Meer dan één hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel CharissaCharissa 2 doggies

honden foto van Charissa

Toen bouncer nog leefde kreeg ik altijd van die hele flauwe opmerkingen als ik zei dat ze samen met mij naar bed gingen....

 

'oh dat is gezellig'

'jij verveelt je vast niet'

 

honden page profiel ElenaElena 3 doggies

honden foto van Elena

Nee nooit zo'n opmerkingen gehoord. Veel moeten wel eens lachen als ik passeer met de sint bernard en dan zien ze plots een chihuahua achter me kont lopen. Khoor er dan veel roepen,' ohh kijk naar die kleine hahaha'. Maar nare opmerkingen eigenlijk niet, zeker niet dat ik asociaal ben. Want zou met alles en iedereen beginnen praten als ze iets tegen me zeggen haha.

En sowieso nx van aantrekken, mensen moeten ergens over praten he? Positief of negatief, de mensen vinden je interessant genoeg om over te praten. Bekijk het zo haha ;-)

honden page profiel hondhond 3 doggies

honden foto van hond

Ik heb zelf 2 honden en nu al 1,5 maand er 1 bij te logeren van een vriendin. Mensen in de buurt weten bij ons niet beter of het is een komen en gaan van 2 naar max 7 honden. In het begin krijg ik dan ook geen vragen meer omdat ze wel weten dat er daar in ieder geval een aantal weer van weggaan. Nu naar 1,5 maand begint men toch te twijfelen of Quinn wel weer weg zal gaan . Ik moet er stiekem om lachen en meestal zeg ik alleen maar Ja op de vraag of ik er nu 3 heb. Dat is nu toch ook zo?  Ik zie buren nu met samen geknepen billen afwachten wat er gaat gebeuren. Als mensen gewoon vragen aan mij wat de bedoeling is wil ik het best vertellen maar op zo’n vraag van ik stel je een vraag als semi belangstelling maar ik wil gewoon weten wat dit voor mij gaat inhouden geef ik zo’n kort mogelijk antwoord.

Verder word ik weinig aangesproken mits ik samen met mijn vriendin loop en we met 5 van het zelfde ras lopen dan wil iedereen weten of het familie is. Maar er zijn bij mij in de buurt meerder mensen met meerdere honden. En dan 3x raden van wie we het meeste last hebben in de buurt. Juist die mensen met 1 hond die blaft naar iedere vogel of vlinder die over of in de tuin vliegt. GGGRRRRRR

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

Wij hebben 1 grote hond in een niet heel erg groot rijtjes huis. Genoeg mensen vragen al of het allemaal wel past... En als ik dan zeg dat ik graag wel een tweede zou willen (newfoundlander) verklaren ze me voor gek, want dat past toch niet.

Nonsens als je het mij vraagt, aangezien ze binnen rustig zijn. Voor wat meer ruimte hebben we wel een grote tuin dus..

 

Maar ik krijg wel vaak commentaar dat we ook nog drie katten hebben, vooral toen de derde kwam vorig jaar. 

Veel mensen zeiden maar nu is het wel genoeg toch?

Nou ik kan niks beloven 

honden foto van Sabine, baasje van Kimi en Kansoe

Blij dat wij toch niet de enigen zijn. Wijzelf vinden in onze persoonlijke situatie 3 het maximum qua aandacht en kostprijs (de zorg valt tijdens de week op de schouders van mijn vriend, ik ben veel weg voor mijn werk) maar we hebben dan ook geen andere hobby's, gaan niet op restaurant of café... Onze dagtrips zijn meestal een dagje wedstrijd met Kimi (gehoorzaamheid) en dan gaat het roedeltje mee.

Ze krijgen voldoende aandacht en elke hond heeft zijn eigen voeding aangepast aan zijn/haar behoeften. Soms is het inderdaad wel grappig als ik ga wandelen met de drie hoe sommige mensen naar de overkant van de straat verhuizen terwijl ze zo braaf zijn. Ons Pippa is een stuk kleiner dan de 2 reutjes, dus de grappige reakties van papa mama en hun kleintje zijn soms wel hilarisch (klein detail gemist).

Soms krijg je wel leuke reakties ook. Heb het al meerdere keren meegemaakt dat mensen die voorbijreden met de wagen stopten om te vragen of ze een foto mochten maken, of mij een thumbs up geven. Het is nu eenmaal een zalig trio. En het klopt Kean en Cullen, het meeste last hebben wij met een dame met maar 1 hond, ze kan hem niet de baas, heeft harnas, stok en nog vanalles nodig om hem uit te kunnen laten, ik heb voldoende aan drie vingers, één per leiband.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Even slikken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^