Bottenoorlog 3.0 een iirritant husky heren probleempje. Ideeen/tips welkom

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

Nee, er vloeit hier geen bloed maar ik zit met het volgende. Shadow en Spot lopen te mieren met hun knaagbotten. Ze zijn sowieso al redelijk kieskeurig aan het worden maar de laatste maanden is het heel lastig om iets te vinden waar ze meteen aan gaan knagen. Wat ze doen als ik ze allebei wat geef is elkaar daarmee uitdagen. Dus Shadow legt zijn knaag een meter van zich af en gaat Spot lopen aanstaren. Of Spot gaat zijn bot lopen verstoppen - bij voorkeur begraven in de bloembak (zucht). Tenzij iets heel lekker was, dan begonnen ze meteen. Dus ik eea in huis gehaald maar tegenwoordig is niks meer lekker genoeg. 

Ok, even creatief zijn, een paar keer nu de hele boel in de tuin op de hromd gegooid en ze laten kiezen onder het motto 'als jullie het zelf kiezen, heb je er vast zin in en wordt het wel opgegeten. Nou nee, shadow pakt wat, spot pakt wat en het hele spel begint opnieuw. Ze vechten niet erover, maar het roept wel spanning op. En laatst ging het dus wel een keer fout; ik mat Shad op stap geweEst, Spot wat te knagen gegeven en toen we thuis kwamen komt Spot mij enthousiast begroeten, bedenktzich, keert zich om en op dat moment dus wel een grom-grauw partij in het nachthok...

 

Scheiden dan maar? Werkt ook niet. De ene in de tuin, de andere in de bench, ze beginnen gewoon niet met knagen c.q. eten, pas als ze 'uitgedonderd' zijn. Ik ben het een beetje zat, ik kan alles zelf wel zo van ze afpakken - en dat doe ik ook als het me te lamg duurt- maar het is voor het gebit wel zonde. 

 

Verder ben Ik op het moment thuis, heel gezellig voor de heren maar ik kan niet zoveel ivm verschoven wervel (nee geen spit.... Hoger in mijn rug) en ik hoopte ze zo lekker bezig te houden. Nou ja, bezig houden lukt wel maar niet op een ontspannen manier.... We puzzelen en clickeren en oefenen heel hard op lopen zonder trekken, maar in de uurtjes dat ik plat moet is het wel fijn als ze zichzelf ook bezig kunnen houden. Iemand nog een idee hoe ik hier in kan grijpen dat het klootviolen stopt en ze gewoon net als vroeger weer lekker gaan liggen knagen?

 

(By the way, mocht er hier iemand zijn die een stukje met een gekke husky wil hardlopen of steppen, ik heb Shadow in de aanbieding. We improviseren wat af, ik kan weer met 1 hond lopen mits ik voorzichtig ben, ik heb hulp van vrienden en mag veld gebruiken van oppas maar hij wil zooooo graag werken... En ik mag niks doen met valrisico en mijn man heeft au knie...) 

honden page profiel maxlisamaxlisa 3 doggies

honden foto van maxlisa

ik! ik! ik wil wel on the road alleen woon je zover. maar ben best bereidt ene dagje heren vermaken te doen hoor. beterschap.

wat voor botten heb je voor ze? kan je ze niet hun eten over de dag wat verdelen over een kong of anti schrokbak?
hier is het bijna hetzelfde met mijn schatjes hoor. lisa knaagt zo snel als ze kan stikt onderweg nog een paar keer bijna en maxje geeft er niet zoveel om dus zijn botje wordt gejat door truus tut. zo sloom is ze dus niet.

en anders geen botjes, hebben ze maar pech, want ze voelen dondersgoed aan dat ingrijpen van de baas niet zo kordaat gebeurd als normaal. dikke pret zo n zielige baas in combinatie met teveel energie en kouder wordend weer.
zou niet graag met je willen ruilen.

en sorry lig in een deuk om je schrijven (alweer) ik zie het helemaal voor me, en dit soort grappen zijn nou eenmaal bij een ander erg leuk. en nee niet bijjezelf.

