Hondendagboek - Een dagje met Senna (2)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sanne MulderSanne Mulder

honden foto van Sanne Mulder

Dus... Het baasje heeft het blijkbaar in haar hoofd gehaald dat het leuk is om in de winter te gaan fietsen. Dacht vandaag even dat ik weer naar die dierenarts moest!!

Maar nee, gelukkig niet! Die auto's zijn nog steeds doodeng en vandaag kwam er opeens een vrachtwagen op ons af gereden. Ik was er van overtuigd dat ie ons wilde vermoorden, dus ik sprong snel opzij! Mijn baasje was zich van geen kwaad bewust en dus moest ik haar maar mee trekken. Ze is bijna van haar fiets gevallen en zowat onder die vrachtwagen belandt, maar ik heb haar mooi wel gered!

Vervolgens gingen we verder. Het baasje fietst niet zo snel, dus moest ik haar maar helpen. Ze is gelukkig niet zwaar, dus kon ik haar makkelijk voortslepen. Alleen een beetje raar dat ze soms op de remmen ging staan. Die weet ook niet wat ze wil...

Vervolgens is die muts ook nog eens de afslag vergeten! Zat totaal niet op te letten, dat baasje, waardoor we bijna voorbij het bos gingen. Het was een beetje priegen, want het was een bocht naar links en ik liep rechts van haar. Vond ze niet zo leuk, want ze viel weer bijna van haar fiets. Maar we zijn door het bos gegaan! Daar mocht ik lekker los rennen. Eenden opgejaagd, een reiger een hartverzakking bezorgd en twee teckeltjes tegengekomen. Die enkelbijtertjes waren wat minder leuk. Maar even met boogje omheen gegaan.

Toen moest ik opeens weer aan de riem en gingen we weer terug naar de weg! AAAAHHH!!! Nog meer van die stomme auto's!!!

Daarna reden we een groot plein op. Het was er verschrikkelijk druk!!! Een soort bijeenkomst voor auto's! Doodeng. Gelukkig stonden de meesten stil.

Daarna werd de fiets achtergelaten en gingen we ergens naar binnen. Heel veel mensen en HEEL VEEL geurtjes! En een soort mini auto's. Die waren minder eng dan de echte auto's, maar deze ratelden heel erg. Maffe dingen...

Overal stonden planten en we liepen langs een paar bakken met vissen. Ik vind vissen niet zo interessant. Diesel wel, die kan uren op de brug van onze vijver liggen kijken naar de vissen.

Het baasje moest even met een meneer praten over vissenvoer en MIJN GOD wat rook hij raar! Planten, vissen, konijnen, allerlei geurtjes! Hij vond mij erg leuk en ik kreeg een aai over mijn bol. Zijn handschoenen roken ook lekker! Ik mocht ze alleen niet uittrekken, hoe voorzichtig ik ook deed..

Daarna liepen we door naar grote ruimte vol dieren. Konijntjes zoals wij die ook hebben, alleen dan kleiner. De vogels werden zowaar stil toen ze me zagen en de degoes kwamen meteen naar het glas lopen. Ik probeerde met ze te spelen, maar dat lukte niet zo goed.

Toen liep het baasje steeds heen en weer tussen twee gangpaden. Iets over konijnenvoer... Beslis gewoon waar je heen wilt, mens!

Ze wilde ook nog wat lekkers voor mij meenemen. Drie gangpaden vol met snoepjes en botjes en brokken en speelgoed! Alleen jammer dat alles in plastic was verpakt...

Nog even wat diepvries vlees voor de fretten halen. Terwijl zij probeerde te beslissen welke smaak ze wilde, ging ik maar even bij een mevrouw kijken. Die was dozen aan het uitpakken en daar zat ook weer van alles in! Ik kon alleen niet ver komen, want ik had de riem om. Die mevrouw vond dat blijkbaar erg grappig, want ze moest lachen toen ik dichterbij wilde komen. Ik weet niet of ze mij uitlachte of het baasje. Ik denk het baasje, want die werd opeens bij de diepvries weggetrokken. Grappig hoor...

Verderop was een hele rij mensen en moesten we even wachten. Dat was niet erg, want voor ons stond een ouder stel dat gek bleek te zijn op Duitse herders. Ik kreeg dus weer lekker veel aandacht.

Aan het einde van de rij werd me een koekje aangeboden. Dat rook erg lekker, dus heb ik het aangepakt. Het smaakte wat minder, dus heb ik het weer uitgespuugd. Het baasje vond me nogal ondankbaar. Terwijl zij haar spullen pakte, heb ik het koekje toch maar opgegeten.

Buiten bij de fiets kwam er nog een meneer naar ons toe die me ook aaide. Wat een aandacht!

Daarna moesten we weer langs al die stilstaande auto's en gingen we het bos weer in. Daar heeft het baasje me per ongeluk aangereden, omdat twee honden me probeerde te bijten. Ik schrok en wilde naar het baasje vluchten, maar die was al dichterbij dan ik dacht. Nou ja, het deed geen pijn en die honden waren aangelijnd. En even later moest ik het baasje nog even redden van een reiger. Hij zat daar wel rustig aan de waterkant, maar onze vissen kan ie ook zo opvreten. Moet er niet denken dat ie het baasje aanvalt...

Eventjes later waren we weer thuis en mocht ik nog even met Diesel buitenspelen. Daarna werden we in de gang opgesloten omdat we modderig waren. Ja, dan moet je maar niet dweilen voor je ons buiten laten spelen.

Zo. Nu ga ik lekker lang slapen. Dan heb ik vanavond weer genoeg energie om te klieren :)

honden page profiel --

honden foto van -

Hihi wat een ontzettend leuk verhaal! Ik heb er hartelijk om kunnen lachen, heerlijk zo'n dagje op pad met je hond. Hoop wel dat jullie heel zijn gebleven!

Volgende forumvraag: Voorstellen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^