Loge die mijn hele huis onder plast!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

Hallo allemaal,

 

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen want ik weet het ff niet meer!

 

Een kennis van mij heeft een hondje uit het asiel gehaald van toen nog ongeveer 8 weken oud. Nu is hij inmiddels ik schat ongeveer 4 maanden oud. In de tussen tijd zijn ze al 1x een weekje op vakantie geweest en dat wilde men nu ook weer graag doen. Echter vertelde ze mij dat men geen opvang kon vinden voor hun hond en dat hij dan naar een pension zou gaan.

 

Dit vond ik zielig omdat dit hondje uit het asiel komt en het nog maar een puppie is en heb aangeboden om op hem te letten als zij met vakantie zijn. Dit aanbod wilde ze graag aannemen en zo doende is deze hond nu bij ons tot de eigenaren terug zijn. Zelf heb ik een Franse Bulldog van 14 jaar oud en die heeft de hond in ons huis geaccepteerd. Ik heb de eigenaren nog wel gevraagd of hij zindelijk is en dat scheen hij te zijn en nu komt dus ons probleem.

 

Deze hond plast continu in ons huis en ik weet dat het een puppy is en dat er nog ongelukjes kunnen gebeuren. Dat vindt ik helemaal niet erg, maar dit zijn geen ongelukjes meer. Ik ruim nu zo´n 6x per dag plas op terwijl ik de hond zo´n 8x per dag ongeveer om de drie uur uitlaat. En wat ik ook doe en hoe lang ik ook met hem buiten wandel, hij plast gewoon in huis. En ik weet nu niet meer wat ik moet doen, maar dit kan zo niet langer helaas. Het lijkt gewoon alsof hij nooit zindelijk is geweest en wij proberen hem nu wel te trainen, maar het lukt ons niet. En daarbij komt nog dat wij kinderen van 5, 7 en 11 maanden hebben, waarvan de kleinste over de vloer kruipt. Ook het uitlaten is een ware nachtmerrie. Het is een staffordshire en trekt nu al je hele arm eraf en dat is niet overdreven! Thuis kan ik niet even snel naar boven om wat te pakken want hij heeft verlatingsangst en heeft al de hondenmand van mijn hond kapot gebeten. Maar ik kan hem moeilijk continu in zijn bench stoppen, dat zou zielig zijn. En het is niet dat ik geen honden gewend ben, ik ben er mee opgegroeid en heb nu ook mijn hond al 14 jaar, maar bij deze hond weet ik het gewoon echt niet meer. Wij zouden in de vakantie ook een paar uur gaan shoppen, maar dat wil ik nu niet doen, omdat ik de hond niet voor een paar uur alleen wil laten!

 

Heeft iemand tips, want op dit moment ben ik geneigd om ze op te bellen om te zeggen dat ze andere opvang voor hun hond moeten zoeken. Nogmaals ik weet met puppy´s dat er ongelukken kunnen gebeuren en dat vind ik helemaal niet erg en met een stenen vloer is dat zo opgelost. Maar om nu de hele dag te moeten dwijlen gaat mij iets te ver.

 

Wat moet ik doen?

Is er iets aan te doen of moet ik helaas andere opvang regelen voor deze hond?

 

Ik wilde deze mensen en de hond graag helpen, maar dit gaat mij allemaal wat te ver...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

je bent een lieverd, en als ik zo lees kan dit ook niet, je hebt kinderen, nog heel klein, jammer je had even een weekend uit moeten testen, dan had je dit niet gedaan.

helemaal niet erg dat je hun waarschuwt dat het niet zo kan, ik weet niet waar ze zitten, is het nederland ? dan zou ik ze bellen, buitenland, dan helaas.

wat je kan doen is , ieder uur even naar buiten gaan, geen drie uurtjes wachten, voor een pup van vier maanden is dat wel heel erg lang, de hond is nog niet zinderlijk, en kan het dan nog niet lang ophouden.

slopen ? ook dat kan niet natuurlijk, onder toezicht houden, moeilijk voor je, heel moeilijk.

hoelang zijn ze op vakantie ? zijn er geen ouders van het stel in de buurt ? die in kunnen springen, even daar stallen zodat je toch zelf wat kan doen ? je hebt beloofd op te passen, maar als je zelf er van in de stres komt te zitten is voor niemand goed natuurlijk.

