dat ik toch pas, haha. Ik vind het toch wel weer heerlijk om al mijn aandacht aan Moh te kunnen geven als het logeetje weer weg is

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" Ja vermoeiend he? Ik heb de laatste weekenden elke keer een hondje te logeren (even tijdelijke oplossing) en ze is meer dan welkom hier. Moh vind haar geweldig en andersom ook, ze is zo makkelijk en best rustig (rustiger dan Moh) maar toch is het vermoeiend 2 honden. Ik zat er ook stiekem wel beetje aan te denken om ooit misschien 2de erbij te nemen, maar ik denk dat ik toch pas, haha. Ik vind het toch wel weer heerlijk om al mijn aandacht aan Moh te kunnen geven als het logeetje weer weg is "

 

Dat viel me nog even tegen ja, vooral door de griep er bij kon ik er minder van genieten dan dat ik normaal zou doen! 

 

In haar eentje gaat Lupa vaker even lekker een tijd kluiven of kan heel vermakelijk met een kruimel, elastiekje of haar speelgoed spelen. En komt regelmatig  lekker knuffelen. Zodra ze nu wilde knuffelen dook er een beagle bij  weinig rust in de kont! 

 

Ik geloof dat ik ook pas voor een tweede hond, juist omdat ik het samen zijn, samen optrekken en op elkaar gericht zijn zo fijn vindt met Lupa. Ik miste haar echt toen ze het zo druk met Badou had haha. Toevallig zei iemand pas dat ze het wel lekker vindt dat de honden elkaar bezig houden, maar ik heb toch een hond om met haar bezig te zijn? Dus voorlopig blijven we gezellig samen! Lupa geniet nu ook echt van het uitgebreid kluiven en haar eigen speelgoed hihi. Ze ligt heeeeel tevreden te kroelen. 

 

Maar zoals ik al zei, mocht er een tweede komen (ik werd pas verliefd op een hondje van dezelfde stichting als Lupa en heb me echt in moeten houden om geen extra informatie te vragen) dan hoop ik op een Moh! Ik vind haar zo leuk! 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" Poe wat zul jij kapot zijn. Wat een pech dat je ziek werd. Maar een goeie ervaring zo!
 
Lekker bijkomen! "

 

Haha ja, Lupa en ik zijn beide gesloopt. Lupa geniet van haar teruggevonden rust en ik slaap het restje griep er uit! 

 

Maar het was zeker een goede ervaring. Fijn om te merken hoe sociaal Lupa met andere honden is (mijn vorige hond was niet zo sociaal, of eerder sociaal onhandig dan asociaal) en dat het allemaal oké ging. Maar vooral de bevestiging dat we voorlopig lekker samen blijven en genieten van elkaar en de aandacht niet gaan delen 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ik kan t me helemaal voorstellen. En zo lang heb je haar nog niet, geniet maar lekker van elkaar

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Aaah dat is lief, ik vind Moh natuurlijk ook erg leuk gelukkig. Maar ik had ook voor het hoofdje van Lupa kunnen vallen als ik haar was tegen gekomen. En hoe je haar beschrijft, tis volgens mij echt een lief hondje! Ik kijk soms ook per ongelijk wel eens naar hondjes... Moet ik idd NIET doen! Wat zijn er toch ongelofelijk veel leuke, lieve en mooie hondjes die ontzettend kl*te leven hebben...

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Wat is het fijn om langzaam aan weer in ons eigen ritme te komen. Ik was de laatste dagen nog wat slapjes van de griep en Lupa heeft ook veel extra geslapen. Gelukkig is ze vrolijk als altijd en geniet ook van het lekker rennen op het veld hier om de hoek i.p.v. langere wandelingen. 

 

 

Na een wandeling vindt ze het heerlijk om lekker te kroelen & gek te doen op de bank en lekker naar vogeltjes in de tuin te staren. 

 

 

Soms verdenk ik Lupa van een enorm grote fantasie. De lol die ze kan hebben met een kruimel en hoe overtuigd ze er op kan jagen. Zo wandelde ze gisteren ineens langs een bosje krokussen en ze verstijfde helemaal, dook terug en ging daarna in sluiphouding op de krokussen af. Mal beest! Lupa en de grote boze krokus 

 

 

En voor je het weet wordt je knappe koppie gebruikt als Valentijnskaart! Deze foto laten afdrukken (helaas een beetje donker uitgevallen) en wat opgeleukt voor mijn nichtjes. Vinden ze vast leuk! En met een dikke klapzoen er op want je mag morgen kaartjes versturen met een lippenstift kus i.p.v. postzegel! 

