GAIA dient kacht in tegen dierenplezier boechout

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Eindelijk ......

 

als je die uitbater vraagt om info  hoort, zijn het allemaal gezonde hondjes.....wat een leugens ! Hopelijk steunen Ann Lemmens en Gaia mekaar.

honden page profiel Em1989Em1989 3 doggies

honden foto van Em1989

Het linker oogje van het mopshondje dat als laatste in beeld komt ziet er ook niet zo gezond uit..

 

Ik hoop echt dat mensen hun puppy hier niet weg gaan halen

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Meneer de Hondenhandelaar heeft wel erg veel spatjes met zijn te jonge pups uit Oost Europa. Het is toch verschrikkelijk, dat puppies te jong op transport uit Oost Europa worden gezet. Men had hem moeten informeren. Als je in deze barbaarse hondenhandel zit, wordt men geacht de wetgeving hieromtrent te kennen. 

 

Meneer de Hondenhandelaar vindt het heel normaal om puppies als broodjes bij de bakker in zijn winkel te verkopen. Puppies, die onder barre omstandigheden geboren zijn in Oost Europa en waar de teven worden uitgebuit en elke loopsheid gedekt. Zelfs het al door de officiële fokkers kapot gefokte ras, Cavaliers worden verhandeld. Het laatste pupje heeft een ernstige aandoening aan zijn/haar linker oog.

honden page profiel Em1989Em1989 3 doggies

honden foto van Em1989

Ah tegelijk Loesje

honden page profiel stephaniestephanie

honden foto van stephanie

ik vond het vooral "grappig" (sarcastisch) dat meneer uit de lucht komt gevallen dat hij ABSOLUUT geen idee had dat een pup onder de 8weken niet "verhandeld" mag worden

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^