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

" ik! ik! ik wil wel on the road alleen woon je zover. maar ben best bereidt ene dagje heren vermaken te doen hoor. beterschap.

wat voor botten heb je voor ze? kan je ze niet hun eten over de dag wat verdelen over een kong of anti schrokbak?
hier is het bijna hetzelfde met mijn schatjes hoor. lisa knaagt zo snel als ze kan stikt onderweg nog een paar keer bijna en maxje geeft er niet zoveel om dus zijn botje wordt gejat door truus tut. zo sloom is ze dus niet.

en anders geen botjes, hebben ze maar pech, want ze voelen dondersgoed aan dat ingrijpen van de baas niet zo kordaat gebeurd als normaal. dikke pret zo n zielige baas in combinatie met teveel energie en kouder wordend weer.
zou niet graag met je willen ruilen.

en sorry lig in een deuk om je schrijven (alweer) ik zie het helemaal voor me, en dit soort grappen zijn nou eenmaal bij een ander erg leuk. en nee niet bijjezelf. "

 

He, altijd leuk als je langs wil komen maar het is wel een pokken-eind weg voor je! Lisa hier op bezoek vinden de heren vast prachtig maar Max op hun terrein.. ik denk het niet (ahum...)

 

Het was al langer aan de gang hoor, dit speelt echt al maanden. Dus ik denk dat niet dat ze het nu doen vanwege mijn minder mobiliteit. Wat ik wel merk is dat het de laatst tijd erger wordt - vandaar dat ik denk, ik reageer er misschien wel verkeerd op. 

 

Ik heb in huis:

Buffelhuid

Runderkophuid

Lamspootjes

Runderoren

Varkensoren

pensstaven

eendenekken

en nu een "dogbone" (die moet ik nog uittesten)

 

Gehad: farmfood antlers (motten ze al helemaal niet meer) 

 

(Yup, mijn man wil zo'n bordje op de deur "beware, spoiled rotten dogs live here" ) 

 

Da's allemaal niet lekker genoeg om direct aan te beginnen. Uiteindelijk begint 1 vd 2 wel (meestal Spot) en dan wil Shadow ook nog wel eens wat gaan doen. Uiteraard pas als Spot uitgegeten is en aanstalten maakt om richting zijn bot te lopen. 

 

Kong en voederbal voor de brokken heb ik en gebruik ik ook, maar ze krijgen een beetje tandsteen, vandaar dat ik dacht knagen is ook een goed idee... 

 

Wat ik nu doe: ik laat ze wat kiezen, dan doe ik de ene in het nachthok, de andere in de tuin en wacht een half uur. Wat dan nog niet op is, gaat terug in de ton. 

Maar vaak zie ik het al aankomen, mn bij Shadow dat hij er niet aan gaat beginnen. Wat zouden jullie doen? Eerder weghalen? 

 

Oh ja, nog iemand tips voor verse knaagmaterialen die ik zou kunnen proberen? Ze eten brok en KVV. 

honden page profiel cantouchcantouch 3 doggies

honden foto van cantouch

Helaas kan ik je niet helpen met het entertainen van je honden. Ik vrees dat ik geen geschikt husky materiaal ben, ook al staan ze op mijn favorieten lijstje.

 

Wel twee tips voor knaagmateriaal, de enige twee dingen die hier meteen worden opgegeten ipv. als speeltje worden gebruikt zijn geelhaar (nekspier) en bullepees (Hij krijgt altijd een hele maar we halen hem weg na een tijdje).

 

Vooral de bullepees doet hij een tijdje mee, maarja dat ding is ook meer dan een meter groot. Alleen jammer dat ze zo duur zijn.

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

 

Ze klinken inderdaad als een stel verwende honden...lol...ik snap je man wel met zijn bordje

 

Kunnen ze er niet mee omgaan? Opbergen...en later nog een keer proberen.

 

Of vervang in onderstaande plaatje door een hond en koekje.

 

Loslaten in de tuin...en de hond rend zich rot.....maar het is een husky en die slimmerikken hebben na een paar keer door hoe ze alsnog dat koekje te pakken kunnen krijgen.

 

Je kan de honden ook laten kwijlen op de botten.

