ideeën voor ras keuze

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel suzansuzan

Nies daar heb je vast gelijk in! Karakter is vast super leuk!! Vond chihuahuas in het begin ook maar kleine trutte hondjes. Nu ben ik er helemaal weg van!

Anoniem (Gast)

Een Nova scotia duck Tolling retriever ????

honden page profiel suzansuzan

Een toller lijkt mij ook een erg leuke hond. Vraag me alleen af hoe hun energie level is? Kan ik het grofweg vergelijken met een kleine golden retriever?

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Denk dat dit de actiefste van alle retrievers is, dus een hoger energie level dan labrador en golden.Weet niet of dit is wat je zoekt?Je moet ze ook vaak uitdagen mentaal.

Anoniem (Gast)

Die van ons is nu bijna een jaar. Wij gaan een paar keer per week naar de bossen, vind ie geweldig. Verder 4x per dag uit en daar heeft ie genoegen mee.. Binnen is het een rustige hond, buiten laat ie zich helemaal gaan 

Als je instagram hebt is het misschien leuk om een kijkje te nemen bij @scottthetoller mijn hond dus 

honden page profiel suzansuzan

Ik woon nog geen 5 minuten lopen van  een groot stuk water met zwemgelegenheden voor honden.  Een ras wat dus van zwemmen houd zou wel goed aan zijn trekken kunnen komen. 

 

 

 

Anoniem (Gast)

Is wel perfect inderdaad! Jij kan gewoon blijven staan een stok of een bal gooien en die hond komt wel aan zijn beweging! 

honden page profiel LexieLexiegoedgekeurde fokker 1 doggies

honden foto van Lexie

Een rottweiler? Is een 'wat stoerder' type hond, redelijk energielevel: naar het bos is leuk, maar een blokje om is ook ok. Een echte gezinshond en super met kinderen.

en ervaring met pittigere hondenrassen heb je al..

honden page profiel suzansuzan

Na overleg met mijn vriend vinden we allebei een toller wel erg leuk. We hebben ons aangemeld op een toller forum om meer over het ras te weten te komen. Binnenkort eens kijken of we een fokker kunnen bezoeken om eens echt kennis te maken met het ras.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^