 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Hahahaaaa! De grote boze krokus!

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Leuke foto's van Lupa ,en de kaartjes voor de nichtjes zijn ook mooi leuk idee ze zullen er wel blij mee zijn.

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ja weet je wel hoe gevaarlijk krokussen kunnen zijn!!? 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" Ja weet je wel hoe gevaarlijk krokussen kunnen zijn!!?  "

 

heeeulll gevaarlijk, het woord kus zit er in 

honden page profiel ElskeElske 3 doggies

honden foto van Elske

Iedere keer als ik foto's voorbij zie komen van Lupa word ik steeds verliefder! Wat een heerlijk hondje en wat fijn dat ze zo van knuffelen houdt. Onze Roemeen houdt alleen maar van wilde spelletjes en aaien als hij slaapt. 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Mijn meisje was de laatste dagen al niet helemaal zichzelf, moe (ik dacht van het logeren) en wat onrustig. Vooral in de avond zag ze spoken en aan het blaffen tegen dingen die ze dacht te horen of zien.

 

Gisteren was ze eindelijk weer vol energie en lekker een stuk gewandeld 's avonds. Langs de weilanden gewandeld, bij de paarden geroken en weer een muisjes-ontmoeting. We liepen in het hoge gras, tegen de weilanden ipv aan de weg kant en ineens voelde ik wat langs mijn voet schieten en vlak daarna dook Lupa als een vosje in het gras. Gepiep van het muisje en een Lupa met grote ogen hihi. Ondanks dat het al donker was, leek het er niet op dat Lupa het muisje vast had maar wel gelijk bij me gehaald. Ze bleef maar loeren in de verte naar waar waarschijnlijk dat muisje rende maar zelf zag ik niks 


's Avonds sprong ze van de bank af en zag ik ineens druppels op de vloer. Met een doekje er over en ja hoor... Bloed! Bij Lupa gecontroleerd en het was overduidelijk... Lupa is loops! (ze is nu 7,5 maand) Ik heb echt 0,0 ervaring met loopse honden dus ik weet niet wat ik er van moet vinden haha. Vind het vooral sneu dat Lupa zich niet helemaal oké voelt. Vanmorgen stonden haar oortjes plat en was ze wat sloom. We hebben wel een fijne wandeling gehad, eenmaal buiten was ze weer vrolijk. Wel lekker aan het treuzelen en druk aan het snuffelen. We kwamen Wolfje (de witte Keeshond) tegen en ze was zooo blij hem te zien. Even aan de lijn gesnuffeld en elkaar uitgedaagd maar voorlopig niet samen los in de bak want hij vond Lupa nu al erg lekker ruiken. 

 

 

Thuis kroop ze lekker tegen mijn benen aan en inmiddels ligt ze lekker in een dekentje te slapen. Met haar plat opzij staande oren doet ze me steeds aan Dobby the house elf denken hihi. Voel je je niet lekker en word je ook nog uitgelachen!

 

 

 

Én ik ben opgelucht dat ze nu loops is geworden en niet rond ons weekje zee want dat had ik zo sneu gevonden. Dus we gaan het samen ervaren, dit voor het eerst loops zijn. Ik wilde juist dit weekend voor het eerst met haar naar het echte bos gaan om lekker los te lopen maar dat risico gaan we dus even niet nemen! Lekker aan de lijn en met vriendinnetjes los in de hondenbak.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ach wat wordt ze dan al weer groot! Moet je haar laten steriliseren van de stichting?

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" Iedere keer als ik foto's voorbij zie komen van Lupa word ik steeds verliefder! Wat een heerlijk hondje en wat fijn dat ze zo van knuffelen houdt. Onze Roemeen houdt alleen maar van wilde spelletjes en aaien als hij slaapt.  "

 

Ahh lief, dank je wel. Ze is dan ook om op te vreten hihi. Eerlijk gezegd had ik van de foto's en filmpjes uit Roemenië niet de indruk dat ze een echte knuffelkont was. Ze was dol op de opvangouders maar vooral op de andere honden gericht, daar was ze altijd mee samen. Ze konden haar wel lekker aaien maar echt op schoot en bij ze liggen deed ze niet. Maar dat doet ze hier dus wel. Waarschijnlijk omdat er geen andere honden zijn en ze daarmee volledig op mij is gericht maar ze vindt het ook heeeerlijk om te kroelen, lekker bij je te liggen en van een potje stoeien. Ze is ook wel van het wilde spelen! Mijn vorige hond was geen knuffelhond en dat miste ik toch wel eens, dus ik geniet dubbel op van haar gekus en gekroel 

