buitenlandse hond adopteren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

Ennnn het werd weer een klopjacht op ACE.

kan zo al 1 van je verhalen ontkrachten. Er worden geen honden naar nederland ingevlogen voor opvang.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Wij hebben beba laatst via de stichting beter honden leven gekregen. 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Ennnn het werd weer een klopjacht op ACE.
kan zo al 1 van je verhalen ontkrachten. Er worden geen honden naar nederland ingevlogen voor opvang. "

 

Hoe zo ontkrachten??

 

quote

Update Tim, 06-01-2014 : Dit vrolijke mannetje is Tim. Tim verblijft bij een opvanggezin in Nederland. Hier woont hij samen met andere honden..................................
 
Update Leah, 05-06)2014 : Leah is een enorm lieve, grote hond. Door haar verleden is ze het vertrouwen in de mens kwijt. Wie wil haar de tijd geven om samen haar vertrouwen terug te vinden ? Zodra dit gelukt is, kun je van een zalige hond genieten... Als opvangmama ben ik voor haar reeds een betrouwbaar persoon geworden.
unquote
 

honden page profiel --

 @ loesje (quoten lukt niet) er worden geen honden ingevlogen voor opvang. En tim zat volgens mij in Belgie niet nederland.

Honden die niet bij adoptanten kunnen blijven worden wel opgevangen, maar ze worden er niet om hierheen gehaald. Nogal een verschil. Heb ik zelf nog een keer naar geinformeerd namelijk. 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Waarom worden er dan opvanggezinnen gevraagd???

Er worden wel honden ingevlogen voor opvang in NL.

http://ace-charity.org/nl/helpen/opvanggezin-worden/

 

Er is zelfs een apart mailadres voor opvang in NL.

 

honden page profiel --

Loesje... Die opvang gezinnen worden gevraagd voor honden die niet bij adoptanten kunnen blijven.Voor die honden zoeken ze opvang gezinnen. Ze worden niet hierheen gevlogen voor opvang. Ik heb er zelf naar geinformeerd. Ik ga die mail wisseling niet openbaar zetten maar je kan aannemen dat ik dat zwart op wit heb.

 

Er zijn over ACE ontzettend veel haatzaaiers omdat die op de een of andere manier hun zin niet hebben kunnen krijgen, en hoe erg ik het verhaal ook vind van iemand op de vorige pagina die zelf een nare ervaring heeft, ik zou als TS was niet afgaan op zulke internetverhalen. De helft is verzonnen.

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

In mijn tijd waar ik hier over schrijf ,werden er in Nederland honden opgevangen.Ik heb zelf honden opgevangen.Dus hoezo mijn reactie ontkrachten?Ook nu worden er nog honden opgevangen.

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

" Loesje... Die opvang gezinnen worden gevraagd voor honden die niet bij adoptanten kunnen blijven.Voor die honden zoeken ze opvang gezinnen. Ze worden niet hierheen gevlogen voor opvang. Ik heb er zelf naar geinformeerd. Ik ga die mail wisseling niet openbaar zetten maar je kan aannemen dat ik dat zwart op wit heb.
 
Er zijn over ACE ontzettend veel haatzaaiers omdat die op de een of andere manier hun zin niet hebben kunnen krijgen, en hoe erg ik het verhaal ook vind van iemand op de vorige pagina die zelf een nare ervaring heeft, ik zou als TS was niet afgaan op zulke internetverhalen. De helft is verzonnen. "

 Zijn geen internet verhalen.Ik schrijf niks als ik het niet zelf heb meegemaakt of bij betrokken ben geweest.

honden page profiel --

Er zijn op 30.000 succesverhalen altijd wel 4 mindere dingen te vinden ja.

Wat zo jammer is is dat die mensen hun sokken onder hun reet vandaan rennen voor de hondjes, en zodra er iets gebeurt worden er heksenjachten geopend waar je u tegen zegt en heeft heel de stichting het allemaal expres gedaan. 

 

En dat is onzin want ze doen enorm goed werk. Met eigen ogen gezien.

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

30.000 succesverhalen?????Waar haal jij dit aantal vandaan?

honden page profiel --

" 30.000 succesverhalen?????Waar haal jij dit aantal vandaan? "

 

er staat op de site gewoon hoeveel hondjes er al succesvol zijn herplaatst.

