Luan's zomervakantie :)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne

honden foto van Luan en Lenne

Hallo HP hondenvriendjes,

 

Hebben jullie me gemist? Ik ben thuis van een enorm fantastische vakantie. We zijn 1,5 week weggeweest. We begonnen in Italie, waar het erg warm was en ik in de rivier kon zwemmen.

 

 

We zijn niet lang gebleven in Italie, daarna gingen we weer lang in de auto, naar Zwitserland! Ik vond Zwitserland bijna net zo leuk als Oostenrijk, alleen jammer dat het er wat warmer was, maar het was er zo mooi! Kijk eens hoe mooi het er is!

 

 

We hebben heel veel treintjes genomen, en dan mocht ik naast vrouwtje op het bankje naar buiten kijken! Al was ik ook heel vaak moe en dan ging ik lekker liggen slapen in de trein.

 

 

Bovenop de berg ging ik in het gras spelen, de berg op en af rennen en af en toe wat apporteren of op een stokje kauwen... dat was echt super fijn!

 

 

Ondertussen was baasje met een klein helikoptertje aan het vliegen op de bergen, dat was ook erg gaaf!

 

We vonden op een gegeven moment een meertje waar ik lekker kon afkoelen van al het rennen en wandelen.

 

 

En baasje en vrouwtje vonden ook een standbeeld dat heel erg op mij leek

 

 

We zijn ook nog met een hele lange trein helemaal naar de "Top of Europe" geweest, en daar lag sneeuw!!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=I9S4d085lf4&list=UUxyIEq7iRvv-v613I3Q7Yrw

 

Tot slot gingen we nog een paar dagen naar de Veluwe in Nederland... toen was ik al een beetje moe...

 

 

En toen was het tijd om naar huis te gaan, toen we bijna thuis waren stonden voor de brug en gingen we gekke selfies maken! :D

 

 

Baasje en vrouwtje zijn heel trots op mij, ik heb mezelf ook een beetje verbaasd. Ik heb gespeeld met vreemde mensen in de sneeuw, ik heb tegen een chinese mevrouw aan liggen slapen in een treintje en ik heb een heleboel mensen me laten aaien. Iedereeen vond me ook zo mooi en knap daar dat ik de aandacht stiekem zelfs een beetje leuk begon te vinden. Ook ben ik op de Veluwe heel veel andere hondjes tegen gekomen en ik snap steeds beter hoe ik me rondom de andere mannen moet gedragen... Dus ik heb heel veel koekjes gehad omdat iedereen me zo knap vond. Wel had ik het overal zo naar mijn zin dat ik niet altijd zin had om te luisteren, met name niet als we terug naar de auto of naar het treintje gingen, het was allemaal veel te leuk! Maar uiteindelijk kwam ik wel hoor... ik wil toch met baasje en vrouwtje mee nieuwe avonturen beleven.

 

Nu ben ik heeeeeel erg moe en een beetje chagrijning maar vrouwtje zegt dat dat met een paar daagjes lekker slapen vanzelf goed komt :)

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Prachtige foto's van die knappe Luan

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wat gaaf dat Luan zoveel aandacht kreeg, maar wat wil je met zo'n prachtige hond!  Zo te lezen was het een fantastische vakantie!

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Mooie fotos!
En wat is luan een fotomodel zeg ;-)
Zo te zien voor allemaal een super vakantie geweest.

honden page profiel Mariska & LunaMariska & Luna 3 doggies

honden foto van Mariska & Luna

Wat een leuke foto's zeg!!! Als ik straks op mijn eigen woon en mijn echte eigen honden ga ik ook een kleine rond reis maken net als jullie je ziet gewoon zo veel

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne

honden foto van Luan en Lenne

" Wat gaaf dat Luan zoveel aandacht kreeg, maar wat wil je met zo'n prachtige hond!  Zo te lezen was het een fantastische vakantie! "

 

Dankjewel! Waar we in Zwitserland waren was een heel toeristisch gebied, een heleboel aziaten en indieers. Kreeg het idee dat die niet zo vaak honden zagen. En hij was echt heel braaf in de treintjes en in de sneeuw had hij het zo naar zijn zin. Hij staat op heel veel filmpjes en foto's van andere mensen. We kregen hem amper weer mee naar beneden, want iedereen wilde met hem spelen, leek wel of hij een beroemdheid was ofzo :)

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

Wow, dat ziet er heerlijk uit, jullie hebben genoten zo te zien!

honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti 3 doggies

honden foto van Inge en Jessy & Binti

Klink als een topvakantie! En wat een super gave foto's!! Zie ik het nu goed, dat dat helikoptertje ook een camera heeft? Dat heeft vast ook geweldige shots opgeleverd!

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne

honden foto van Luan en Lenne

" Klink als een topvakantie! En wat een super gave foto's!! Zie ik het nu goed, dat dat helikoptertje ook een camera heeft? Dat heeft vast ook geweldige shots opgeleverd! "

 

Klopt er zitten twee camera's op.  1 die contact heeft met zijn bril zodat hij live ziet waar hij vliegt, de andere voor opnames voor later.  Zijn hele mooie filmpjes geworden.  Hij gaat ze nu bewerken en er 1 mooi filmpje van maken :)

honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti 3 doggies

honden foto van Inge en Jessy & Binti

"  

Klopt er zitten twee camera's op.  1 die contact heeft met zijn bril zodat hij live ziet waar hij vliegt, de andere voor opnames voor later.  Zijn hele mooie filmpjes geworden.  Hij gaat ze nu bewerken en er 1 mooi filmpje van maken <img class=" /> "

 



Gaaf! Show je dat filmpje ook hier als het af is? :-D

honden page profiel Inge, baasje van Gina, Flynn en WobbeInge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe 3 doggies

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Wauw wat een mooie foto's! Zo te zien hebben jullie echt een top vakantie gehad. En wat kun je trots zijn he wanneer ze zich dan ineens boven verwachting goed gedragen;-)

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne

honden foto van Luan en Lenne

mijn vriend heeft het eerste vakantie filmpje af. Dit is een filmpje samengesteld uit de beelden die hij in Nederland heeft gemaakt al rustig vliegend voor mooie beelden.

 

De beelden uit Zwitserland volgen nog :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=jrRyxog6C0I&list=UUJqisoK-eyZsf7l2sNqRbVg

honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti 3 doggies

honden foto van Inge en Jessy & Binti

" mijn vriend heeft het eerste vakantie filmpje af. Dit is een filmpje samengesteld uit de beelden die hij in Nederland heeft gemaakt al rustig vliegend voor mooie beelden.
 
De beelden uit Zwitserland volgen nog :-)
 
https://www.youtube.com/watch?v=jrRyxog6C0I&list=UUJqisoK-eyZsf7l2sNqRbVg "

 Hele leuke beelden!

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne

honden foto van Luan en Lenne

Hierbij een compilatie van de highlights van de vluchten die mijn vriend in Zwitserland heeft gemaakt. Naar mijn smaak iets te veel draaien in het midden van het filmpje, maar desondanks is het een erg mooi filmpje geworden!https://www.youtube.com/watch?v=LousI3mfWvk&list=UUJqisoK-eyZsf7l2sNqRbVg

 

Volgende forumvraag: Foto topic
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^