De Podenco-meisjes on the run! (filmpje)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Vandaag even met mijn zus en de hondjes naar de duinen geweest. In eerste instantie voorgenomen om ze vast te houden, maar eenmaal daar toch de verleiding niet kunnen weerstaan. Cosmic heeft de hele route losgelopen (doet ze tegenwoordig super netjes, even afkloppen) en Wispa alleen het stukje dat gefilmd is (nou ja, iets langer wel, een minuut of tien denk ik). Punt met Wispa is dat ze eerst achter Cosmic aan gaat rennen, en da's prima. Maar zodra het spel voorbij is gaat haar aandacht naar alles wat ze hoort en ruikt. Zodra ze wat uitgerend zijn en lekker gespeeld hebben mag mevrouw dus weer vast. Is ook prima zo, ze kunnen lekker spelen en krijgen hun beweging, meer hoeft voor mij ook niet, al zou het leuk zijn als ik onbezorgd een uur los met ze op pad kon. Maar goed, dat weet je als je een Podenco adopteert, en hoe dit nu gaat vind ik écht al super!

https://www.youtube.com/watch?v=gL9xeS2EecA

De andere hond in het filmpje kwam ineens aangerend. Cosmic reageert wat angstig omdat hij haar een kwartier eerder opgejaagd had. Na dit filmpje dook deze hond boven op een Chihuahua die daardoor de benen nam. Gelukkig vonden haar baasjes haar weer terug. De eigenaar van deze hond zat op een bankje aan de andere kant van de zandvlakte.

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Volgende forumvraag: Wispa
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^