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Lief van je dat je oppast.
Uit het verhaal te lezen gaat het om een weekje en je hebt hem al wat daagjes.
Hoe lang moet je nu nog? 3 of 4 dagen?
Tel het af, ze zijn om voor je het weet.
De pup is nu jou verantwoordelijkheid.
Ik zou het diertje niet zomaar ergens anders naartoe brengen.
Er van maken wat er van te maken valt.
Niet meer aanbieden om de volgende vakantie weer op te passen.
De mensen zijn verzekerd, laat ze de schade vergoeden.

Succes

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

" je bent een lieverd, en als ik zo lees kan dit ook niet, je hebt kinderen, nog heel klein, jammer je had even een weekend uit moeten testen, dan had je dit niet gedaan.

helemaal niet erg dat je hun waarschuwt dat het niet zo kan, ik weet niet waar ze zitten, is het nederland ? dan zou ik ze bellen, buitenland, dan helaas.

wat je kan doen is , ieder uur even naar buiten gaan, geen drie uurtjes wachten, voor een pup van vier maanden is dat wel heel erg lang, de hond is nog niet zinderlijk, en kan het dan nog niet lang ophouden.

slopen ? ook dat kan niet natuurlijk, onder toezicht houden, moeilijk voor je, heel moeilijk.

hoelang zijn ze op vakantie ? zijn er geen ouders van het stel in de buurt ? die in kunnen springen, even daar stallen zodat je toch zelf wat kan doen ? je hebt beloofd op te passen, maar als je zelf er van in de stres komt te zitten is voor niemand goed natuurlijk. "

 

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

Willemijn,

 

De mensen zitten in Egypte dus dat is helaas niet in Nederland. En ze blijven er nog tot volgende week zaterdag.

 

Ik moet dus wel op zoek gaan naar een oplossing want hij zou 4 a 5 uurtjes alleen kunnen zijn, maar zoals ik het nu zie kan hij dit echt niet. Het vervelende is dat wij nu ook vakantie hebben en het was leuk geweest als wij ook even naar de speeltuin of stad konden gaan. Maar dat kan nu gewoon niet want die hond is niet zindelijk. Aangezien ze nog geen puppy cursus of iets anders van training gedaan hebben trekt hij mijn hele hand eraf, dus meenemen naar de speeltuin is ook geen optie. Onze vakantie loopt nu ook in de soep en mijn vriend zegt  nu dat hij maandag maar weer gaat werken, want hij vind dit helemaal niets!

 

In eerste instantie zou een oom oppassen maar die wilde opeens niet meer, reden weet ik niet. Maar ik weet zeker dat haar ouders deze hond echt niet in huis gaan nemen.

 

Tja wat is wijsheid?

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

Hoi Gabber,

 

Helaas zijn ze nog tot volgende week zaterdag weg!

 

De schade vind ik niet zo erg, maar de gedachte dat ik in mijn eigen vakantie tot volgende week zaterdag een soort van gevangene in mijn eigen huis ben zint mij niet zo, eerlijk gezegd. Ik wist van te voren dat ik geen uren op pad zou kunnen, maar dit is toch ook wel het andere uiterste.

 

Nu moet ik zo'n beetje om de 1 a 2 uur eruit voor de hond en dan doet hij het nog in huis. Kan niet even snel iets doen in huis, want als ik in de kamer terug kom heeft hij weer iets kapot gebeten. Of ik moet hem continu in de bench doen, maar dat doe ik niet want dat vind ik zielig.

 

Ik heb inderdaad toegezegd dat ik zou oppassen dus de hond is mijn verantwoordelijkheid. Maar ze hadden eerlijk moeten zijn en moeten zeggen dat de hond niet zindelijk was en dingen in huis stuk maakt. Dan had ik kunnen zeggen dat ik onder die omstandigheden niet op hem kon passen. Ik heb namelijk drie kleine kinderen en mijn kinderen vragen natuurlijk ook de nodige aandacht.

