Pindakaas voeren....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Ik heb geen idee of het gezond is. Hier doe ik vaak een boterham met pindakaas in een kong, of smeer wat pindakaas aan de binnenkant. Ze vind het heerlijk, maar het plakt volgensmij behoorlijk bij dr. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat mag tegenwoordig eigenlijk wel ? kinderen mogen geen pindakaas meer eten, geen vlokken en hagelslag. niets mag meer, alles is ongezond, melk ga je eerder dood aan, appels is ook uit den boze.

niets is goed, waarom dat zo is ? als het met mate eens gegeten wordt, kom op, als je hond niet allergisch is voor produkten , dan zou ik zeggen, een traktatie moet een traktatie blijven, alles met mate.

hier wordt iedere maand pannenkoeken gegeten, ook voor Bamse, heerlijk, ik maak ze zelf, een feestje bouwen wij dan, zou ze hier een jaar eerder dood doorgaan ? nee toch, en ziek ? nee ook niet, hier geen allergie, voor niets, vandaar , alles met mate , als je hond of jijzelf ergens allergisch voor bent, dan niet doen, en anders geniet er van hoor. :-D

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ben het wel met Willemijn eens. Als je het nieuws volgt ga je (als mens) overal wel voortijdig dood van. Is het niet van melk, dan wel van tandpasta. Alles is tegenwoordig slecht, maar bij normale consumptie of gebruik zul je echt niet morgen dood neervallen.

 

Mellow krijgt ook wel eens een korstje brood (slecht!) met een dun laagje smeerworst of pindakaas (slecht!). Als ze dat 2 keer in de maand krijgt is het al veel. 

 

Zolang er niet elke dag een boterham met een laag pindakaas van een cm dik wordt genuttigd door de hond zal het allemaal wel loslopen 

 

Wij eten wel eens ongezonde, maar lekkere chips. Zij krijgt ook wel eens iets wat niet gezond is, maar wel lekker. Moet gewoon kunnen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Wat is goed tegen tandsteen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^