Leg ze zo neer dat ze de botten kunnen zien, maar er niet bij kunnen.

Op het moment dat ze echt lopen te watertanden, geef je de botten.

Dan houden ze ook wel voor 15 minuten op.

 

Zou ook dit niet iets zijn om je honden toch de beweging te laten krijgen?

 

En anders meenemen naar een meertje en ze daar laten zwemmen..(als dat teminste gaat met een dikke huskyvacht)...laten zwemmen naar die bal...en daarn zijn ze uitgeput.

Daarna ben jij ook uitgeput omdat iemand die troep moet opruimen

 

 

honden page profiel maxlisamaxlisa 3 doggies

honden foto van maxlisa

je kan de botjes ook eventjes in een bak water leggen, dan zijn ze zacht alsof er al op gekwijld is, dan vinden de ze vaak wel lekker.
en ik vrees toch inderdaad dat jouw meneer gelijk heeft, ze zijn te verwend.
en jut en jul kunnen helaas niet zonder elkaar anders had ik maxje prima bij een oppas kunnen laten, ben groot fan van jouw mannen en stiekem vooral van shadow, zijn looks om te kwijlen.
ik weet dat er daar beneden wel een trainingsclubje is, misschien kan je ze iig in het weekend bij hun uit besteden, als je wilt kan ik even vragen, maar vrees dat je toch een keer aan de facebook moet, dat is makkelijker in contact brengen oh je hebt wel e-mail.

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper 3 doggies

honden foto van Tiffani & Pepper

Sorry kan je helaas niet helpen maar hoop dat je een oplossing vind , tsja ik zoek nog een stepmaatje voor Pepper ( alleen werkt niet echt.. of er moet iemand voor fietsen , hij snapt het principe nog niet en heb 1 x met een ervaren hond ernaast en zijn houding veranderde gelijk dus hij heeft het nog even nodig )

 

Maar ik ben bang dat je niet echt in de buurt woont.

 

Misschien in de gezellige poolhonden groep op zoek gaan ? Er zijn een hoop mensen die sinds kort een step hebben aangeschaft en aan het oefenen zijn met hun eigen hussen. Ook een paar ervaren steppers 

 

 

honden page profiel FabienneFabienne 3 doggies

honden foto van Fabienne

Ik kreeg eens de tip om de botten in een slap of zoutarm bouillonnetje te leggen. Werkt wellicht prima voor veel honden, maar voor de mijne niet. Vertikkeritis.

Maar misschien toch eens het proberen waard?

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne 3 doggies

honden foto van Luan en Lenne

Misschien wat pindakaas op de botjes?

 

Sorry verder echt geen idee. Heb je gedroogde vishuid al eens geprobeerd? Anders misschien met een gevulde kong aan de slag?

honden page profiel gojagoja 3 doggies

honden foto van goja

Ik heb dit probleem met mijn 1e 2 reuen ook gehad.

Ze vonden het wel lekker, maar wilde perse wat de ander had (al was dat precies hetzelfde) tja, oplossing........ nee dus.

 

Het gevolg was dat ze zelden iets kregen (dan vaak iets van een runderoor) en ik geen gedoe accepteerde, dan ging het gelijk weg.

 

Verder bleef er nooit wat liggen, we hadden gewoon geen zin in dat gezeur onderling wat dan altijd wel aan de gang bleef, ze gebruiken het gewoon om met elkaar te communiceren, maar omdat ze natuurlijk toch beperkt zijn in hun actie-radius kan de spanning knap hoog oplopen.

 

ballen ofzo lagen er ook nooit, hooguit hun "todjes' omdat ze daar geen ruzie over maakten, omdat het Boy niets interesseerde.

 

Soms het nadeel van meer honden hebben.

Haha, Shannah heeft vanalles liggen, een knauwbot, 3 speeltjes, soms een restantje lekkers..... geen concurrentie voor haar en ik geloof dat ze daar wel van geniet.

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

Zo, de runderkophuid maar even te weken gelegd in de bouillon, want Spot moet toch echt een beetje 'tanden poetsen' en ie bak was al gelijk erg interessant. 