Maar verder heb ik ook niet zoveel behoefte aan een discussie over de stichting dus ik ga ook niet meer op je in. TS moet zelf maar kijken waar ze zich goed bij voelt. Of dat nou ACE is of iets anders.

Het is jammer dat je ze zo zwart maakt maar als je niks beters te doen hebt be my guest.

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Zijn ook de niet succesvol geplaatste honden geteld?

 

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Wat een gezelligheid... Dit is al de 2de keer in korte tijd dat ik hier lid ben er een vervelende discussie is. Ik wil daarom ook deze topic weer sluiten.

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker

honden foto van Witte Draak

Ik zou Scooby Medina aanraden. 

 

Ik heb persoonlijke ervaring met APASA, hier heb ik een maand gewerkt. Maar bij dit asiel zou ik je aanraden om zelf langs het asiel te gaan om een hond uit te zoeken, want de site is erg slecht onderhouden. Er werken maar weinig mensen en zij weten alles van de honden (wat er trouwens meer dan 250 zijn, dus ruim voldoende keus dacht ik zo! )

honden page profiel --

honden foto van -

Ik heb niet alles doorgelezen omdat er zo te zien al weer een bom ontploft is. Ria, jammer dat je nooit verder na de sluiting van mijn topic hebt geïnformeerd naar de hond in kwestie. Ik ga er verder ook niet op in in dit topic, deze wellus-nietus discussies komen nooit aan een einde en ik wil daar ook zeker geen aandacht aan besteden. TS vroeg om ervaringen, die heb ik gegeven, ts vroeg niet of wij kunnen discussiëren over of ACE wel of niet goed is. Daar zijn meeeer dan genoeg topics over. 

 

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

" Ik heb niet alles doorgelezen omdat er zo te zien al weer een bom ontploft is. Ria, jammer dat je nooit verder na de sluiting van mijn topic hebt geïnformeerd naar de hond in kwestie. Ik ga er verder ook niet op in in dit topic, deze wellus-nietus discussies komen nooit aan een einde en ik wil daar ook zeker geen aandacht aan besteden. TS vroeg om ervaringen, die heb ik gegeven, ts vroeg niet of wij kunnen discussiëren over of ACE wel of niet goed is. Daar zijn meeeer dan genoeg topics over. 
  "

 Jij hebt jouw ervaring geschreven en ik die van mij.Is wel zo eerlijk.

 

honden page profiel --

honden foto van -

"  Jij hebt jouw ervaring geschreven en ik die van mij.Is wel zo eerlijk.
  "

 

Dat is zeker eerlijk, daar hoor je me ook niet over klagen, tenminste dat is absoluut niet mijn bedoeling. Waar ik op doel is dat bij jouw stukje over de hond al het een en het ander niet klopt.  Ik vind het jammer dat het dan zo wordt neer gezet zonder verder te informeren. Zoals hierboven al gezegd ga ik dat hier niet toelichten, daar is het topic niet voor en ik vind dat erg vervelend voor ts. 

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Laten we nog één keer proberen om het leuk te houden.

er zijn nu verschillende meningen en ervaringen gegeven, om hierover een loopgraven oorlog te gaan voeren heeft TS niets aan. Beiden verhalen zijn gehoord.

Als er nog andere leden komen met andere ervaringen zou dat fijn zijn en kan dit topic open blijven. Als er alleen maar meer gekibbel volgt gaat het direct op slot.

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

"  
Dat is zeker eerlijk, daar hoor je me ook niet over klagen, tenminste dat is absoluut niet mijn bedoeling. Waar ik op doel is dat bij jouw stukje over de hond al het een en het ander niet klopt.  Ik vind het jammer dat het dan zo wordt neer gezet zonder verder te informeren. Zoals hierboven al gezegd ga ik dat hier niet toelichten, daar is het topic niet voor en ik vind dat erg vervelend voor ts.  "

 

Jij hebt je posting aangepast,maar gelukkig had Natastic jouw posting gequote.

Dit is wat jij zelf over de hond had geschreven.Vandaar.