 

Aai voor Rik (in zijn slaap hihi)

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" Ach wat wordt ze dan al weer groot! Moet je haar laten steriliseren van de stichting? "

 

Ja dat staat in het contract. Vind ik nog wel lastig, ik wil absoluut geen nestje van haar maar vind snijden in een gezond lichaampje tegen mijn gevoel in gaan. Al snap ik de verplichting vanuit de stichting dus ik ga me eens goed inlezen over wanneer het beste is en over een laparoscopisch sterilisatie. 

honden page profiel annekeanneke 3 doggies

honden foto van anneke

Ach kleine meisjes worden groot.  Maar wat een schatje is het toch.... ik word al verliefd alleen op de foto's van haar. 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

"  
Ja dat staat in het contract. Vind ik nog wel lastig, ik wil absoluut geen nestje van haar maar vind snijden in een gezond lichaampje tegen mijn gevoel in gaan. Al snap ik de verplichting vanuit de stichting dus ik ga me eens goed inlezen over wanneer het beste is en over een laparoscopisch sterilisatie.  "

 Er zitten best voordelen aan sterilisatie. Als je t op tijd doet tenminste. Maar lees je maar lekker in, de stichting zal je daar ook wel bij kunnen helpen.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Mara en Pientje kreeg ik gesteriliseerd en al door de stichting, zo uit het vliegtuig met grote plakker op de buik. Vera en Lexi heb ik hier met z'n tweetjes laten steriliseren. Het was goed te doen hoor.

Dikke kus voor Lupa, lekker wijffie is het

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

"  Er zitten best voordelen aan sterilisatie. Als je t op tijd doet tenminste. Maar lees je maar lekker in, de stichting zal je daar ook wel bij kunnen helpen. "

 

Dat is waar! Ik denk denk ik vooral zelf aan het idee moet wennen dat er iemand in mijn meisje gaat snijden. Al ben ik veranderd van dierenarts na Tico en deze voelt veel prettiger! Jonge vrouw met veel affiniteit met honden en de nieuwste apparatuur dus het komt vast goed! 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" Mara en Pientje kreeg ik gesteriliseerd en al door de stichting, zo uit het vliegtuig met grote plakker op de buik. Vera en Lexi heb ik hier met z'n tweetjes laten steriliseren. Het was goed te doen hoor.
Dikke kus voor Lupa, lekker wijffie is het "

 

Daar was Lupa te jong voor en gelukkig is de stichting daar heel strict in geweest maar ik had het prettiger gevonden.  al die mama-zorgen hihi. Maar fijn om positieve ervaringen te horen! 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Vera was er te slecht aan toe, dus heb ik later laten doen en Lexi kwam met haar net geboren pupjes in Nederland aan, kon ook nog niet. Dus vandaar dat dat bij mij pas kon gebeuren. En ja Lupaatje te jong toen inderdaad. Mama-zorgen hihi, ja zijn net onze kindertjes toch

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Als je het via zo'n kijkoperatie laat doen,.dan heeft de hond er nagenoeg geen last (wel van de narcose). Vaak zijn ze de volgende dag weer helemaal oké. Zo voelen ze zich dan, of ze dan al gelijk op de bank mogen springen dat weet ik niet. Ik heb met deze operatie zelf geen ervaring hoor, maar dat heb ik gehoord van mensen en dierenartsen. Ook wel logisch dat de honden er minder last van hebben want bij zo'n operatie heb je paar kleine gaatjes. En bij normale operatie heb je een snee van ongeveer 10 cm in de buik, buikwand en door de spieren. Maar ook van zo'n operatie herstellen honden vaak verbazingwekkend snel. Dat is wat ik gezien heb in het asiel.

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Zo, daar zijn we weer! Het kwam er steeds niet van om te updaten. Met Lupa gaat alles goed! 

 

Ze is haar eerste keer loops zijn goed doorgekomen. De eerste week erg lusteloos maar daarna wat onrustig. Ze mistte duidelijk wat geestelijke ontspanning (het spelen zoals ze normaal doet vond ze nu niks aan) en het vele contact met andere honden. Maar tegelijkertijd was ze zo zichzelf niet dat ze slecht luisterde en ik niet op mijn gemak in de hondenbak stond met toch flink wat intacte reuen in de buurt die regelmatig daar komen spelen. Dus zijn we lekker gaan fietsen. Dit vindt ze heerlijk, ze ziet lekker veel en het gaf duidelijk rust in haar koppie! 

