baasje zwemmen, hondje gillen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Vanmiddag bij kennis wezen zwemmen in hun ingebouwde zwembad (doe maar luxe). Buddie ging ook mee.

Toen ik en MN broer in t water sprongen, begon Buddie heel hard te gillen. Net alsof ze ons wou beschermen. Iemand een idee dat Buddie met een gerust hart me in het water kan laten gaan?

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Als Buddie het niet gewend is dat mensen zwemmen zal ze dat misschien eerst niet vertrouwen. Ze weet immers niet dat zwemmen veilig is. Na een paar keer zal ze het vast begrijpen.

honden page profiel Monique RoscaDuendeMonique RoscaDuende

honden foto van Monique RoscaDuende

Hahaha, jammer dat je het niet even hebt gefilmd voor ons. 

 

 

honden foto van * Baasje Buddie met Anne*

Hahah lol. Neen niet gefilmd

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

De volgende keer op het gemak het water in gaan en niet springen (baasjes verdwenen letterlijk onverwacht in het diepe). Eerst even gewoon op de rand zitten en op Buddy's reactie letten, niet te snel gaan en al helemaal niet alletwee tegelijk maar om en om. Je kunt via het trapje op het tempo wat Buddy aan kan het water in.

 

En als het echt te spannend en stressvol voor hem is laat je hem gewoon thuis. Aangezien je zelf geen zwembad hebt, hoeft hij er ook niet perse aan te wennen toch?

 

Hier ging ik ook te snel en dat was id zee waar je naar mijn zin veel te lang ondiep water had. De hond aan een erg lange lijn zodat hij zelf het tempo kon bepalen en ik voorop op het gemak het water in. Maar ik Oen wilde heel graag al even dippen in de zee dus besloot op een gegeven moment maar gewoon op mijn hurken te gaan zitten.......Tja.....toen ging dus ook de alarm centrale af en gingen we gelijk 10 stappen terug. Van het topje vd rug boven water, wel nog de bodem voelend maar al stiekem 'paddelen' gingen we naar pootje baden tot de polsen.

 

 

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Mazzelaar hier trok Luna ons gewoon het water weer uit

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^