pup alleen laten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

lappie (Gast)

hallo   even een vraagje.. aankomend weekend zoude wij naar een etentje gaan (ong 4 uur weg)   ons pupje is nu 13 weken oud. wij zelf vinden 4 uur te lang om een pup alleen te laten in haar bench...    zelf is ze al vaak 2 uur alleen gebleven nooit langer.   hoe denken jullie hierover of zijn wij te voorzichtig???

honden page profiel LexieLexiegoedgekeurde fokker

honden foto van Lexie

Dat is een gewetensvraag. Je weet dat de pup het zo lang nog niet op kan houden. Dus nee, het is niet wat je wil. Maar altijd alles opzij zetten kan en wil je ook niet.

Als je geen oppas voor de pup hebt, of iemand die de pup even tussendoor uitlaat zou ik of mijn partner thuis gebleven zijn. Een etentje loopt al gauw uit en voor je het weet ben je uren langer weg en dwing je de pup om zijn eigen nest te bevuilen.

 

andere optie is dat je de pup goed uitlaat, bench open in een puppy veilige ruimte en een gevulde kong geeft. Bij thuiskomst zul je moeten dweilen, maar pup hoefde in ieder geval niet zijn nest te bevuilen.

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Ik zou even een oppas zoeken.

4 uur is wel erg lang. Zeker in de bench.

 

En de stap van 2 uur alleen naar 4 uur alleen is veel te groot.

 

Als jullie toch gaan zonder oppas te zoeken zou ik de bench in de gang neerzetten (mits deze afgesloten is) en de pup daar laten met de bench.

Zorg dat ze buiten is geweest en moe is als jullie weggaan.

Kijk wel uit met botjes en speelgoed laten liggen. Ze kunnen erin stikken.

Je kan wel een kong laten liggen. Daar kan je ook nog lekkers in doen zodat ze nog even zoet is als jullie weg zijn.

Volgende forumvraag: 1e x puppy cursus gehad, maar nu?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^