 

 

In plaats van je schaap vermoorden een beetje hangen en kroelen. 

 

Geitjes snuffelen in het tuincentrum 

 

Genieten van het zonnetje 

 

Haar eerste keer Engh (stuk met weilanden, akkers, de molen en begraafplaats in Soest) en gelijk even mee over de begraafplaats waar mijn vader en een deel van Tico zijn as ligt met een eigen boompje. 

 

Kennis gemaakt met deze ontzettende liever reus. Lupa stond op een gegeven moment op haar achterpoortjes te dansen om zijn neus aan te kunnen raken. 

 

Het fietsen deed haar duidelijk goed en toen mijn zus met de meiden op visite kwam besloot ik Lupa toch mee te nemen (aan de lijn!) naar de Soesterduinen om even uit te razen. Oh wat was ze blij! Het was lekker slecht weer dus we liepen in de regen te banjeren maar dat zorgde voor minder andere honden. 

 

 

Nog twee filmpjes van mijn malle meid. 

 

1. Jagen op mijn laarzen 

 

 

 

2. Met het tennisballetje en nichtje spelen 

 

 

 

Toen ze zo weer een beetje haar draai begon te vinden zijn we ook weer gaan oefenen met de bus want de hondenschool is inmiddels gestart! 

 

Nog steeds spannend máár ook vooruitgang te zien. Niet meer constant trillen en meer oog voor wat er om haar heen gebeurt. De ene keer stappen we na 4 haltes uit om dan lekker terug te wandelen naar onze eigen wijk. Haar eerste keer over de brug... Tico was enorm bang voor de combi hoogte met water dus ik wilde dat gelijk oefenen. Maar Lupa huppelde er overheen alsof het niks is.  

 

 

En de week daarop met de bus naar de dierenwinkel, waar de hondenschool bij zit. De bus ging alweer een beetje beter! En de dierenwinkel vindt ze super. 

 

Vogeltjes kijken

 

 

Verder is ze een voorzichtige vriendschap met dit siameesje van de achterburen aan het opbouwen. Beide stiknieuwsgierig en Lupa daagt hem steeds uit en het katje durft steeds iets dichterbij te komen. En soms liggen ze dan zo vijf minuten in de bosjes naar elkaar te staren en te wachten tot er eentje dichterbij komt hihi. 

 

 

 

Speeltjes zijn inmiddels ook weer leuk! 

 

De laatste dagen op rustige momenten weer in de bak en Lupa luistert weer normaal! Laat zich gewoon weer aanlijnen en wandelt normaal mee i.p.v. élk takje uitgebreid te moeten besnuffelen. Dus sinds gisteren laat ik haar weer in de bak met andere honden. En daar heeft ze van genoten! 

 

Toen vriendje Bobby er bij kwam werd Lupa gék. Ze lag als een malle te rollen en te kroelen en randde Bobby bijna aan met haar kop tegen kop schuren. Terwijl Bobby met grote ogen keek van "wat moet ik met deze meid..." en rénnen. Ze is zo'n uitslover. Bobby staat rustig te snuffelen en dan rent zij de hele bak door en rent dan in volle vaart een mm langs Bobby heen om hem uit te dagen. Je ziet zijn haren nog net niet waaien hihi. 

Gisteravond heerlijk met een beagle teefje van 9 maanden liggen stoeien en de pootjes onder hun lijf gerend. Heerlijk om haar zo te zien genieten! 

Op een gegeven moment lag ze op haar rug met de beagle boven op haar en de beagle liep al weg maar ze bleef zo heerlijk in het gras liggen met al haar pootjes omhoog en mij aan te grijnzen  de andere baas mocht haar zelfs uitgebreid over haar buikje aaien! 

 

En gister, de grote dag! Onze eerste cursusdag. Eigenlijk zouden we in januari al beginnen maar dat werd toch teveel voor Lupa en dat had ik goed ingeschat. Het is duidelijk dat dit het punt is dat ze er aan toe is en wel inspannend maar niet teveel is voor haar. 

 

Dus op naar de bus! Even een mooie krokusfoto gemaakt. Bij de bushalte begon Lupa ineens te trillen... Alsof ze doorhad dat ze wéér dat enge ding in moest. Maar verder ging 'rustig' liggen wachten tot de marteling 

 

Eenmaal in de bus was ze best angstig. Ik merk dat ze vooral de bochten héél spannend vindt. Ze zit op schoot en leunt dan op mijn arm en haar pootjes klemde als een knijpbeestje om mijn arm heen als we een grote bocht doorgingen. Ze doet het zo knap maar het is een moeilijk proces voor haar! 

