met hond naar zee!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EmmaEmma

honden foto van Emma

Hallo! Omdat het morgen wat beter weer is, heb ik besloten om met mijn golden naar zee te gaan. Omdat het geen korte reis is, vroeg ik mij af wat jullie doen om wagenziekte te voorkomen. Hij heeft er nogal last van. Ook andere tips die de reis aangenamer zouden kunnen maken voor mij, en mijn hond, zijn altijd welkom. Alvast bedankt!!

honden page profiel MatthijsMatthijs

honden foto van Matthijs

Check of honden zijn toegestaan, hier in de buurt namelijk nog niet. ...

honden page profiel EmmaEmma

honden foto van Emma

Daar heb ik al aan gedacht! :) We waren van plan om naar Nederland te rijden, daar waar honden wel zijn toegelaten op het strand!

honden page profiel PipaPipa

honden foto van Pipa

Let op dat je hond geen zeewater drinkt: slecht voor de nieren, en gegarandeerd braken en diarree. Dus flesje water en bakje mee voor op het strand!

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Wat ik met Romeo zou doen, als hij in zee zou zwemmen, is hem een heel lange lijn om doen. Als hij namelijk de blik op oneindig heeft, zwemt hij door en dan is er het risico dat hij niet meer terug kan. Ik heb ooit voor Luca een 25 mtr. lijn laten maken en die zou ik nu zeker in zee gebruiken. Vervoer je hem in een bench of gewoon los in de auto ? Als hij naar buiten kan kijken, kan hij misselijk worden. Er zijn puur natuurlijke middelen tegen wagenziekte. Ik zou hem niet te veel laten eten, een kleinigheid en de rest op de plaats van bestemming. En zeker water meenemen. Maar dat is vanzelfsprekend !

Volgende forumvraag: Gekke Markiesjes!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^