groeipijn pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MiaMia

Hoi hoi, we hebben een zwitserse witte herder van nu vier en halve maand, hij heeft nu een schofthoogte van ongeveer 54 cm, en sinds een week groeipijn. Groeit hij niet veel ste hard? We proberen hem niet te veel laten rennen op dit moment, vanwege het mank lopen. Iemand tips wat hij kan doen, om wel een beetje zn energie krijt te kunnen (denkspelletjes voor pup bijv.?) 

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

https://m.youtube.com/watch?v=YfL99xcEpXc

Verder zou ik eten alleen nog in een voerspeeltje aanbieden (kong ed). 

honden page profiel LuSiLuSi

honden foto van LuSi

Hoi!

 

Wij hebben ook een Zwitserse Witte Herder pup van dezelfde leeftijd. De laatste keer dat wij hem gemeten hebben (vorige week geloof ik) was zijn schofthoogte ook 54 cm. Dus volgens mij is niet extreem groot hoor. Wij hebben een onwijs energieke pup en moeten dus ook van alles doen om hem moe te krijgen. Ik doe vooral veel zoekspelletjes (snoepjes verstoppen in huis en dat steeds moeilijker). Hoe zwaar is jullie pup? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

is dat geconstateerd door de dierenarts ? vraag daar hoe te handelen.

mia (Gast)

" Hoi!
 
Wij hebben ook een Zwitserse Witte Herder pup van dezelfde leeftijd. De laatste keer dat wij hem gemeten hebben (vorige week geloof ik) was zijn schofthoogte ook 54 cm. Dus volgens mij is niet extreem groot hoor. Wij hebben een onwijs energieke pup en moeten dus ook van alles doen om hem moe te krijgen. Ik doe vooral veel zoekspelletjes (snoepjes verstoppen in huis en dat steeds moeilijker). Hoe zwaar is jullie pup?  "

 

hij is 20 kg nu..  zoek spelletjes is een goeie, vind ie vast leuk!

Anoniem (Gast)

" is dat geconstateerd door de dierenarts ? vraag daar hoe te handelen. "

 

Ja, hebben pijnstillers gekregen en mogen die op eigen inzicht geven, als we het echt nodig vinden. Voor nu wat rustig houden en hopen dat het snel over gaat.

Volgende forumvraag: Hond word maar niet zindelijk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^