 

;.De hond verbleef wel in de hospitaalruimte. Toen ik naar huis ging was ze nog aan het bijkomen van de narcose, en vandaag zag ik haar er weer zitten, maar ze zag er goed uit.  
Verder weet ik niet waar ze vandaan komt, volgens mij is ze gevonden maar dat durf ik niet met alle zekerheid te zeggen. Waar we wel zijn achtergekomen is dat de kanker al verspreid is, ze is Leishmania positief en ze heeft hartwormen... dat arme beest. De enorme tumor is dus weg gehaald om haar laatste paar dagen wat comfortabeler te maken. (Ze heeft pijnstillers uiteraard ) "

http://www.hondenpage.com/hondenforum/176887/1/stage-bij-ace.php

honden page profiel --

honden foto van -

"  
Jij hebt je posting aangepast,maar gelukkig had Natastic jouw posting gequote.
Dit is wat jij zelf over de hond had geschreven.Vandaar.
 
;.De hond verbleef wel in de hospitaalruimte. Toen ik naar huis ging was ze nog aan het bijkomen van de narcose, en vandaag zag ik haar er weer zitten, maar ze zag er goed uit.   Verder weet ik niet waar ze vandaan komt, volgens mij is ze gevonden maar dat durf ik niet met alle zekerheid te zeggen. Waar we wel zijn achtergekomen is dat de kanker al verspreid is, ze is Leishmania positief en ze heeft hartwormen... dat arme beest. De enorme tumor is dus weg gehaald om haar laatste paar dagen wat comfortabeler te maken. (Ze heeft pijnstillers uiteraard ) "
http://www.hondenpage.com/hondenforum/176887/1/stage-bij-ace.php "

 

Nogmaals, en dit is de laatste keer dat ik het probeer uit te leggen. Je hebt nooit verder geïnformeerd over de hond nadat het topic op slot is gegaan. Een topic dat op slot is kan ik niet updaten. Ik hoop dat het nu duidelijk is.

honden page profiel Tineke Tineke

honden foto van Tineke

" Oké morgen werd overmorgen. 
 
Maar goed, ik heb goede ervaringen met Stichting ACE. Heb 3 maanden stage gelopen op het asiel in Spanje en heb uiteindelijk ook een hond mee naar huis genomen. Ik vond het contact met ACE-Nederland erg fijn en duidelijk. Je krijgt de hond niet zomaar mee, ze stellen je veel vragen en je ontvangt nog een huisbezoek. Nazorg ben ik ook tevreden over, als er iets is kun je mailen en krijg je vlot antwoord. 
Natuurlijk gaan er ook veel negatieve verhalen rond, maar dat is bij alles. Dat zijn vaak verhalen die mensen alleen onthouden en de positieve ervaringen worden dan snel vergeten. Gelukkig ken ik véél meer mensen met positieve ervaringen dan negatieve, inclusief mezelf, ik heb bovendien zelf gezien hoe alles er daar aan toe gaat 'achter de schermen'. Ik ken nog wel meer stichtingen met positieve verhalen, maar daar heb ik helaas zelf geen ervaring mee. Voorbeeld; Podencoworld, ken persoonlijk alleen maar hele positieve verhalen uit de omgeving terwijl er ook wel wat negatieve rond gaan op internet. Ik heb zelf geen ervaring, dus zal niet oordelen.
 
Kijk vooral naar waar je je zelf het prettigst bij voelt, veel succes met de zoektocht naar een nieuw maatje "

 

 

Bodine, blijkbaar ben jij het ook niet eens met de werkwijze van ACE.
Wat is anders de reden dat jij jouw reactie van 8 febr. (in jouw topic "Stage bij ACE") op 28 juli hebt verwijderd?
Jij schreef daarin dat een hond een ingrijpende operatie had ondergaan waar jij bij aanwezig was.
Die hond was ongeneeslijk ziek, leed aan uitgezaaide kanker, had Leishmania en hartworm.
Die arme hond had nog maar zeer kort te leven, waarom moest zij nog een zware operatie doorstaan? Dat zou je je eigen hond
toch ook niet aandoen?
Reden voor de operatie was, zo schrijft Bodine, om de paar laatste dagen van de hond wat comfortabeler te maken!
Diverse mensen hebben aan jou gevraagd hoe het de hond was vergaan na de operatie.
Jij reageerde daar steeds geprikkeld op en hebt nooit antwoord gegeven!?
 