 

Hopelijk wil hij er zo wat mee want ik moet even om en om met ze naar buiten vandaag.

 

dus aanbieden ieder apart en dan als erniet geknaagd wordt snel maar weer weghalen. Ja, ze gebruiken het inderdaad om onderling af te tasten. Als pups vloog Shadow soms echt direct op Spot af om beide botten te confisceren - dat vonden we uiteraard niet goed... Gelukkig heeft meneer wat meer zelfbeheersing gekregen maar het is wel nog een pestkop..

 

Speeltjes en zelfs kong of voederbal (de wobbler en pyramid) gaan wel samen, dan wordt er niet geklooid.... Dus dat dan maar tegen de verveling... 

 

Oh ja, zwemmen... Dat vinden ze echt niks. Bovendien naar een meertje gaan is nu niet echt mogelijk (auto rijden = geen feest) en als ik een bal in het water gooi mag ik die mooi zelf gaan halen...

 

@maxlisa; als je een mail adres hebt oid graag! Ik heb al een musher hier in de buurt benaderd maar niks gehoord helaas. Het gaat mn om Shadow, Spot zit mog met z'n poot dus dat pak ik liever zelf op over een paar weken, die moet toch gedoseerd beginnen. 

 

@cantouch; bullepees gaat Shadow van aan de dunne. Onze slager verkoopt die trouwens voor 2 euro de kilo! Ik vind het ook wel jammer dat dat niet wil... 

 

@tiffani: veel hussen werken beter met z'n 2-en. S2 ook hoor, alleen gaan ze keihard van start maar vinden ze het daarna ook regelmatig tijd voor even een plasje of een stukje wandelen... Heel constant zijn ze dan niet. Met z'n 2-en is het zodanig 'geweld' dat ze de bungee van de step kapot hebben getrokken ('geschikt voor 1-3 honden') maar blijven ze veel beter doorwerken. Ook Chenak en Janouk werkten samen veel beter dan alleen. 

 

@luan en lenne: gedroogde vishuid, waar kan ik dat krijgen? 

 

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Evy doet een moord voor gedroogde makreel. Verder hebben we hier geelhaar in huis wat ze ook verschrikkelijk lekker vindt en gedroogde luchtpijp. Er schijnt ook weer iets nieuws op de markt te zijn ter vervanging van die hertengeweien, een soort van wortel. Wel erg lastig zeg...

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne 3 doggies

honden foto van Luan en Lenne

Ik heb gedroogde vishuid via www.oervoer.com. Wellicht het idee om een droger aan te schaffen? Kan je zelf ook dingen drogen en veel varieren. Volgens mij zijn die dingen niet eens zo duur. 

 

@Sanne: bedoel je anco wortel? Ik zag dat laatst ook ergens maar vond het best wel duur en had geen zin om het zomaar te gaan proberen.

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper 3 doggies

honden foto van Tiffani & Pepper

Voor de step ben ik wel wat gewend , regelmatig in de bosjes gelegen pepper is niet zo heel fanatiek voor de step dus daar moet een hond naast die m motiveerd maar naast de fiets is die wel erg fanatiek ! Komt gewoon omdat hij het nog niet doorheeft voor de step.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier wel eens vijf newfoundlanders, en nimmer botten dan , daar doe ik niet aan, zijn goedmoedige beren, maar zelfs een grom vind ik al vervelend, ja weet het , ik ben lekker softy. hahahaha

 

ik geef ieder een bot na het eten, allemaal apart. en als ik niet genoeg ruimtes heb, dan in wisseltijden, oooo erg ben ik he. hahaha

 

ben ik heel eerlijk in, mijn Bams heeft nog nimmer gegromd naar me, wil ik ook niet van anderen honden, en heb geen zin om alert te zijn als er wat mis gaat, de gewichten spelen ook mee, wat als er vijf honden opeens bodypumpen gaan, hoe hou ik ze ? dus apart de botten, en lukt het niet apart dan in wisseltijden.

