Rubber laarzen voor de puppycursus

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FloorFloor

Hallo allemaal,

 

In het najaar gaat de puppycurus van start en daarvoor wil ik een paar goede laarzen aan gaan schaffen die 1; mijn voeten droog houden 2; mijn voeten warm houden 3; het liefst van (natuur)rubber zijn en 4; er ook nog eens leuk uit zien. Nu kwam ik op 2 merken uit. Aigle en Le Chameau.

 

http://aigleboots.com

http://www.livingoutside.nl/le-chameau/

 

Hebben jullie ervaring met deze 2 merken? Zo ja, welk merk prefereren jullie? En zit er verschil in kwaliteit tussen deze merken?

 

Graag hoor ik jullie ervaring :)

honden page profiel ..Nadine&Denzel....Nadine&Denzel..

honden foto van ..Nadine&Denzel..

Mijn vriend heeft aigle rubberen laarzen voor zijn werk. Hij werkt in het bos. Die hij heeft zijn vrij prijzig 116 euro. Maar ik gebruik ze dus ook af en toe tijdens de jacht training. Ik vind ze ideaal, zitten goed en zijn kwa kwaliteit erg goed. Alleen tja prijzig zijn ze wel. 

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Als je er lang op moet staan en lopen is een beetje investeren wel verstandig. Ik krijg last van mijn rug en benen van goedkope laarzen. Nooit dure gehad, dus daar kan ik je niet bij helpen. Ik gebruikte zelf wandelschoenen voor de training. Met behendigheid andere schoenen. 

honden page profiel LadyLady

Loop eens een ruiterwinkel binnen en bekijk de jodphurs (stal schoenen).
Ideaal, van plastic of leer, met rits, veter of beide.
Ik heb jodphurs van Ariat met rits. Ideale schoenen, lekker warm en de binnenkant blijft droog. Wel prijzig, 170 euro maar ze hebben verschillende uiteraard.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik heb Aigle laarzen. Al jaren. Enige nadeel is dat ik toen ik ze kocht hele forse kuiten had. Toen zaten ze ook goed en schoof ik niet. Toen viel ik af, werden mijn kuiten kleiner en sindsdien schuif ik enorm in die laarzen.

 

Ze zijn lekker warm, ook in de sneeuw, en het profiel is super goed.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^