aangevallen door een kat!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

echt wel! 

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

"  ik geloof je hoor!!!
 
ze zijn snel!!!! "

 

Haha, ja, heel snel..

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Hier in de buurt hebben we er ook een aantal die totaal niet bang zijn en gewoon blijven zitten. Dat vind ik eigenlijk wel ideaal.. Vooral 1 noorse boskat die bij ons in de straat woont.. prachtig beest en die woont bij 2 buldoggen, dus is honden gewend. Blijft altijd gewoon relaxed op de straat liggen als we langs komen. Jayla en masha reageren dan ook totaal niet op deze kat. Voor mij perfect "oefen" materiaal.. natuurlijk op gepaste afstand, zodat de kat er ook geen last van heeft.. maar die vind het allemaal wel best.

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

hier in de buurt ligt ook altijd een kat op de stoep, ligt altijd heerlijk te zonnen. daar geven ze ook niks om. ik schrok vooral van lucky's reactie op die kat. zo lelijk ken ik hem niet. ze zeggen wel is een kat in het nauw maar rare sprongen...nou lucky ook haha;)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Romy 15 weken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^