 

 

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Dat is wel heel jammer zeg, biedt je aan op te passen krijg je dit.

 

Persoonlijk zou ik, als het mijn hond zou zijn, niet eens op vakantie gaan. Ze hebben hem nog maar 2 maanden (hij was 8 weken oud, is nu 2 maanden oud) en dan al voor de tweede keer op vakantie; vind ik persoonlijk voor de hond ook niet zo leuk, die is dus ook al een paar keer heen en weer geschoven.

Maar goed, dit veranderd niks aan jouw situatie.

 

Ik denk tóch dat ik die mensen zou bellen, ook al zitten ze in Egypte. Laten ze van daaruit maar wat anders regelen. Een klein ongelukje kan gebeuren, maar continu in huis plassen, dingen slopen en niet alleen kunnen zijn...

Jouw vakantie loopt nu een beetje in de soep omdat je eigenlijk amper boodschappen kunt doen, je vriend breekt zijn vakantie zelfs af omdat hij hier geen zin in heeft. Lijkt me niet de bedoeling.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Dit hondje is echt angstig en onzeker..ik denk dat hij er allemaal niks meer van snapt...

met 8 weken uit het asiel en baasjes nu al voor de 2e keer op vakantie.

 

Het hechten en  nieuwe gewoontes aanleren van een herplaatser duurt al een maand of 3 ik neem aan dat dat voor een asiel pup niet anders is.

Ik heb erg met de hond te doen en het zal voor jou nu een hele dobber zijn als oppas.

 

Ik denk dat je nu ook door de zure appel heen moet bijten

en helaas je leven  aanpassen aan de hond.

Kan je geen hulp vinden in de buurt?Iemand die de hond af en toe paar uur onder de hoede kan nemen?

Indien mogelijk contact opnemen met de eigenaren.

Ik krijg een beetje het gevoel dat de hond daar ook niet probleem vrij was.

(al is dat natuurlijk een schot in het donker)

 

Sterkte en probeer niet te  gefrustreerd te raken, dat voelt het dier en dat helpt de situatie niet.Beter is oplossingen zoeken voor elk probleem afzonderlijk..desnoods kijken of de hond terecht kan in het door de eigenaren geplande pension

Hoelang moet je nog?

 

Azijn helpt goed als ontgeurder...dus daarmee de plek behandelen waar is geplast.

Beloon je buiten plassen met een super lekker snoepje?

 

 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

dubbel

 

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

Weet je wat ik niet begrijp?

Dat iemand die een herplaats pup neemt die nu 4 maanden oud is al zo nodig 2 keer op vakantie moet. Zo had ik het in ieder geval niet gedaan.

 

Tja, en dat binnen plassen, het is een pup van 4 maanden, dus ergens had je wel kunnen weten dat wellicht niet altijd droog blijft. Bij een pup uit het asiel weet je ook niet wat die al meegemaakt heeft in zijn korte leventje...

Ik zou die mensen nu niet contacteren, vanuit Egypte kom je niet even snel naar huis, maar ik zou wel als ze terug zijn het gesprek met ze aangaan.

 

Vermoed ook eens haast dat ze wel wisten dat ie niet zo onproblematisch is (iets waar de pup niks aan kan doen, hier is gewoon niet goed mee omgegaan, arm dier)

 

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

Oh ja, en als je toch even weg moet voor boodschappen, zou ik hem wel in de bench zetten, dat hoeft toch niet heel lang te zijn. Misschien geeft dat ook voor de pup wel even rust.

En voor jezelf ook.

 

Ik zou de pup zowieso even tussendoor een "rustmoment" geven in de bench, want met 3 kleine kids zal het druk in huis zijn. Alle kans dat ie daar stress van heeft en daardoor meer binnen plast. Uurtje in de bench verplicht uitrusten, dan meteen vanuit de bench uitlaten, en belonen als ie buiten geplast heeft.