Bodine is er ook van op de hoogte dat de niet tijdig verkochte broodfokpups, die ze in een etalage van een
dierenwinkel zagen, bij ACE terechtkomen. 
Als de pups te oud worden oftewel niet schattig genoeg meer zijn moeten ze ruimte maken voor "verse" pups.
 

 

honden page profiel ErnyErny

honden foto van Erny

Iedereen schrijft zijn of haar ervaring met de stichting waar zijn hond vandaan komt.

Als die ervaring dan negatief is en meerderen hebben dat zo ervaren dan lijkt het net of de bom ontploft is ,maar dat is niet zo.

Als mijn ervaring met mijn stichting slecht was en ik had dat geschreven en meerderen hadden diezelfde ervaring,dan was daar ook waarschijnlijk op doorgegaan.

Ik denk ook dat TS als zij ervaringen van stichtingen wil weten ,dat ze dan kan verwachten dat niet alles hossana is.

 

honden page profiel --

honden foto van -

"   "

  Tineke je schrijft nu vooral onzin op. Als je graang met me wilt praten mag dat via PB. Zelfde geldt voor Ria, maar laten we elkaar vooral niet beschuldigen van dingen die niet waar zij (pups). Reactie had ik verwijderd omdat mensen conclusies gingen trekken terwijl ik zelf niet eens duidelijk antwoord had (blijf goed lezen). Jammer dat je daar nu 6 maanden  later op terug komt, als het je echt had geïnteresseerd had je er nog wel naar gevraagd. 

honden page profiel Tineke Tineke

honden foto van Tineke

"   Tineke je schrijft nu vooral onzin op. Als je graang met me wilt praten mag dat via PB. Zelfde geldt voor Ria, maar laten we elkaar vooral niet beschuldigen van dingen die niet waar zij (pups). Reactie had ik verwijderd omdat mensen conclusies gingen trekken terwijl ik zelf niet eens duidelijk antwoord had (blijf goed lezen). Jammer dat je daar nu 6 maanden  later op terug komt, als het je echt had geïnteresseerd had je er nog wel naar gevraagd.  "

 

 

Je hebt dat zelf geschreven Bodine.

honden page profiel --

honden foto van -

"  
 
Je hebt dat zelf geschreven Bodine. "

 

Toen ik nog geen duidelijk antwoord had, blijven lezen tineke   we leven nu 6 maanden vooruit in de toekomst.

honden page profiel Tineke Tineke

honden foto van Tineke

"  
Toen ik nog geen duidelijk antwoord had, blijven lezen tineke   we leven nu 6 maanden vooruit in de toekomst. "

 

Ik bedoel over de broodfokpups Bodine.

 

Waarom wil jij het via pb, waarom mag het niet openbaar?

honden page profiel --

honden foto van -

"  
Ik bedoel over de broodfokpups Bodine.
 
Waarom wil jij het via pb, waarom mag het niet openbaar? "

 

Omdat het topic daar niet voor bestemd is zoals zelfs het moderator team al heeft aangegeven. Wil je praten, PB me maar. 

honden page profiel Tineke Tineke

honden foto van Tineke

"  
Toen ik nog geen duidelijk antwoord had, blijven lezen tineke   we leven nu 6 maanden vooruit in de toekomst. "

 

 

Waarom is nou die arme hond geopereerd terwijl ze  nog maar een paar dagen te gaan had?

honden page profiel Tineke Tineke

honden foto van Tineke

"  
Omdat het topic daar niet voor bestemd is zoals zelfs het moderator team al heeft aangegeven. Wil je praten, PB me maar.  "

 

 

Open een nieuw topic!

 

"De waarheid over ACE"!!

honden page profiel --

honden foto van -

"  
 
Open een nieuw topic!
 
"De waarheid over ACE"!! "

 

Nog één

 

Ik bied het je nog wel zo vriendelijk aan dat pbtje. Graag of niet hoor.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Stichting Poor Animal op TV
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^