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Hier doen ze het momenteel met een bot, om de beurt niks geen gegrom liggen naast elkaar ,Lobke is een goed sul, maar Lodewijk wilde nog wel eens grauwen ,nou dan had hij pech en ging hij afkoelen in zijn bench . er liggen 2botjes waar geen van beide naar kijken , het bot wat nu Lobke aaan het kauwen is lag er ook al tijden heb het toen in een bak water gelegd een nacht en nu is het favoriet,Lodewijk pakt niks meer af dus nu regel ik wie er kluift de ander gaat maar een dutje doen, voorlopig zijn ze zoet  ga ik weg dan leg ik het bot weg krijgen beide een half koekje en als ik terug kom het bot .. heb een tijdje geduurt maar er word niet gegromt en ook niet uit elkaars bek kijken .en anders heb ik meneer Vlaai nog mijn oude kat die die twee wel even laat zien dat hij de baas is.Hein.

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

@willemijn; het maakt niet uit of ik ze apart zet. Net was ik met Spot lopen en shadow wat te knagen gegeven. Hij heeft er wat mee gedaan maar de rest ligt hij dan te bewaken tot Spot terug komt. ( en aangezien hij er wel mee aan kwam sjouwen naar mij tijdens het begroeten,  hem vrolijk beloond, het aangepakt en opgeborgen. Gezien de teleurgestelde blik was dat niet helemaal de bedoeling) 

 

honden page profiel luzluz 3 doggies

honden foto van luz

Had het vroeger ook, toen ik nog 2 staanders samen had. Waren 2 koppige karaktertjes, maar het was echt een spelletje, dat uitdagen. Verstoppen, begraven, terug op graven en mekaar uitdagen.

Tot ze één maal eens een echt gevecht hebben gehad, met gewonde honden, daarna hebben ze samen nooit geen bot meer gekregen.

Joline (Gast)

Je geeft ook vers vlees toch? Misschien een rauw bot, zoals een konijn of eend karkas. Dat je evt een dagje in de week barf geeft. Heel simpel een karkasje met een penslap of gemalen pens.

 

Zijn ze toch lekker aan het kauwen, en het is eten dus meestal wel jammie.

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Begint nu echt te klinken dat je husky's teveel energie opbouwen omdat je even gewoon niet teveel kan wandelen.

 

Is er echt geen Musher (als ik het goed spel) die je rouw-douwers mee kan nemen met rennen?

Vaak 1 keer per week is voldoende om ze goed moe te krijgen waardoor jij het kan onderhouden met gewoon wandelen.

 

Anders is het alternatief echt die loopband.

Je kan ze al goedkoop 2de hands vinden op marktplaats.

Je kan dat ding in de schuur neerzetten of in huis...(als ze het maar niet te warm krijgen met het rennen)...en kunnen ze op die manier hun overtollige energie kwijt.

En ja..ik weet dat die dingen ook stroom gebruiken....maar als het een paar hyper-husky's weet te kalmeren is het een goed veilig alternatief.

honden page profiel anne mardisanne mardis 3 doggies

honden foto van anne mardis

Mmm ik ga deze topic volgen hoor, ik heb ook zo 2 rare honden in huis.. 

Voor Ziva is het al gelijk welke botten het zijn, die is niet kieskeurig en voor Arslan eigenlijk ook niet maar ze dagen elkaar wel uit ondertussen of is dit pubertijd ?

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

" Begint nu echt te klinken dat je husky's teveel energie opbouwen omdat je even gewoon niet teveel kan wandelen.
 
Is er echt geen Musher (als ik het goed spel) die je rouw-douwers mee kan nemen met rennen?
Vaak 1 keer per week is voldoende om ze goed moe te krijgen waardoor jij het kan onderhouden met gewoon wandelen.
 
Anders is het alternatief echt die loopband.
Je kan ze al goedkoop 2de hands vinden op marktplaats.
Je kan dat ding in de schuur neerzetten of in huis...(als ze het maar niet te warm krijgen met het rennen)...en kunnen ze op die manier hun overtollige energie kwijt.
En ja..ik weet dat die dingen ook stroom gebruiken....maar als het een paar hyper-husky's weet te kalmeren is het een goed veilig alternatief. "

 

Het gedrag is niet nieuw hoor, dat speelt al maaaaaanden. Alleen nu denk ik, hoe kan ik hier wat aan doen zodat ze wel lekker kunnen knagen .... 