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

Mellow,

 

Ik zou ook niet op vakantie gaan als ik een pup zou hebben en daarom vond ik het ook zielig voor de pup en heb ik aangeboden om op te passen. En een beetje plas vind ik echt niet erg, en s'nachts mijn bed uit moeten ook niet echt allemaal geen probleem. Maar dit is gewoon heel erg. Net liep ik heel even naar boven om mijn kleinste uit bed te halen en mijn twee oudste zaten beneden, heeft hij weer de tanden in de mand van mijn hond gezet, pfff tja wat moet je dan? Ik ga ze in ieder geval op de hoogte brengen en dan moet er toch gekeken worden naar een oplossing. Ik kan best wel wat hebben, maar dit heb ik nog nooit met een pup meegemaakt. En nogmaals ik ben met honden opgegroeid en weet hoe puppy's zijn.

 

Roos, Jeff en Waldo,

 

Hij zal het inderdaad allemaal niet meer snappen, maar ik dacht hem te helpen door hem in huis te nemen zodat hij niet naar een pension zou hoeven. Maar het was volgens mij geen goeie besilissing! Maar ik heb hem nu sinds woensdag en zou nog tot volgende week zaterdag op hem moeten passen. Op deze manier kan het gewoon niet dan heb ik ruzie binnen het gezin. Ik sta de hele dag te dweilen en dat moet ook want er kruipt nog een klein kind bij ons rond in huis. De hele dag draait het om deze hond en mijn kinderen worden vervelend omdat wij niets kunnen doen en ik ze niet de juiste aandacht kan geven. Zij begrijpen het ook niet allemaal natuurlijk en dat maakt het ook niet gezelliger. Mijn schoonouders zijn bijna tachtig en kunnen de hond buiten niet houden, het is een stafford en trekt verschrikkelijk aan de lijn, en voor de rest zou ik niet iemand kunnen bedenken die even voor de hond wil zorgen. Neem ook aan dat niemand een hond in huis wilt die je huis onder piest.

Ook ik denk dat de hond bij hun thuis al problemen had, maar dat heeft ze niet tegen mij gezegd. Heb haar wel een paar keer gevraagd of ze op puppy cursus gaat, maar dat ging ze doen na de vakantie. Zoals hij nu bij ons is, kan ik mij niet voorstellen dat hij bij hun wel zindelijk is. Ze geven aan hem drie tot vier keer per dag uit te laten. Dus als ik dan de hond om de twee drie uur naar buiten doe, zou dat ruim voldoende moeten zijn.

In eerste instantie wilde het pension de hond niet opvangen, omdat het een stafford is en ze bang waren dat hij voor problemen ging zorgen. Dus ik denk niet dat dit pension hem alsnog zal opnemen. En ik vind ook niet dat een pup daar thuis hoort. Het beestje zal mijn frustratie natuurlijk wel merken. Maar ik straf hem absoluut niet als hij in huis geplast heeft en ik beloon hem de hemel in als hij buiten plast, maar ondanks dat doet hij het nog steeds in huis. Als het nou gewoon een ongelukje was uit opwinding bv dan begrijp ik het, maar hij doet het gewoon uit het niets.

 

 

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

Jaqueline,

 

Tuurlijk weet ik dat het met een pup wel eens mis kan gaan. Dat geeft ook helemaal niet, mijn hond is 14 jaar en ook zij kan niet meer altijd haar plas ophouden. En daar geef ik helemaal niets om.

Maar om de hele dag plas op te ruimen terwijl ik hem zo vaak uitlaat is niet ok!

Dan had men dit gewoon eerlijk moeten zeggen en dan had ik kunnen aangeven dat dit met mijn kinderen geen goede combinatie was geweest.

Nu heeft men dit achter gehouden om op vakantie te gaan en zit ik in mijn vakantie met een hond die ik geen moment alleen kan laten.

Ik vind het ook heel sneu voor de hond, want ook jullie weten hoe dit zo afloopt. Als het geen puppy meer is en blijft zoals hij is dan beland hij weer in het asiel omdat hij zogenaamd niet opvoedbaar is. En dat terwijl zij geen juiste keuzes maakt.

