nieuw huisje! Toch wat problemen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Gefeliciteerd met je nieuwe huis. 

Ik kan je geen tip geven want je doet het zelf al prima. Ik denk dat je met geduld al een heel eind komt.

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

Ik zou Olly de eerste weken eerst even tot rust laten komen. Toen wij verhuisd waren heb ik toch tot 2 maanden later aan Dobby gemerkt dat hij wat meer gespannen was. Bij hem uitte dat zich door het zich wat meer haantje de voorste gedragen naar andere honden. Dat heeft echt nog even geduurd.

honden page profiel --

honden foto van -

Bedoel je dat ik dus eerst moet wachten tot olly echt gewend is voor ik ga trainen?

Olly is hier wel echt op zijn gemak. Gisteravond heerlijk zitten rollen in zijn mand. Hij slaapt nu wel.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

heerlijk een nieuw huis en dat je het zo naar je zin hebt daar, veel katten.

 

hadden wij hier ook, ook geen katten gewend, en alles was leuk wat bewoog.

 

ik ben met bamse op de stoep gaan zitten, aangelijnd, en als ze een kat zag, haar afgeleid, met een botje.... en blijven toespreken, daarna rustig aan de lijn gaan wandelen, op een gegeven moment, is de gewenning er wat de katten betreft, dat werkt niet ala minuut, ze is ook wel eens tijdens de oefening achter een kat aan gerend, wow, dacht die heeft ze, nee dus, maar blijven oefenen, en het werkt echt. nu als ze een kat ziet, laat ze die toch links liggen, zelfs als ze los is, er is een buurkat die komt buurten, en ze laat hem met rust. heeft tijd gekost maar het heeft gewerkt.

 

heel veel plezier in je nieuwe huis.

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby

" Bedoel je dat ik dus eerst moet wachten tot olly echt gewend is voor ik ga trainen?
Olly is hier wel echt op zijn gemak. Gisteravond heerlijk zitten rollen in zijn mand. Hij slaapt nu wel. "

 

Training brengt altijd wat spanning met zich mee, totdat de hond begrijpt wat er van hem verwacht word. Ik zou katten bijvoorbeeld nu nog niet gaan opzoeken, maar eerst even alles tot rust laten komen.

honden page profiel --

honden foto van -

"  
Training brengt altijd wat spanning met zich mee, totdat de hond begrijpt wat er van hem verwacht word. Ik zou katten bijvoorbeeld nu nog niet gaan opzoeken, maar eerst even alles tot rust laten komen. "

 ik zoek ze ook niet op. Hier zijn zoveel katten dat je loopt het huis uit en er zitten er al 3 langs de stoep. Olly moet toch een rondje maken 

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** 3 doggies

honden foto van ***^Noortje^***

Heel veel geluk in je nieuwe huis!

honden page profiel --

honden foto van -

Ik merk echt dat olly nog moet wennen.

Heb eens geprobeerd met snoepjes af te leiden, maar dat gaat gewoon niet. Hij is zo aan het loeren naar katten. Kijkt onder elke auto en elke oprit. 

Mijn moeder hoopt dat ie vanzelf went aan de katten, aangezien het er gewoon zoveel zijn, maar ik heb zo mijn twijfels haha.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Veel plezier in jullie nieuwe huis!

W.b. de katten, ik denk dat het een kwestie van wennen gaat zijn... Op den duur is het spannende er vanaf, en zal Olly denk ik een stuk relaxter kunnen wandelen...

 

Hier ook een kattenbuurt, maar ik heb makkelijk praten want Max leeft samen met een kat. Dus echt reageren op katten doet hij niet, en hij heeft heel wat respect voor die beesten. Want sommige katten hier zijn echt bitches hahaha!

 

Vind Olly vis lekker? Bij Max gebruikten we Makreel (doet ie een moord voor). Op een stoepje zitten en dan poesjes kijken.... Als ik een zag zij ik tegen Max, kijk poesje! En Max keek gelijk naar mee want als hij niet keek kreeg hij Makreel.... Dus als ik nu zeg; kijk poesje! Dan plakt Max alvast aan mn been hihi

honden page profiel --

honden foto van -

ik laat dit topic toch maar verplaatsen. eerste nachten was olly gwn stil.

Gisteren zat ie heel erg aan de deur te krabben van 5 tot 7 (uiteindelijk riep ik dat ie moest stoppen, wat hij ook deed). vanacht wakker geworden omdat ie ging blaffen.

Toen ik naar beneden liep toen hoorde ik geblaf en dingen vallen. Dus ik deur open. kat op de oprit en plant omgevallen... (gelukkig niet iets breekbaars.) Olly gaat gewoon in de vensterbank zitten.

Volgende forumvraag: Agressief?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^