 

Nee, nog geen musher gevonden, wel een nieuwe puzzel en een nieuw balletje en dan maar de kong. 

 

Verder moet/mag ik 20 min powerwalken, nou dat doen we dan maar met hond ... Shadow geniet daar echt van, samen flink doorstappen. Kort lijntje aan de heupgordel en wel de gl zodat hij niet kan trekken maar hij stapte keurig mee. 

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

" Mmm ik ga deze topic volgen hoor, ik heb ook zo 2 rare honden in huis.. 
Voor Ziva is het al gelijk welke botten het zijn, die is niet kieskeurig en voor Arslan eigenlijk ook niet maar ze dagen elkaar wel uit ondertussen of is dit pubertijd ? "

 

 Ik denk inderdaad wel dat ze het gebruiken om de onderlinge verhoudingen helderder te krijgen. 

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

De kong was een succes: pate, pindakaas en stuk brood en 1 husky die er zeker een uur mee door de tuin heeft lopen stuiteren (Shadow) terwijl de andere binnen genoot van kroelen en puzzelen (Spot)

 

Gisteren om en om gewandeld in de middag - ik moest wat - en Spot was stil toen ik vertrok en stil toen ik terugkwam en aangezien de loeitoeter al op grote afstand hoorbaar is, is hij in ieder geval een poosje stil geweest en hij heeft aan een botje lopen knagen. 

 

Penslap... hmm.. veto van manlief (dat soort gore zooi... ) maar kipkarkas ga ik volgende week regelen, kan waarschijnlijk ook aan kalkoennek komen, zou dat ook kunnen? 

 

Samen in de tuin met Shad met balletje gespeeld (nieuw die heel hard stuitert, dus ik hoef bijna niks te doen en Spot een bot gegeven en dat lukte ook, want dan kan ik Shad afleiden en belonen en gaat Spot dus wel knagen. 

 

Dank dus allemaal voor de tips zo ver. Nu liggen er twee op een rolletje in de mand, neus onder de staart en verroeren zich niet. Pffff. Weer een week verder, so far so good. 

honden page profiel Dobber †Dobber † 3 doggies

honden foto van Dobber †

Alles wat je noemt aan kauwwerk, is zomaar opgegeten en misschien geen uitdaging meer voor de heren. Misschien is het wat over the top voor je, maar Dobber geniet altijd erg van een halve schapenkop en ook van lamsnekken. De schapenkop is ze echt een uur zoet mee, en de lamsnek (plusminus 40 cm lang) wel anderhalf uur. Vooral de nek is een heerlijk puzzeltje ;-).

 

Dobber krijgt wel volledig vers vlees volgens het prooidierenmodel... Ze krijgt regelmatig dit soort dingen (ook hele, complete konijnen) dus dat zal misschien verschillen met jouw hondjes (kvv/brok). Maar je kunt het allicht proberen om te zien hoe ze het vinden?

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Dobby heeft ook bijna een jaar gehad dat hij niks lustte qua kauwen. Geen pensstaafjes, geen buffelhuid, niet die andere buffelhuid van Farmfood (helemaal versnipperd door de kamer, niet gegeten), geen oren. Hij wilde het gewoon niet. Toen ben ik maar van die granenbommen "zachte botten" van de supermarkt gaan kopen. Jumbone of zoiets. En peentjes gegeven, daar kauwt hij wel op.

 

Nu, na een jaar ofzo, wil hij wel weer knauwen. En aangezien ik nog oude had liggen die uitgeprobeerd en nu wil hij ze wel. Rara... honden...

 

Het kan zijn dat ze gewoon even niet moeten, of dat je het echt in de vers vlees botten moet zoeken.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Ik volg je even. Luna is ook een mieren n***ker met eten dus wellicht nuttige tips voor mij want laatste tijd ook zij wachten met eten en moeilijk doen ermee.

 

ik wou dat ik kundig genoeg was om iets met shadow te doen, hoop dat je iemand ervoor vindt.

Volgende forumvraag: Blijf alsjeblieft nou is liggen!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^