Het maakt mij ook boos en vind het hartstikke zielig voor de hond, maar dit is toch uiteindelijk de verantwoordelijkheid van de eigenaren=

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

Jaqueline,

 

Als ik het huis uit ga dan gaat hij inderdaad in de bench. En tussen door doe ik dit ook wel eens. Maar het is niet dat hij kinderen niet gewend is, zij hebben zelf namelijk twee kleine kinderen en een veel kleiner huis. Mijn kinderen spelen meestal in de speelkamer en daar mogen de honden niet komen.

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Betaald ze je voor het oppassen?

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

Gabber,

 

Ze hoefde van mij niets te betalen. Ik had het zelf aangeboden omdat ik het sneu vond als de hond naar een pension zou moeten.

 

Wel heb ik gevraagd of hij zindelijk was en zij gaf aan dat hij niets meer in huis deed. Nou toen ze hem brachte deed hij gelijk al een plasje, maar ik dacht dat dat opwinding was en toen gaf ze nogmaals aan dat hij dit thuis nooit deed.

 

En nogmaals ik weet dat dit bij puppys af en toe kan gebeuren en dat is niet erg. Maar dit is zonder overdrijven niet af en toe!

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Het kan heel goed zijn dat de hond thuis wel zindelijk was en ze dus niet gelogen heeft.
De hond is uit zijn doen.

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

Als je het echt niet trekt zou ik vragen dat je als nog een pension voor de hond mag zoeken.
Er zijn er genoeg in je omgeving.

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

Sta je dan met je goede bedoelingen...

Tja, hoe los je dit op? Geen idee.

 

Misschien ze toch bellen en proberen alsnog dat pension te regelen?

Moeten ze de factuur maar betalen als ze de hond na terugkomst gaan ophalen.

 

Ik denk niet dat ze zo snel een mogelijkheid gaan hebben om naar huis te komen, maar regelen dat het hondje dan naar een pension kan moet toch wel mogelijk zijn.

Zit je nu net wel in de vakantietijd, is maar de vraag of die nog plaats hebben.

 

 

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

" Het kan heel goed zijn dat de hond thuis wel zindelijk was en ze dus niet gelogen heeft.
De hond is uit zijn doen. "

 Zou zo maar eens kunnen.

Hondje zou (als ie dat niet al heeft) na dit soort acties van zijn baasje best wel verlatingsangst kunnen ontwikkelen. Arme pup

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

Hmmmm ok, maar ook ondanks het vele uitlaten?

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  Zou zo maar eens kunnen.
Hondje zou (als ie dat niet al heeft) na dit soort acties van zijn baasje best wel verlatingsangst kunnen ontwikkelen. Arme pup "

 Dat dacht ik dus ook..dat plassen is een symptoom voor een pup die thuis ook al redelijk onthand was...

 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Gabber,
 
Ze hoefde van mij niets te betalen. Ik had het zelf aangeboden omdat ik het sneu vond als de hond naar een pension zou moeten.
 
Wel heb ik gevraagd of hij zindelijk was en zij gaf aan dat hij niets meer in huis deed. Nou toen ze hem brachte deed hij gelijk al een plasje, maar ik dacht dat dat opwinding was en toen gaf ze nogmaals aan dat hij dit thuis nooit deed.
 
En nogmaals ik weet dat dit bij puppys af en toe kan gebeuren en dat is niet erg. Maar dit is zonder overdrijven niet af en toe! "

 Is er een manier om de eigenaren te bereiken voor overleg?

 

honden page profiel Patricia & NinaPatricia & Nina

honden foto van Patricia & Nina

 

Ik ga proberen de eigenaren te bellen en te kijken naar een oplossing!

honden page profiel gabbergabber

honden foto van gabber

" Hmmmm ok, maar ook ondanks het vele uitlaten? "

 Zeker het vele uitlaten zal hem nog onzekerder maken.
Maak het wandelen ook niet te leuk, alleen voor de behoeften, en als die dat gedaan heeft mag er gepeeld worden.
Niet te enthousiast belonen zodat die schrikt, braaf en een misschien een koekje is meer dan voldoende.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  
Ik ga proberen de eigenaren te bellen en te kijken naar een oplossing! "

 super, hopelijk reageren ze met begrip en hulp!

