Zó snel tevreden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

Een tijdje geleden heb ik een tweedehands vouwbare bench gekocht voor Saartje. Helaas was de rits kapot. Gelukkig heb ik een super lieve handige oma die er voor mij een nieuwe rits in heeft gezet. Gisteren kreeg ik dus de bench terug en heb hem gelijk opgezet om te zien of Saar het leuk vond. 

Dat zat wel goed! 

 

 

De bench werd geleverd met een hoes er om heen, waar je hem als hij opgevouwen is in kunt doen. Terwijl ik druk bezig was met de bench in elkaar te zetten, had ik de hoes achter me neer gelegd.  Draai me om... en...

 

Maffe Rayosk. Zó snel tevreden die kerel. We hebben twee hele zachte comfortabele manden in de kamer staan, maar hij is helemaal verliefd op de hoes van de bench en hij komt er alleen af als het moet .

 

En Saartje, die pikt ondertussen lekker de twee mandjes tegelijk in

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik vind het toch zo frappant he, dat hondjes zo graag op iets willen liggen.

 

mooie fotoos van je twee.

 

Bamse ligt ook wel graag ergens op. een ronde rode mat , zodra ze binnen komt, hoppa van haar. en hoewel ze het daarna heel warm gaat krijgen gaat ze er wel weer af, maar toch willen honden graag ergens op liggen.

 

en wat een bijdehante oma heb jij, knap gedaan.

honden page profiel -- 3 doggies

Haha, het cadeaupapier is leuker dan het cadeautje zelf!

 

wel heerlijk hoor, zon tentje!! Lekker knus wegkruipen! Dat zou wel wat voor Bobby zijn misschien! Van een ijzeren bench krijgt ie de kriebels!

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

Haha lekker tevreden hondjes 

honden page profiel --

honden foto van -

" Haha, het cadeaupapier is leuker dan het cadeautje zelf!
 
wel heerlijk hoor, zon tentje!! Lekker knus wegkruipen! Dat zou wel wat voor Bobby zijn misschien! Van een ijzeren bench krijgt ie de kriebels! "

 

Ja het is echt een fijn ding! Saar vind het ook wel eens lekker om ergens weg te kruipen, vandaar dat ik hem gekocht heb. Zelfs de 'raampjes' kunnen dicht om het nog knusser te maken 

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Xtine

Grandioos.
Je denkt dat je ze kent maar, maar toch sta je inderdaad nog altijd regelmatig voor verrassingen.
Leuk hé.

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

wat een heerlijk stel

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ik heb precies dezelfde voor Puck! Eerst gebruikt voor in de woonkamer, maar omdat het luikje toch niet meer dicht ging gezien Puck goed zindelijk was heb ik hem weer opgevouwen. Gebruik hem nu alleen nog als ik naar een wedstrijd ga, ze gaat er dan weer met veel plezier in.

Volgende forumvraag: De zingende Engelse Bulldog Kyra
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^