Een filmpje over onze pechvogel..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel loïs loïs

honden foto van loïs

Beste Hondenpagers,

 

Granny eet goed, drink goed, schooit weer, kwispelt weer, maar is nog wel erg rustig. Dit zijn we eigenlijk niet van haar gewend, want madame doet na een dag al weer alsof er niks gebeurd is. Dit zou kunnen komen omdat ze nu andere pijnstilling heeft gekregen. (We moesten met spoed naar een andere dierenarts). Of het is nu even allemaal te veel voor haar. Wat niet onbegrijpelijk is, ze is 3 keer in 7 weken geopereerd..

Vandaag zijn we ook voor controle bij de dierenarts geweest. Het ziet er goed uit, maar ze mag er echt niet aan krabben. Soms doen we heel even de kraag aan als ze erg jeuk heeft en wilt krabben. Dit doet ze gelukkig niet veel. Helaas kregen we ook weer slecht nieuws, ze ziet waarschijnlijk niet heel veel meer aan haar ene oog. Hier waren we eigenlijk ook wel een beetje achter gekomen. Het komt volgens de dierenarts door verwaarloosde ooginfecties..

 

Maaaar hier komt het dan. Ik heb nu al een paar keer een forum geopend over Granny.

Nu heb ik een filmpje gemaakt met filmpjes en foto's over Granny en het staat op YouTube.

Zodat jullie ook een beetje een beeld krijgen van haar. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

 

https://www.youtube.com/watch?v=tMZIHCEGbKw

 

 

honden page profiel VavereVavere 3 doggies

honden foto van Vavere

Wauw, ik kreeg er tranen van. Echt heel indrukwekkend. Wat een lief ding! Ongelooflijk dat mensen zo iets kunnen doen bij honden. Ik heb heel veel respect voor jullie en Granny

honden page profiel PPPP 3 doggies

honden foto van PP

Ah, wat een mooi filmpje! Ik heb Granny's topics gelezen, maar nog niet gereageerd, dus bij deze. Echt een plaatje, zo'n schattig koppie, zelfs nu met 1 oog. Ze heeft het getroffen en ik wens haar dan ook nog een mooie oude dag toe. Hopelijk is het nu klaar met de medische tegenslagen. Kijk haar zo lief spelen met die plastic kip.

 

En fijn dat jullie zo'n goede boodschap doorgeven!

honden page profiel De DamesDe Dames

honden foto van De Dames

Wat een mooi filmpje en wat een heerlijk hondje is Granny!

Ze komt helemaal niet over als een oudje...ze is nog super actief!

Echt geweldig dat ze nu haar eerste gouden mandje bij jullie heeft gevonden, wat heeft ze een geluk!

 

Helaas is je dier naar het asiel brengen niet gratis...kosten liggen tussen 100 en 200 euro dacht ik. Ik kan me niet voorstellen dat je je hond dat niet eens gunt eigenlijk... (je kan natuurlijk ook zeggen dat het een zwerver is...niet netjes maar beter dat dan op straat gooien)

honden page profiel loïs loïs

honden foto van loïs

" Wat een mooi filmpje en wat een heerlijk hondje is Granny!
Ze komt helemaal niet over als een oudje...ze is nog super actief!
Echt geweldig dat ze nu haar eerste gouden mandje bij jullie heeft gevonden, wat heeft ze een geluk!
 
Helaas is je dier naar het asiel brengen niet gratis...kosten liggen tussen 100 en 200 euro dacht ik. Ik kan me niet voorstellen dat je je hond dat niet eens gunt eigenlijk... (je kan natuurlijk ook zeggen dat het een zwerver is...niet netjes maar beter dat dan op straat gooien) "

 

Dankje! Nee ze komt helemaal niet over als een oudje, zeker niet als ze met die kip speelt haha. Waar wij wonen (Breda) is het wel gratis.. Ik weet niet of dat in andere plaatsen zo is. Als ik mijn hond om wat voor reden weg zou moeten doen, zou ik zelf voor haar een goed huisje zoeken. Maar zo zijn we niet allemaal natuurlijk

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Super wat jullie allemaal gedaan hebben voor Granny je ziet dat ze nu gelukkig is en verder van haar leven kan genieten bij jullie ;-)

honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin 3 doggies

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

Het is echt een heel mooi filmpje! Echt super wat jullie allemaal voor dit dametje doen! Granny is met haar gat in de boter gevallen bij jullie!

honden page profiel Astrid Astrid 3 doggies

honden foto van Astrid

Wat een heerlijk hondje en wat super dat ze nu zo'n fijn warm en goed plaatsje heeft gevonden bij jullie mijn complimenten & respect. Geen een hond verdient het om zo achter gelaten te worden nooit en te nimmer de waarheid is anders helaas.

Wat een prachtig filmpje......

 

Heel heel veel plezier nog samen geniet van elke dag

 

gr Astrid

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Jullie hebben de krant gehaald..... 

 

_Actie_voor_zielig_hondje

Volgende forumvraag: Eventuele aanschaf Asielhond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^