Wij duimen voor je!

 

honden page profiel BeaBea

honden foto van Bea

Hallo Nina
het lijkt of jullie logeetje al wel zindelijk is maar niet door heeft dat het buiten moet ipv binnen. Het kwartje is nog niet gevallen.Ik leidt dat af uit het feit dat hij buiten niets doet. Een onzindelijke hond plast overal, ook buiten. Dit probleem mbt de zindelijkheid is veel lastiger te corrigeren. Het kost heel veel tijd, maar je je mag pas met hem weer naar binnen als hij geplast heeft buiten. En dan de hemel inprijzen natuurlijk. Als hij binnen plast gelijk oppakken en buiten zetten. Verder negeren , niet straffen. Een bench is een oplossing voor het stukbijten van spullen als jullie er niet bij zijn ( en nee dat is niet zielig) en helpt ook bij het opnieuw zindelijk maken. Vanuit de bench, na het slapen, gelijk de tuin in. Maar het is lastig dat dit nu jullie probleem is terwijl je, heel lief , op een andermans hondje past. Misschien kun je wat met de tips, in ieder geval succes met de pup en een knuffel voor hem.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Willemijn,

 

De mensen zitten in Egypte dus dat is helaas niet in Nederland. En ze blijven er nog tot volgende week zaterdag.

 

Ik moet dus wel op zoek gaan naar een oplossing want hij zou 4 a 5 uurtjes alleen kunnen zijn, maar zoals ik het nu zie kan hij dit echt niet. Het vervelende is dat wij nu ook vakantie hebben en het was leuk geweest als wij ook even naar de speeltuin of stad konden gaan. Maar dat kan nu gewoon niet want die hond is niet zindelijk. Aangezien ze nog geen puppy cursus of iets anders van training gedaan hebben trekt hij mijn hele hand eraf, dus meenemen naar de speeltuin is ook geen optie. Onze vakantie loopt nu ook in de soep en mijn vriend zegt  nu dat hij maandag maar weer gaat werken, want hij vind dit helemaal niets!

 

In eerste instantie zou een oom oppassen maar die wilde opeens niet meer, reden weet ik niet. Maar ik weet zeker dat haar ouders deze hond echt niet in huis gaan nemen.

 

Tja wat is wijsheid? "

 nee dat kan inderdaad niet, je kan niet vragen of ze terug komen.
wel kan je contact opnemen met hun ouders, misschien een middag of een dagje oppassen in jullie huis als ze niet willen dat de pup in hun huis komen ?

is er in de buurt een dagverblijf ? zodat de pup daar even naar toe kan gaan en jullie een dag weg kunnen ? de pup kan niet zo lang alleen blijven, 4 a vijf uur ? dat is wel heel erg lang, vier maanden oud, nee dat kan echt niet zo zijn.

nog een week te gaan, probeer eens een dagverblijf te benaderen, en daar een dag naar toe te brengen, zodat jullie ook even een dag weg kunnen.

ook al was de hond zinderlijk, dan nog had je de pup geen dag alleen kunnen laten, om zelf vakantie te vieren, even doorzetten, tot zaterdag, misschien kan je man een week gaan werken en de week daarop vrij nemen ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

waar woon je Patricia, misschien iemand in de buurt bij je die van hp komt, en wel een dag wil oppassen ?

honden page profiel --

Wat vervelend zeg dit. Ik kan me er wat bij voorstellen dat het geen doen is met ook nog kleine kinderen.

Ik vind het vooral ook enorm sneu voor de pup. Zo jong en zoveel adressen. Wie gaat er nou op vakantie met net een pup en nog een herplaatser ook...

Je heb ja gezegd dus je kan hem niet zomaar de deur uit doen nu. Maar ik zou wel even rustig met de eigenaren gaan babbelen. Die zijn niet lekker bezig zo.

Sterkte. 

pagina 1 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^