'Second opinion' gevraagd

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Tessa (Gast)

Het was inderdaad een flinke baarmoederontsteking.. het hele zaakje was bijna zo groot als een voetbal, godzijdank is het eruit.

 

bedankt!

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

" eerlijk gezegt vind ik het raar dat je bij een baarmoederontsteking moet wachten op bloed uitslagen.. ten eerste zijn dit soort uitslagen binnen een half uur bekend, daarnaast kun je voor het diagnostiseren van een baarmoeder ontsteking beter een echo laten doen..  "

 

Bij mijn hond was op echo niets te zien, alles zuiver.

Uit bloedresultaten kwam wel een BMO te voorschijn.

 

Ik was pas 's avonds met mijn hond naar DA kunnen gaan, dus ook maar dag erop de resultaten, zo raar vind ik dat niet en zeker niet bij een geheel uitgebreid bloedonderzoek.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Niet elke dierenarts heeft een in huis lab. Mn bij kleinere praktijken kan het vaak niet uit. 

Anoniem (Gast)

Hallo.Ik heb een berner sennen van bijna 10 nu en ze heeft baarmoederontsteking. Heb in 1e instantie een kuur gegeven  en knapte iets op.Maar nu piept ze soms weer als ze opstaat en maakt ineens weer n zieke indruk. Wat is wijsheid op deze leeftijd; laten operen of niet? Ze eet nog wel goed en drinkt niet overmatig veel water.  Ook heeft ze medicijnen voor artose in haar re elleboog.

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti

honden foto van Dutch Auti

Oud topic.

Beste gast best is om zelf een topic te openen.

Verder tjah je geeft om je hond. Lijkt me dat je je hond wil helpen. Een arts kan het best mee beoordelen of jou.hond een.Narcose nog aan kan.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Nagelbijten ?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^