 

 

Mooi op tijd voor onze eerste les "opvoeding beginners" omdat ze te oud is voor de reguliere puppycursus. Maar deze cursus sluit goed of zelfs beter aan bij ons! 

 

Ik had eigenlijk verwacht dat ze de meest ongecontroleerde van het stel zou zijn. Hier in de wijk is ze zó enthousiast en wil naar elke hond toe. Maar de vreemde omgeving en 9 andere honden waren toch wel indrukwekkend dus ze was verdacht rustig en braaf. De instructrice weet van Lupa haar achtergrond en houdt daar goed rekening mee! Geeft bij de oefeningen ook extra tips voor mij & Lupa. 

 

Wel mooi om te zien hoe Lupa al gegroeid is als we hier in de buurt wandelen. Het is zo eigen voor haar geworden en ze geniet er zo van. Terwijl is zo'n groep onstuimige pubers die nergens bang voor zijn is ze een heel braaf, rustig hondje wat volledig op mij (of de strootjes op het grasveld & de alpaca's op het veld ernaast) gericht is. Op haar tijd even rustig kennismaken met andere honden maar zo alles tegelijk is nog veel voor haar. En dat onze band al heel sterk en vertrouwd is! 

 

Maar ze deed het super! De oefeningen als naam, leiden, volg, kom etc. doet ze zo goed en met plezier! Tijdens de theoriestukjes zit ze dan voor me met haar knijpoogjes me aan te staren en dan hebben we even een momentje dat we zo blij naar elkaar staren dat ik haar wel op wil vreten! 

 

Ze is wel echt de allllerkleinste uit de groep naast een labrador, boxer, Ierse setter, Australische shepherd, 2 beagles en een soort van wolfshond. Bij het leiden over de hordes mochten wij dus ook als laatste want dan konden de stokjes naar de laagste stand... :') Maar ze ging er zonder moeite overheen! 

 

En toen de terugreis. Helaas reed net de bus voor onze neus weg dus hebben we nog even extra genoten van de zon en zijn vast naar de volgende halte gelopen (die iets verder bleek dan ik vanuit de bus had ingeschat). Eenmaal bij de bushalte lekker in het zonnetje zitten knijpen met onze ogen! En in de bus... Alsof ze dacht "nou na al die nieuwe dingen op cursus ken ik deze bus wel" ging ze liggen en heeft geen één keer getrild! Twee keer een gaap en halverwege ging ze uit zichzelf op de stoel naast me zitten om er af te springen. Beetje rondsnuffelen en uiteindelijk voor die deur die straks open gaat en waar we uit gaan zitten wachten hihi. 

 

Dus ja, het gaat erg goed met Lupa! Ik geniet me suf van haar en zij is zelf ook zo'n genietertje!

honden page profiel Sterre en baasje JuliaSterre en baasje Julia 3 doggies

honden foto van Sterre en baasje Julia

Super fijn dat het zo goed gaat met Lupa, en dat ze haar 'loopsheid' goed heeft doorstaan (geen idee hoe ik dat het beste kan verwoorden..) ik blijf haar echt een dropje vinden, ze lijkt me zo loef en aanhankelijk !

super foto's weer en een leuke update!

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Kusje voor Lupa, wat een lekker wijffie is het toch!

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Wat heerlijk om te lezen allemaal! Wat een knappe meid is ze toch!

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" Super fijn dat het zo goed gaat met Lupa, en dat ze haar 'loopsheid' goed heeft doorstaan (geen idee hoe ik dat het beste kan verwoorden..) ik blijf haar echt een dropje vinden, ze lijkt me zo loef en aanhankelijk !
super foto's weer en een leuke update! "

 

Ja ze is heel lief en aanhankelijk! Ook heel stoer en ondernemend. Maar een echte kroelerd! Na haar loopsheid nóg meer, zo lekker in je nek liggen kroelen hihi. Dank je wel voor je leuke reactie! 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

" Kusje voor Lupa, wat een lekker wijffie is het toch! "

 

Je krijgt een kus mét tong terug van Lupa 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Oh wat een lekker lenteweer vandaag! Lupa was nog erg moe van gisteren. Dus lekker rustig aangedaan en extra van de zon genoten! Deur open en rollen maar hihi. 

 

pagina 6 van 15 12 3 4 5 67 8 9 10 11 12 13 14 15
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^